CONSTANTA (97)
Raspunsuri - Pagina 13
myoni spune:
quote:
Originally posted by Ontica Camelia
Buna!
Imi pare rau, dar eu nu pot ajunge la intalnire, Alex este racita si nu am cu cine sa le las. Sper sa ma revansez data viitoare.
Multa sanatate Bogdan!
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
salutare.draga cami sper ca alex sa fie mai bine.si noi de azi stam acasa.suntem deja pe zinat avem cred ca de la gradi si conjunctivita,si cred ca stam acasa pina luni
Ontica Camelia spune:
salut!
pisikuta au mai fost discutii pe tema aceasta si, nimeni nu a dat niciun raspuns. Eu una, am dat hainutele Teodorei la o familie care astepta bb-lina si, care nu stateau prea bine cu banii.
Claudia, multa sanatate Oanei, daca este conjuctivita la gradi este nasol.
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
pisikuta spune:
camelia, multumesc.
mi am propus sa caut eu direct la centrele de plasament si voi posta si la voi care e procedura, asa va exista un raspuns. si, daca mai exista voluntari, poate facem o echipa si fericim mai multi copii.
poate mai citesc si alte mamici mesajul meu si se arata interesate.
de Loli mic
Asa creste o fetita
LMA 1 an
Varsta mea
Ontica Camelia spune:
uuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!
mai trece careva p'aci? s-au este puuuuuuuuuuuuustiuuuuuuuu!!!!!!!!!!?????
tot noi
Cornelia spune:
Sunt pe fuga. Ma duc la gradi .
Scuzati-ma ca nu am mai dat nici un semn de viata si nu am reusit s aajung marti, cu toate ca tare mi-ar fi placut sa va vad. Observ ca nu au fost decat Crig si Vladis.
Ca sa mai animez subiectul, fac copy-paste (din lipsa de timp ), sa vedeti si voi ce ne preocupa acum:
"Cat de departe ati mers cu explicatiile referitoare la cum se fac copiii? Maria stie de mult cum se nasc (si deja este hotarata ca ea va naste normal, ca nu vrea sa ii faca operatie ) si are o idee ca daca un barbat si o femeie se iubesc si doresc un copil, apare is bebelusul. II spusesm doar ca se unesc o celula din corpul barbatului cu una din corpul femeii si asa apare beblusul in burtica mamei. Acum cateva seri, dupa ce a tras cu ochiul la o scena de dragoste (destul de soft) intr-un film (eu vorbeam cu ea si ea ma dadea la o parte din fata televizorului), ma intreaba: "Alea care se unesc din corpul barbatului si al femeii ca sa apara un copil (Eu: celulele) Ea continua, foarte sigura pe ea: "Da, da, celule alea, se unesc, dar de unde se unesc?" Rade si spune: cumva din barba? sau mai de jos, din burtica? Mie imi cade fata si nefiind pregatita, ma eschivez profitand de faptul ca ma striga Stefan. Ce sa ii spun, ca eu credeam ca stie deja destule pt. varsta asta. Or fi vorbit la gradinita, ca ea are colegi mai "copti", de 6 ani???"
Mamicile care inca ne mai cititi , voi cum ati procedat sau ce planuri v-ati facut despre abordarea subiectului?
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze
jone spune:
iuhu si eu!
eu acasa bolnavioara.alex zburda.asteptam vreme mai buna.
pupam
jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!
crig72 spune:
Cornelia eu nu prea am insistat asupra subiectului cu toate ca intrebari sunt muuulte.i-am spus ca am simtit deodata cevasi replica imediata a ei a fost ..ups parca simt si eu ceva
S-a uitat pe o enciclopedie si m-a chemat sa-mi explice ce a vazut ea pe pagina cu evolutia fatului...a inceput asa..un ochi ,doi ochi,un creier,apoi apare bebelusul..Nu de mult si-a pus problema cum a iesit ea din burtica..i-am spus ca doctorul la spital s-a ocupat de asta..intrebarea ei a fost si ti-au facut anestezie?..asa ca succes la gasit raspunsuri!!mai nou e preocupata de faptul ca ea e sefa ,asa ca trebuie s-o ascultam..cred ca imita pe cineva de la gradi..ca acolo nu prea cred eu ca e sefa.
La Tomis a mai fost Adinutza si Gabi cu Dodo.Poate data viitoare reusim sa ne vedem mai multe.Gabi sa aveti drum bun si sa fie totul bine!
Jo sanatate!si eu m-am saturat de frig..abia astept sa stau cu Mariuca cat mai mult timp afara.
Dodo-pui spune:
quote:
Originally posted by crig72
Gabi sa aveti drum bun si sa fie totul bine!
Cristina ,multa sanatate si voua.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Ontica Camelia spune:
Salut!
Gabi drum bun si refacere rapida dupa interventie.
Crig, Cornelia, mai dati idei de raspunsuri pentru intrebari "delicate". In timpul sarcinii, Alex ma intreba cum ajuns Teo acolo, iar dupa, pe unde a iesit. Dar pana sa-i raspund, tot ea spunea ca intrat pe la buric (chiar voia sa-i "bage" jucarii pe acolo, "sa nu plictiseasca") si ca tot pe acolo a scos-o dr.
Tatiana micii americance, este bine ca s-a acomodat. Felicitari pentu noul "camin" spatios.
Jo refacere rapida, multa sanatate!
tot noi
Cornelia spune:
Hi-hi, Camelia, pai tocmai spuneam, ca deja Maria stie foarte clar pe unde a iesit, dar inca mai trebuie sa o lamuresc pe unde a intrat . Nu stiu exact ce isi imagineaza, dar chiar ieri mi-a spus ca ea abia asteapta sa fie mamica si sa nasca (cu descrierea exacta a nasterii normale ).
Avem doua carti despre corpul uman si i-am aratat poze si am citit din ele, zic eu, la nivelul ei de intelegere. Lui Stefan ii povesteste ea .
Ex. : beblusul, dupa ce creste sufucient in burtica, iese, printr-o deschizatura din corpul femeii si ii arat in carte ilustratia elocventa. Data viitoare pomenesc de vagin, apoi cu prima ocazie ne explica Maria, pe unde iese bebelusul, folosind termenul popular .
Ce ma nemultumeste este ca eu i-am dat doar o parte dintre informatii, considerand suficient pentru varsta ei, iar ea a aflat deja mai mult, plus ca asteapta inca unele raspunsuri, pe care eu nu prea ma descurc sa le formulez.
Tatiana, pupici gazei mici!
Dodo, multa sanatate si drum bun!
Pupici tuturor!
Va pup
Cornelia