soferitze agresive
Raspunsuri - Pagina 2
Andries spune:
quote:
Originally posted by tusferi
Iar donsoarele de mai sus care injura asa la volan, cu cat sunt mai nepricepute in arta condusului, cu atat mai mult vorbesc la telefon cand conduc, avand o mana ocupata cu mobilul. Ma nene, ai SUV si nu iti poti permite o casca bluetooth??
"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel
Handsfree sau alt dispozitiv de acest gen teoretic esti obligat prin lege sa ai, sau gresesc? despre cauciucuri de iarna ce sa mai spun, costa mult si nu-si cumpara. Prin oras daca nu le convine ceva la parcare, lasa masina pe banda I si pleaca. Sau parcheaza pe trecerea de pietoni, e o trecere de pietoni la Piata Dorobanti pe care sistematic vedeam un cayene negru parcat, lucrand in zona treceam zilnic pe acolo si aveam ocazia s-o admir. Eu masina mea de 3000 de euro nu concep s-o parchez aiurea, caut pana gasesc ceva. Am vazut si soferitze foarte bune pe SUV-uri si foarte civilizate, dar ma rar e drept.
Nu stiu frate ce sa mai spun, stiu ca e un trafic infernal, dar mai cred ca daca ar exista bun simt s-ar circula mai usor. Eu am incercat si varianta transportului in comun si culmea fac la fel de mult timp cu tramvaiul (plus doua statii pe jos) comparand cu mersul cu masina. Doar ca ...evident in tramvai ai parte de alte "aventuri", o geanta taiata, o haina murdarita si mototolita in atmosfera stil "sardele in conserva"...
Andries
Qamar spune:
quote:
Originally posted by Andriesquote:
Originally posted by tusferi
Iar donsoarele de mai sus care injura asa la volan, cu cat sunt mai nepricepute in arta condusului, cu atat mai mult vorbesc la telefon cand conduc, avand o mana ocupata cu mobilul. Ma nene, ai SUV si nu iti poti permite o casca bluetooth??
"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel
Handsfree sau alt dispozitiv de acest gen teoretic esti obligat prin lege sa ai, sau gresesc? despre cauciucuri de iarna ce sa mai spun, costa mult si nu-si cumpara. Prin oras daca nu le convine ceva la parcare, lasa masina pe banda I si pleaca. Sau parcheaza pe trecerea de pietoni, e o trecere de pietoni la Piata Dorobanti pe care sistematic vedeam un cayene negru parcat, lucrand in zona treceam zilnic pe acolo si aveam ocazia s-o admir. Eu masina mea de 3000 de euro nu concep s-o parchez aiurea, caut pana gasesc ceva. Am vazut si soferitze foarte bune pe SUV-uri si foarte civilizate, dar ma rar e drept.
Nu stiu frate ce sa mai spun, stiu ca e un trafic infernal, dar mai cred ca daca ar exista bun simt s-ar circula mai usor. Eu am incercat si varianta transportului in comun si culmea fac la fel de mult timp cu tramvaiul (plus doua statii pe jos) comparand cu mersul cu masina. Doar ca ...evident in tramvai ai parte de alte "aventuri", o geanta taiata, o haina murdarita si mototolita in atmosfera stil "sardele in conserva"...
Andries
deci eu eram
Noe & Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi
Motionless, I stay and go: I am a pause
Darria spune:
Andries: nu trebuie sa te surprinda acest comportament chiar daca vorbim despre femei. Atitudinea din trafic o mentin si in restul zilei, mascata sau nu. Comportamentul in trafic reflecta in general(mai sunt si exceptii) caracterul persoanei.
dulcetica spune:
quote:
Originally posted by capcaunulquote:
Originally posted by viviana
O tinerica la volanul unui 4x4 era sa dea peste noi pe trecerea de pietoniquote:
Originally posted by XIO
Prietenul meu era sa fie calcat de o tipa cu un SUV
Cu foarte putine exceptii, suma dintre capacitatea cilindrica a motorului si scorul IQ al conducatorului este o constanta. Lege valabila deopotriva pentru barbati si pentru femei.
Eu eram prietena cu toata lumea pe aici si acum ma luati cu IQ-ul,nu-i frumos!Din ciclul vulpea cind nu ajunge la struguri zice ca-s acri.
Intr-o zi unul mi-a luat fata si nu m-am putut abtine si am strigat,:timpitule.N-a avut oricum vreme sa ma auda dar Rares a intrebat:cu mine vorbesti mami?
Nu iubire ,ala mi-a luat fata.
Fata?Care fata?
lilina spune:
eu am boala pe aia care merg pe linia de tramvai dar si pe aia care, in capul coloanei fiind, adica mai aproape de semafor/intersectie, le dau voie alora de merg pe sina de tramvai sa treca in fatza lor....nu-i mai suport
deci, imi voi lua un SUV si voi ignora semnele de circulatie
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
addiana spune:
pe mine ma deranjeaza cel mai tare ca "doamnele" sunt cele care nu cedeaza trecerea pietonilor! dar niciuna dom'le, nici o femeie la volan nu m-a lasat sa trec strada desi mai tot timpul sunt cu fetele de mana si cu un picior pe trecere!!! si unele mai si claxoneaza...pietonii angajati in traversare regulamentara a strazii!!!
Andries spune:
Lilina nu ai cum sa nu le dai voie pentru ca "se baga". Si daca ai neaparat nevoie de masina si nu vrei sa stai cu ea la service (chit ca altul e de vina si o repari pe asigurarea lui), il vezi ca e agresiv si se baga si il lasi sa scapi de nebun.
Andries
Androix spune:
Ba ai cum, totul e sa tii aproape Eu nu ii las, ba mai mult, ii claxonez de le mut urechile si pe ai de incearca sa se bage in fata mea dar si pe cei care le dau voie sa intre. O sa iau bataie in intersectie intr-o buna zi si probabil atunci o sa ma invat minte, dar pana atunci prin fata mea nu se intra la semafor!
Andreea mama de Filip si Georgia
bulinuta27 spune:
rasu-plansu
faza proaspata de azi-dimineata: eu la semafor oprita, in stanga mea un autobuz oprit si el in statie. Un destept vroia neaparat sa treaca printre noi, il vad si ii fac semn din deget sa nu incerce ca nu are loc...el zambeste ia de volan dreapta si trece printre noi zgariind bine de tot autobuzul...se da soferul de autobuz jos si da-i injuraturi..iar el face semne catre mine ca io l-am pus...fratilor m-am tavalit de ras...cat cretinism..eu i-am facut semn ca nu in nici un caz sa loveasca autobuzul...dar daca se grabea omu
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
szivarvany spune:
Nici eu nu voi intelege vreodata ce castigi daca te bagi, fortezi, claxonezi sa ajungi cu ...un metru mai in fata cand semaforul isi schimba culoarea in rosu ... sau semnalizarea care a fost inventata ... inutil pt unii ... iar daca lasi pe careva sa lasa din parcare ... te claxoneaza cei din spate, sau daca lasi pietonii care nu toti au 20 de ani si alearga, te claxoneaza ... groaznic.
Mai bine ajung cu bine, decat sa ajung repede sau deloc ...
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada