soferitze agresive
Nici nu stiu ce sa mai spun...decat ca in seara asta m-am convins ca bunul simt, inteligenta si curtoazia la volan lipsesc nu numai unui numar mare de soferi, ci si unui numar semnificativ (si in crestere continua) de tinere soferitze. Cu cat mai tinere, cu atat mai ne-experimentate si cu mai mult tupeu. Imi era greu sa-i explic pustiului meu de 3 ani de ce "doamna" care mi-a taiat fata ca sa vireze stanga, a nimerit "nitel" peste bordura, n-a mai avut loc sa intoarca masina ca sa vireze totusi stanga si...evident...opreste masina si incepe sa injure ca la usa cortului! Nici nu stiam daca sa ma enervez sau sa rad, pana la urma am dat in spate sa poata intra si ea sa deblocam circulatia...doamne ce combinatie teribila de tupeu, prostie si proasta crestere. Greu cu traficul asta! Daca din partea unor taximetristi "faze" de acest gen nu ma mira, inca sunt neplacut surprinsa de tinerele colege de trafic, oare unde se grabesc in halul asta?
Andries
Raspunsuri
viviana spune:
O tinerica la volanul unui 4x4 era sa dea peste noi pe trecerea de pietoni, pe verdele meu si rosul ei.
Norocul meu ca am tras copila de mana. A trecut la cm de ea.
Nu am rezistat si recunosc am facut-o vaca.
Replica: sugi.... daca ai vazut-o vreodata!
No comment!
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
XIO spune:
quote:
Originally posted by viviana
O tinerica la volanul unui 4x4 era sa dea peste noi pe trecerea de pietoni, pe verdele meu si rosul ei.
Norocul meu ca am tras copila de mana. A trecut la cm de ea.
Nu am rezistat si recunosc am facut-o vaca.
Replica: sugi.... daca ai vazut-o vreodata!No comment!
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Replica asta nu am mai auzit-o.
Era sa fac si eu un accident din cauza unei donsoare care a uitat testele sau cartea din care invatase.
De fapt nu facea diferenta dintre 1 banda si 2 benzi.
Prietenul meu era sa fie calcat de o tipa cu un SUV, l-a claxonat si l-a facut nebun. Problema era ca pana atunci nu existase trecere de pietoni pe strada respectiva si probabil femeia nu avea atentie distributiva
Eu sunt teribil de amabila in trafic , ii las pe toti sa se bage , las toti pietonii sa treaca , nu ma infig , prin urmare ma enerveaza cand vad nesimtiti si nu inteleg ce castiga asa mult daca nu lasa pe cineva sa intre in coloana de exemplu.......
Ah , si cel mai rau ma calca pe nervi cei care nu stiu ca au in masina o tasca mica pt. SEMNALIZAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Andries spune:
M-am mai calmat si m-am mai interesat: 17 mil pachet complet, scoala, acte si carnet!! La banii astia nu ma mir ca donsoarele isi permit 4X4! Ma rog... "a mea" n-avea decat un opel...
Andries
capcaunul spune:
quote:
O tinerica la volanul unui 4x4 era sa dea peste noi pe trecerea de pietoni
quote:
Originally posted by XIO
Prietenul meu era sa fie calcat de o tipa cu un SUV
Cu foarte putine exceptii, suma dintre capacitatea cilindrica a motorului si scorul IQ al conducatorului este o constanta. Lege valabila deopotriva pentru barbati si pentru femei.
Rufus spune:
quote:
Originally posted by capcaunul
Cu foarte putine exceptii, suma dintre capacitatea cilindrica a motorului si scorul IQ al conducatorului este o constanta. Lege valabila deopotriva pentru barbati si pentru femei.
Da, foarte bine spus...
Acum vad eu de ce imi plac masinile mici...si eu care ziceam ca nu-mi permit...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
manumanu spune:
quote:
Originally posted by capcaunulquote:
O tinerica la volanul unui 4x4 era sa dea peste noi pe trecerea de pietoniquote:
Originally posted by XIO
Prietenul meu era sa fie calcat de o tipa cu un SUV
Constanta si foarte apropiata de.... valoarea capacitatii cilindrice, in cazul majoritatii soferilor de SUV!
