Insarcinata calatoreste cu avionul

Insarcinata calatoreste cu avionul | Autor: Dbunny

Link direct la acest mesaj

Exista vreun risc? Mai ales cand sarcina e micuta?
Sa-mi iau ceva special la mine? Ma gandesc ca mi se pot infunda urechile mai tare decat de obicei...dureri de cap, cineva mi-a vorbit chiar si de desprindere de placenta, dar la saptamanile mele nu stiu cat e placenta de mare sau cat e de prinsa...

Dbunny 6s cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Eu stiu ca e pericol la sarcina mare.Adica peste 5-6 luni.Nasa mea a zburat pana prin luna a 5.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

eu am fost la 6 saptamani si nu am avut nimic..voi mai merge la 14 si mi-e cam teama sincerrr....

...vine minunea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Am sa intreb si medicul dar teama mi-e de un raspuns de tipul:nu este indicat, dar n-am auzit cazuri grave...
Eu stiam de mai demult ca in primele luni si-n ultimele doua nu-i bine. In primele din cauza ca sarcina poate nu-i bine fixata si cu presiunea atmosferica cine stie... si in ultimele 2 luni iarasi nu-i bine nu care cumva sa te apuce contractiile la 3000m inaltime cu nici un medic in jur...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Dbunny,eu am fost de Craciun acasa,adica prin sapt 29,taman prin luna a 6-a cand se zice ca riscul de nastere prematura e f ridicat.Si n-am avut nimic,cu toate ca n-am putut ateriza unde a trebuit din cauza cetii si am mers cu autobuzul mai apoi cale de vreo 6 ore...Dr mea mi-a zis ca avionul nu reprezinta nici un pericol pt copil - in cazul in care, bineinteles, totul decurge bine in sarcina,mai rau e cu masina (zdruncinaturi ce pot provoca contractii).Singura chestie e sa nu te apuce nasterea din alte motive si sa trebuiasca sa astepti pana aterizeziDesi,daca te gandesti la cat de lung e travaliul...Si,in caz ca se intampla, anunti pilotul care anunta turnul de control si la aterizare te poate astepta o ambulanta.Dar la tine e f micuta sarcina,chiar ca nu vad nici o problema.Asa ca nu-ti mai fa griji.
Ce sa-ti iei cu tine?As zice actele de graviduta.Si haine comode,mai ales incaltarile,in cazul in care ti se umfla picioarele.Si daca simti ca amortesti,sa te ridici sa mergi printre scaune.
Calatorie sprancenata!

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Multumesc frumos de raspunsuri, parca-s mai vioaie acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu am calatorit cu avionul la 5 luni cu escala deci 2 zboruri intr-o zi!! am intrebat 2 dr ginecologi si amandoi mi-au spus ca nue nici o problema!! dar mi-au recomandat sa iau 6 utrogestan/zi si 3 no spa asa preventiv.

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Daca nu ai probleme cu sarcina sau alte contrandicatii,este okay sa calatoresti cu avionul.Eu am calatorit de multe ori gravida,in toate trimestrele,chiar la 32 de saptamini am zburat peste 6 ore si in 2 zile am schimbat 3 avioane.

Cel mai recent am calatorit in decembrie 2007, peste 16 ore (dar cu escala cu tot) in saptamina 9 si m-am intors in sapt.14.

Mariana 18+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Si eu trebuie sa calatoresc in martie pana in Romania, 20 de ore in total, cu tot cu aeroporturi si escala si 12 ore de zbor continuu, Sao Paulo -Munchen...Voi fii in 4 luni si ceva si ma intorc cand voi avea 6 luni jumate.Am intrebat doctorul si mi-a spus ca daca totul decurge normal, nu e nici o problema...Asa ca, zbor placut si papa bun in avion!!

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (15+)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Dar cu trecutul prin aparatele alea de te scaneaza cum e ?? Au vreo legatura sau sunt inofensive ?

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

In Italia nu te lasa sa treci,intri pe altundeva si te verifica personal,insa in Austria au zis ca e nu e nici o problema..probabil depinde de la tara la tara

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput