CONSTANTA (97)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

LA MULTI ANI,tuturor mamicilor din CONSTANTA!Sa fiti sanatoase,fericite si iubite!Si multe multe !

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

LA MULTI ANI,tuturor mamicilor din CONSTANTA!Sa fiti sanatoase,fericite si iubite!Si multe multe !

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

La multi ani Doamnelor (mamici, viitoare mamici si nemamici) si domnisoarelor! Sa fiti sanatoase, frumoase, iubite de cei dragi voua!

Distractie placuta!

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Buna, buna!
va dorim o saptamana insorita!

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

buna dimineta si de la mine!

in weekend am zacut [:-(((] am avut putere sa ma tarai pe plaja juma de ora cu fiimea apoi acasa.
tusea ne-a daramat.
am tot luat sirop de tuse dar fara efect asha ca am sunat "babele" (matusamea si maicamea) sa ne zica leacuri babesti: ceai de ceapa.
buuuuun! numai ca nu ne-au zis si cum se bea.
fac eu ceaiul...astept sa se raceasca...pun zahar...si cu dea sila am baut o ceasca eu, o ceasca alex.alex fugarita de vreo 3 ori si prinsa si dat cu forta si cu promisiunea unei ciocolatele...
apoi suna iar "babele" si sa le intreb cat ceai din ala se bea ...si aflu ca fapt se bea cate o gura ....nicidecum cate o ceasca.
in fine...are efect.

dar fiicamea copil destept draguta si desteapta de ea...si NICIODATA NU VOI MAI SUBESTIMA un copil de 3 ani.m-a prostit pe fata.
ii dadeam sa bea cate o gurita din sticla si apoi ii dadeam un patratel de ciocolata.mi s-a parut ciudat ca se ofera sa bea porcaria de ceai de ceapa si mai si zicea buuun!...ca sa imi pice fisa ca ea inmuia boticu si cam atat...
desteapta si isteata!

asha ca ii turnam in ceasca putin ceai si ii ziceam sa il bea ca sa primeasca cioco.si o aud: "scabosssss!" dar a baut.

parerea mea despre ceaiul de ceapa: daca ii mai puneam si un copan si un morcov era supa curata! cred ca de asta se recomanda supa cand esti gripat.

pupici si o saptamana buna!

jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

quote:
Originally posted by crig72

Propun tuturor celor care vor s-o ajute pe Gabi sa vina marti la 17.30 la locul propus de Dana.
Gabi va doresc din toata inima ca totul sa fie bine!Tu trebuie sa crezi in continuare ca minunile exista si ca oamenii din jur te vor ajuta.

hello,fetele!
deci ne intalnim azi? eu sunt disponibila, fara copii ca sunt cam raciti.
astept vesti...

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Buna!
Imi pare rau, dar eu nu pot ajunge la intalnire, Alex este racita si nu am cu cine sa le las. Sper sa ma revansez data viitoare.
Multa sanatate Bogdan!

tot noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Vladis si eu vin cu Mariuca.Acum plecam de acasa.
va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Imi pare rau eu abia acum am vazut postarea lui Crig, defapt amintita de Vladis...
Pentru ametite asa ca mine cand anuntati ceva important boldati, colorati anuntul ....

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

buna mamici,
as vrea sa donez din hainele lolei, de bebe si fetita mica, care nu i mai vin. stiti cumva daca sint primite la un centru de protectia copilui, centru maternal, ceva, dat fiind ca nu sint noi(desi curate)? aveti idee cum se procedeaza? sint atat de multe, hainute bune inca, de calitate, care poate ar bucura un copil frustrat de posibilitati materiale suficiente.
poate gasesc printre voi o mamica care a mai procedat spre a dona din hainute si jucarii...
va pup, o zi frumoasa!

de Loli mic
Asa creste o fetita
LMA 1 an
Varsta mea

Mergi la inceput