Andries spune:
Sincer ce m-a deranjat cel mai tare a fost nu atat lipsa abilitatii de a conduce si de a aprecia distantele in spatiu (asta apropos' de suma dintre IQ si capacitatea cilindrica), cat atitudinea de genul "ce daca am gresit, nu recunosc si ma pun pe injurat", mai ales din partea unei femei mi se pare de neiertat un comportament marlanesc. Doar suntem niste doamne, nu? Cum poti tu, femeie dragutza, finutza, relativ bine imbracata si frumusica sa te manifesti in halul asta? Si pun pariu ca daca o intalnesti undeva la job nu se mai comporta asa.
Ca daca era un taximetrist mitocan, in secunda doi uitam evenimentul, imi spuneam ca a stat 10 ore in trafic si l-au lasat nervii, dar asa...aveam pretentii.
Sau poate in trafic isi permit, nu-i cunoaste nimeni, nu au de-a face cu participantii la trafic, "nu te cunosc deci pot sa te injur fara probleme".
Mie imi pare rau ca m-am nimerit cu baiatul meu in masina, stai sa vezi explicatii "de ce era doamna aia asa?", fi-miu nu m-a auzit injurand niciodata, eu nu injur, nici macar la volan.
Andries
V. Erica spune:
quote:
Originally posted by XIO
nu inteleg ce castiga asa mult daca nu lasa pe cineva sa intre in coloana de exemplu.......
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Probabil, timp. Bineinteles ca asta nu-i o scuza pt marlanii la volan...
Eu incerc sa fiu toleranta, las` pe toata lumea sa se bage, dac-o cere frumos, mai putin pe taximetristi (mi-am luat odata o injuratura de la unu`, ca am avut tupeul -eu, femeie, sa nu-l las sa-mi taie calea, si de-atunci, nu-i iert. Si eram si cu copiii in masina.).
E tare naspa sa ai parte de faze d-astea daca ai copii in masina...
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
tusferi spune:
Andries, pe donsoarele respective care injura in asemenea hal la volan (mai ales de la inaltimea vreunui SUV), nu prea as crede ca le intalnesti la vreun job
Eu am senzatia ca donsoarele care injura in halul asta cand gresesc sunt complexate ca sunt atat de slabe soferite si pe principiul "cea mai buna aparare este atacul" si pentru a masca faptul ca sunt VARZA la sofat dau tare din gura sa aiba lumea impresia ca celalalt a gresit. Cat despre IQ, ce sa mai comentam, este clar ca tinde catre zero...
Ce ma mai deranjeaza pe mine este ca de cate ori vezi vreunul sau vreuna care a blocat intersectia, care de cele mai multe ori se afla pe contrasens si intr-o pozitie din care e foarte greu sa mai iasa, are invariabil si o mana ocupata cu telefonul pe care il tine la ureche!
Iar donsoarele de mai sus care injura asa la volan, cu cat sunt mai nepricepute in arta condusului, cu atat mai mult vorbesc la telefon cand conduc, avand o mana ocupata cu mobilul. Ma nene, ai SUV si nu iti poti permite o casca bluetooth??
"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel
Androix spune:
Nu tata! Daca ai c..e mergi in continuare pe linia de tramvai chiar si in statie! Eu nu las pe nimeni sa-mi taie fata la semafor! Eu stau cuminte in coloana, astept 3-4 semafoare desi ma grabesc si eu la fel ca ceilalti asa ca daca esti smeker fii pana la capat! Cineva ar trebui sa explice foarte detaliat, cat mai pe intelesul tuturor, de la IQ mic la capacitate cilindrica mare ca liniile de tramvai NU sunt o banda speciala pentru taximetristi!!!
Iar de injurat, ca o doamna ce sunt n-o fac decat cu geamurile inchise si cand sunt fara copii in masina.
Andreea mama de Filip si Georgia