Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (80)
Raspunsuri - Pagina 8
melaniatud spune:
Anghelada cred ca la 5 luni papa destule nu te grabi sa mai adaugi ceva. Tudor are 4 luni papa doar lapte si o masa de lapte cu cereale Nestle dimineata.
Avem o pediatra f f buna care e doctor in gastroenterologie pediatrica, e f activa si participa la multe seminarii si conferinte internationale si mi-a spus ca cele mai recente cercetari au demonstrat ca diversificarea ar tb sa se inceapa pe la 5 luni.Daca se incepe pe la 4 luni se recomanda cereale apoi treptat suc de mar apoi morcov apoi supa de legume strecurata.
Eu cred ca deocamdata e ok ce papa bb tau
isabeluta spune:
Buna!! Am lipsit...sunt supi cu bebe care nu mai vrea sa manance neam decat laptic...si ala "pe gustate". Suynt cu psihicu la pamant si nu pot sincer sa detaliez...sper sa-si revina. Oricum sunt bebei cu adevarat bolnaviori care au nevoie mai multa de atentie decat bebeul meu. fetele si promit sa revin.
Sarbatoritilor de azi!!!
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
andreea1002 spune:
Multumesc mult de tot fetelor pentru urarile de ieri.
Va doresc si voua multa sanatate, fericire alaturi de bebeii vostri si de cei dragi!
Noi am apucat sa recuperam din urma, cam greu, dar ne-am trezit la 12.40.
Va las acum ca cere fata atentie. Si cum sa nu-i dau daca m-a lasat sa dorm atat?
pa
Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)
melaniatud spune:
Isabeluta te inteleg dar ai rabdare!
Si eu am avut aceeasi pb, a durat vreo 2 sapt.Important e sa nu scada in greutate, daca nu are febra, are scaun bun si nu varsa ai rabdare.Eventual incearca sa introduci ceva nou in alimentetie.Baiatul meu si-a revenit dupa ce am introdus cereale.
Acum mananca cu placere si laptic
melaniatud spune:
Pinacolada ai incercat cu ceai de musetel pentru constipatie?
Sucul de portocale irita colonul bebelusului si ar tb dat cat mai tarziu posibil!
Am vazut pozele.Ce ochi frumosi are Luca!!!!
Atentie mamicilor cu fetite
Pinacolada spune:
Melaniatud- mercic mult de tot! da, are niste ochi tare frumosi....:)
ok, o sa incerc cu suc de mar! si piureul de fructe ce contine: mar, ....si mai ce?
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
In plus, azi sub ochii bunicii a reusit...
A revenit bunica? Felicitari!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
slippers76 spune:
Isabeluta, pupam mamica necajita.daca te putem ajuta cu ceva, spune-ne.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
mandarinutza spune:
Cecilia, afara e cam la fel de frig a ieri, noi am iesit o ora, nu am stat mai mult ca incepuse sa bata vantul.
Azi am mai avut o surpriza din partea Antoniei: mai avem un dintisor!Are fata mea 2 dintisori in total.
Isabeluta, imi pare rau ca Vladut nu vrea papica, ati incercat sa ii dea tati/bunica de mancare, ca pe tine poate te asociaza cu tzizi?
Alehiam, tare frumos e flacaul tau si ce bine sta in poponet!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze