*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (143)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

quote:
Originally posted by miki_baby

Ellenuta, nu-mi aduc aminte sa fi urlat, ea nu prea urla de obicei si cand o face pac cu suzeta in gura, care mi se pare cea mai tare inventie:)).

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

Exact..si la noi la fel..slava Domnului cu suzi...oricum..sper din suflet sa functioneze si pe mai departe ca pe mine urletele piticei ma innebunesc...adik la propriu..imi curg sanii si mi se pune o pata pe creier..mi se face asa..o teama si o mila de neimaginat...

Poze cu ingerasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by irinouka

e dulce foc sofia!!!
EDIT: tati ii face fotografiile? ca sunt absolut superbe!!! vreau si eu poze cu bebe facute de cineva care stie ce face....nu doar de mine intre 2 schimburi de pampers. :-)

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

teoretic, la noi in casa tati e responsabil cu forografiatul, ca nu degeaba si-a proclamat aceasta activitate ca hobby principal, vamuind periodic contul familiei pt achizitionarea de accesorii noi

dar pozele Sofiei eu le-am facut, marea majoritate. cu toata nepriceperea mea. si sunt multumita de rezultat

pai Irinouko, daca eu reusesc sa car dupa mine si bebe Sofia, si scula fotografica, putem organiza un shooting session direct in cuibul lui bebe Rares!

apropo de bebei, bunica sotului meu - deci strabunica Sofiei - se intreba filozoafa daca viitorul sot al plodilinei s-a nascut deja sau nu! si eu m-am gandit instant la baieteii de la odiseea noastra! ar fi amuzant ca peste ani sa vina copiii la noi, sa ne spuna ca au cunoscut pe cineva....uite mami il / o cheama asa....si noua sa ni se aprinda un beculets - pai, o stiu pe maica-sa! am fost colege la odisee!

....

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Eu merg la 2 Mai de cand ma stiu, si mergeam cu cortul, inainte sa apara Tudor in viata noastra. Acum doi ani (si anul asta, pt. scurt timp) am stat la minihotel, draga, la fite de fite, cu baie in camera si aer conditionat. Vreau sa-ti spun ca mi-a chiar placut.
Deci Tudor s-a nascut pe 4 ianuarie si noi am mers la mare in jur de 25 august. Initial am zis ca stam o saptamana, dar ala micu' a mancat si a dormit asa bine, ca am stat doua pana la coada.
Si pe d-ra sora-sa vreau s-o duc tot cam asa...

quote:

quote:
Originally posted by IrinaL

Aici, aici!!! EU merg la mare anul asta!!! Am mers si acum doi ani, prima data in viata fara cort, dar asta e, abia cand or mai creste ii fac hippioti...

Irina, mami de

Ileana si
Tudor

daaaaaaaaa??? cum, unde, in ce fel?
intr-o zi, icnepusem sa visez ca ar fi posibil si ma gandeam ca va trebui, totusi, sa alegem o statiune mai "family like". si, vorba ta, sa il ducem la hipioti (sau, ma rog, punkeri, mai nou) cand mai creste. pliiiiiiiiiz tell me more!

irina de bebe rares

Irina, mami de

Ileana si
Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

ooouuu, gabritza ce rapida esti

facem in continuare galerie Gabritza

Gabritza
Gabritza Gabritza Gabritza

Mari de Daria Maria

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

quote:
Originally posted by virgo

Fetelor , am si eu o intrebare : cat de imbracat tre' sa doarma copilul ? Ca eu l-am tinut cam la extreme in ultima perioada si as vrea sa gasesc o cale de mijloc . Azi noapte a dormit la 20 de grade cu plosca electrica - stati linistita ca o INCALZESC elctric doar , nu sta ea in priza langa bebe ! - in hainute de bumbac si cu sac de dormit tot din bumbac deasupra , dar i-a fost frig si s-a trezit pe la 3 . L-am luat cu mine-n pat si ... pana dimineata a transpirat ! Rau de tot , spatele era complet ud . L-am bagat la baie , uscat bine , imbracat curat si pus in sac de dormit din poliester - ala de fapt e pentru maxi-cosi . Acum doarme dus si nu mai sughita sau stranuta .

Alta problema : cum sa-l fac sa nu mai urle disperat cand il schimb !? Am inteles eu ca nu-i place scutecul , are niste benzi elastice care probabil ca il zgarie , dar m-am uitat la toate marcile si toate au chestie dintr-aia ! Nici dezbracat nu-i convine deloc , desi dureaza cateva minute , ca eu ma misc repede sa nu-l chinui .

