CONSTANTA (97)
Raspunsuri - Pagina 14
Dodo-pui spune:
Am ajuns la B
Multumesc pt urari.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Madamsadamy spune:
Buna ziua!!!!!
Imi pare tare rau ca am aflat despre intalnire foarte tarziu, multumesc Adinutei care m-a sunat(pacat ca nu a facut-o in cursul zilei respective) as fi schimbat programul serii. Nu-i nimic data viitoare.
Felicitari pentru acomodare si la cat mai multe realizari pentru Tatiana si Bia.
Si eu sant reztantza cu poze, o sa pun zilele astea ca s-au c-am adunat cateva ocazii nementionate inca.
Jo, multa sanatate.
Va poop si numai bine.
jone spune:
buna ziua dragutelor,
eu tot acasa, nu ash putea spune ca mi s-a urat numai ca vad tot felul de "aspecte" restante prin casa, pe afara.
ma oftic ca nu imi pot lucra gradina...e in asteptare de trotuare si alte dina stea si e plina de tot felul de materiale.
ma bate gandul sa iau niste vase din plastic...sau sa fac ceva ...ca nu imi surade o vara fara verdeata in curte.
va pup si o zi buna
jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!
Madamsadamy spune:
Buna ziua!!!!
E foarte frumos afara, asa ca Ionelia ai drepatate sa nu ai stare.
Tania, pui tu niste poze de la ziua femei? Sau ma lasi pe mine ca sa pun mai detaliat si multe multe.In we plecam la Baneasa la manastiri sa sfintim masinile si un gratarel in padure si un club in noapte, putina distractie.
Va pooop.
CRIXIA spune:
Bun regasit mamicutelor!
Am reusit sa mai prins si eu o picatura de net, si sa trec pe la voi! Cam linisteee! Si cam multe absente!
Ce faceti gravidutelor, cum va simtiti? Pe Figuelle am retinut-o, mai sunt si altele?
Vai, si voi, mamicilor de 2 bb, ce frumos si dificil trebuie sa va fie... eu va urmaresc, caci inca vreau sa va urmez!
Eu, personal, am avut niste schimbari in ultima vreme.... de job, am avansat, in urma unei evaluari am trecut pe un alt post. Acum sunt in acomodare!
Alexia ma intreaba aproape in fiecare zi: Mami, il ai pe bb in burtica!? Nu inca?!... isi doreste din ce in ce mai mult un surior.
La gradi e bine... cu virusi trecatori, cu cantecele, poezii, pictura, engleza... cate putin din fiecare!
In asteptarea lui bb2, a acceptat sa doarma in camera ei, pe care am reusit s-o decoram un pic, ea stiind ca a trecut Zana buna si a facut o magie si a transformat vechea camera.
SPer sa va revad curand!
Sanatate multa tuturor!
CRIXIA spune:
Mai fetelor, ce se intampla cu voi!????!!!!! Nu pot sa cred ca nu a scris nimeni atata vremeee!
Ontica Camelia spune:
Draga Cristina, situatia cu scrisul este de ceva vreme.
Eu tocmai voiam sa o felicit pe micutza ta ca doarme singura in camera ei. Alex adoarme cu mine, iar noaptea cand vede ca nu sunt langa ea ma intreaba de ce m-am dus la tati, iar eu ii spun ca m-am dus sa vad daca este invelit, si am adormit acolo.
cam pe cand initalizei proiectul bb2?
we placut, poate se opreste ploaia.
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Cornelia spune:
Si noi . Si noi dormim singuri. Adica adorm, in sfarsit, singuri in camera (in aceeasi camera). Asta nu inseamna ca Stefan ramane la el in pat peste noapte. Tocmai a trecut o noapte in care nu s-a dezlipit de mine . Dar ne facem noi mari .
Crix, felicitari pt. avansare!
Pupici tuturor!
CRIXIA spune:
Am observat ritmul melcului in ale scrisului...pe DC. Ce-i drept si eu am avut in 2007 o absenta marreee. A fost un am ff greu pentru mine, aglomerat, un an al schimbarii, iar aceasta schimbare mi-a cazut greu, greu m-am obisnuit cu totul.
Despre bb2, eu mi-am propus sa-l concepem spre sf anului, l-am anuntat pe sotul meu, ca sa stie ca devine serioasa dorinta mea. El o tine pe a lui, ca nu vrea sa o luam de la capat(prg dupa bb, somn dupa cum vrea bb, stati drepti ca avem febra, colici, dintii...fitze, nervi s.a)Asa vede el perioada cat e mic, caci cu Alexia s-a obisnuit si ii e bine asa, se inteleg, comunica altfel! Sper sa-i treaca!
Alexia nu doarme chiar singura, vreau sa stau un pic cu ea seara pana ii vine somnul, dar stie ca daca se trezeste peste noapte ma gaseste in patul meu; vine si ma trezeste, imi spune ce vrea apoi o duc in camera ei, ii spun ca ma duc pana la baie si ca vin repede, iar ea adoarme si .. se face dimineatza.
Cand eram eu in CIC parca erau mai multe mamici active in timpul zilei. Imi place sa citesc si de bebici, despre grija celor mai mici dintre ai nostri, bucuria primului pas, dinte...
Dodo-pui spune:
la ochiul drept nu are ,este curat si vede cu el.
Dr Tataru este un OM cu rar mi-a fost dat sa intalnesc.
La ochiul stang este cataracta dar dumnealui a hotarat sa mai asteptam si sa urmam tratament alopat timp de 6 luni ,sa urmarim evolutia si abia dupa ...sa vedem ce este de facut.
Bodo este in extaz caci am ajuns acasa in Ct.
Cu ajutorul lui DD vom vedea ce va fi.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan