Casnicute sexy (161)
Raspunsuri - Pagina 2
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Madyna
Daca ma primiti desigur...
Bine ai venit!
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mikiriki spune:
quote:
Originally posted by Madyna
Ma inscriu si eu in club!
Daca ma primiti desigur...
Sunt si casnicuta si sexi asa ca mi-as merita apartenenta!
Bine ai venit!
Miki
georgi75 spune:
Helou sexoase.
ca n-am aparut cu reteta dar n-a mers netul pe zi
Scriu acum repede:
FOI: 2 oua, 10 linguri zahar, 10 linguri ulei, 10 linguri apa/lapte, 1 lingurita amoniac stins, faina cat cuprinde.Executi coca din toate astea si coci foile pe dosul tavii pe care o ungi cu ulei cand pui foaia la copt.Dupa ce ai intins foaia pe dosul tavii o intepi cu furculita din loc in loc. Iti ies 4 sau chiar 5 foi, depinde cat de groase le faci.
CREMA: 1 litru lapte fiert si racit se pune la foc cu 12 linguri zahar si 6 linguri de faina pana se ingroasa.Dupa ce se raceste se pune un pachet de unt/ margarina si coaja + zeama de la o lamaie.
Umpli foile si pui si deasupra crema.Eu deasupra pun nuca de cocos ca-mi place mai mult cum arata.
Spor la executat.
Acu ma duc sa vad ce-ati mai scris si revin
monica-elizabet spune:
Madyna, bine ai venit
georgico, multam de reteta...super naturala...am sa o icnerc si eu...abia astept
Miha, multumim de capitol nou
miki, multam pentru beuturici deja m-am imbatat
noi am fost la circ
astia mici s-au simtit super bine, le-a palcut tare mult, am fost o gashca maricica de pe dc...
tot zic sa-i culc si nu reusesc...sunt agitati
cred ca ma bag si eu la film...ca-mi merge netul din 2 in 3
va noapte buna
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
georgi75 spune:
Mey cuscra io cred ca tu ne pacalesti ca nu-ti merge netul sau ca nu dorm piticii
Io am primit mail azi ca se modifica orarul pe o perioada de 2-3 saptamani.Scoala e in renovare asa ca vai de noi incepand de maine
Bai v-am citit dar nu ma ajuta neuronul sa-mi mai amintesc ce-ati mai scris
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by georgi75
Mey cuscra io cred ca tu ne pacalesti ca nu-ti merge netul sau ca nu dorm piticii
De ce oare am si eu aceeasi impresie?
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
Noapte buna sexoaselor!
CRISMIR spune:
toate sexoasele!
GEORGI,mi-ai facut si mie pofta de Alba ca zapada!..maine o fac si eu... si sa ai o saptamana usoara!!!
MADYNA,bine ai venit la sexoase!!!...asteptam sa ne zici mai multe de tine!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001