Azi mergem pentru un test de auz . Apropo , si bebeii vostri tresar la zgomote ? Al meu mai-mai ca sare din scutec cand mai cade ceva prin casa .

Pupici la bbei !

Virgo..si pitik mea la fel..urla cand o schimb..ceea ce e ingrozitor mai ales noaptea..ca urla ca din gura de sarpe..si imediat ce inchei operatiunea se face liniste..uneori chiar zambeste...
cat despre zgomote cred ca e normal..incep si ei sa diferentieze zgomotele iar cele puternice si mai ales cele insotite de vibratii ii deranjeaza..cred ca e un fel de instinct la ei..nu e sperietura clasica..pentru ca nu au viziunea pericolului..si pitik mea tresare cand schimb tonalitatea zgomotelor..la tv de ex..sau o usa inchisa prea cu zgomot...

Poze cu ingerasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by stancutza

quote:

e dulce foc sofia!!!
EDIT: tati ii face fotografiile? ca sunt absolut superbe!!! vreau si eu poze cu bebe facute de cineva care stie ce face....nu doar de mine intre 2 schimburi de pampers. :-)

irina de bebe rares

teoretic, la noi in casa tati e responsabil cu forografiatul, ca nu degeaba si-a proclamat aceasta activitate ca hobby principal, vamuind periodic contul familiei pt achizitionarea de accesorii noi

dar pozele Sofiei eu le-am facut, marea majoritate. cu toata nepriceperea mea. si sunt multumita de rezultat

pai Irinouko, daca eu reusesc sa car dupa mine si bebe Sofia, si scula fotografica, putem organiza un shooting session direct in cuibul lui bebe Rares!

apropo de bebei, bunica sotului meu - deci strabunica Sofiei - se intreba filozoafa daca viitorul sot al plodilinei s-a nascut deja sau nu! si eu m-am gandit instant la baieteii de la odiseea noastra! ar fi amuzant ca peste ani sa vina copiii la noi, sa ne spuna ca au cunoscut pe cineva....uite mami il / o cheama asa....si noua sa ni se aprinda un beculets - pai, o stiu pe maica-sa! am fost colege la odisee!

....

Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia

da, noi sa le spunem de odisee iar ei/ele sa se uite la noi ca la masini straine si sa intrebe: "ceee?". si stai si explica-le cum e cu odiseea...:-)))

felicitari pt fotografii, daca as avea nepriceperea ta, as fi tare multumita! oricum, e si chestie de scule, clar. si daca spui ca sotul e paisonat pe zona asta, cred ca aveti acasa un mini-studio. hihi, glumesc. stai linsitita, nu e nevoie sa va carati pana aici, ar avea cine sa faca niste pozuci mai rasarite, bine ca mi-ai dat impulsul necesar ca sa mobilizez persoana respectiva.

irina de bebe rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:

quote:
Originally posted by IrinaL

Aici, aici!!! EU merg la mare anul asta!!! Am mers si acum doi ani, prima data in viata fara cort, dar asta e, abia cand or mai creste ii fac hippioti...

Irina, mami de

Ileana si
Tudor

daaaaaaaaa??? cum, unde, in ce fel?
intr-o zi, icnepusem sa visez ca ar fi posibil si ma gandeam ca va trebui, totusi, sa alegem o statiune mai "family like". si, vorba ta, sa il ducem la hipioti (sau, ma rog, punkeri, mai nou) cand mai creste. pliiiiiiiiiz tell me more!

irina de bebe rares

Si noi mergem la mare anul asta! Vom merge in Bulgaria , probabil la Albena. Anul trecut ne-am simtit tare bine acolo si am fost si cu finutul nostru de 9 luni astfel incat stiu cum sunt conditiile pentru un bebe mic. Imi ramane doar sa ii fac pasaport piciului.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by Anca.Diana

IRINOUKA, asa face si Chitzaila. incepe sa tipe cu sanul in gura. ii da drumul si in timp ce tzipa cauta isteric sa apuce sfarcul iar. si nu reuseste. da cu pumnii in sani. oare de la ce sunt crizele astea? il doare burtica?

Anca D. cu bebe

Calin Alexandru

http://www.flickr.com/photos/ancadiana/

http://www.youtube.com/watch?v=fexj6VN4N9A

Asa mai face si Andrei. La noi sunt ori colici ori simte nevoia sa ragaie.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

irina...ce sa zic...gotta keep in touch. ;-p

pup zuzele, se apropie socrella.

irina de bebe rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Cam cu intarziere, dar sper sa fiu iertata:

La Multi Ani Godzila! Numai sanatate si impliniri!

pentru Gabritza! Nastere usoara!!!

Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia

Mergi la inceput