Insarcinata calatoreste cu avionul
Exista vreun risc? Mai ales cand sarcina e micuta?
Sa-mi iau ceva special la mine? Ma gandesc ca mi se pot infunda urechile mai tare decat de obicei...dureri de cap, cineva mi-a vorbit chiar si de desprindere de placenta, dar la saptamanile mele nu stiu cat e placenta de mare sau cat e de prinsa...
Dbunny
6s cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Raspunsuri
redai spune:
Eu stiu ca e pericol la sarcina mare.Adica peste 5-6 luni.Nasa mea a zburat pana prin luna a 5.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David
ramonzca79 spune:
eu am fost la 6 saptamani si nu am avut nimic..voi mai merge la 14 si mi-e cam teama sincerrr....
...vine minunea!!!
Dbunny spune:
Am sa intreb si medicul dar teama mi-e de un raspuns de tipul:nu este indicat, dar n-am auzit cazuri grave...
Eu stiam de mai demult ca in primele luni si-n ultimele doua nu-i bine. In primele din cauza ca sarcina poate nu-i bine fixata si cu presiunea atmosferica cine stie... si in ultimele 2 luni iarasi nu-i bine nu care cumva sa te apuce contractiile la 3000m inaltime cu nici un medic in jur...
Dbunny
Raluk31 spune:
Dbunny,eu am fost de Craciun acasa,adica prin sapt 29,taman prin luna a 6-a cand se zice ca riscul de nastere prematura e f ridicat.Si n-am avut nimic,cu toate ca n-am putut ateriza unde a trebuit din cauza cetii si am mers cu autobuzul mai apoi cale de vreo 6 ore...Dr mea mi-a zis ca avionul nu reprezinta nici un pericol pt copil - in cazul in care, bineinteles, totul decurge bine in sarcina,mai rau e cu masina (zdruncinaturi ce pot provoca contractii).Singura chestie e sa nu te apuce nasterea din alte motive si sa trebuiasca sa astepti pana aterizezi
Desi,daca te gandesti la cat de lung e travaliul...Si,in caz ca se intampla, anunti pilotul care anunta turnul de control si la aterizare te poate astepta o ambulanta.Dar la tine e f micuta sarcina,chiar ca nu vad nici o problema.Asa ca nu-ti mai fa griji.
Ce sa-ti iei cu tine?As zice actele de graviduta.Si haine comode,mai ales incaltarile,in cazul in care ti se umfla picioarele.Si daca simti ca amortesti,sa te ridici sa mergi printre scaune.
Calatorie sprancenata!![]()
Raluca
in asteptarea micutei Anais
Dbunny spune:
Multumesc frumos de raspunsuri, parca-s mai vioaie acum![]()
Dbunny
bb_yasmi spune:
eu am calatorit cu avionul la 5 luni cu escala deci 2 zboruri intr-o zi!! am intrebat 2 dr ginecologi si amandoi mi-au spus ca nue nici o problema!! dar mi-au recomandat sa iau 6 utrogestan/zi si 3 no spa asa preventiv.
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
mariana_1976 spune:
Daca nu ai probleme cu sarcina sau alte contrandicatii,este okay sa calatoresti cu avionul.Eu am calatorit de multe ori gravida,in toate trimestrele,chiar la 32 de saptamini am zburat peste 6 ore si in 2 zile am schimbat 3 avioane.
Cel mai recent am calatorit in decembrie 2007, peste 16 ore (dar cu escala cu tot) in saptamina 9 si m-am intors in sapt.14.
Mariana
18+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
narcisa.s spune:
Si eu trebuie sa calatoresc in martie pana in Romania, 20 de ore in total, cu tot cu aeroporturi si escala si 12 ore de zbor continuu, Sao Paulo -Munchen...Voi fii in 4 luni si ceva si ma intorc cand voi avea 6 luni jumate.Am intrebat doctorul si mi-a spus ca daca totul decurge normal, nu e nici o problema...Asa ca, zbor placut si papa bun in avion!!
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (15+)si Vil asteptand o 
Boo spune:
Dar cu trecutul prin aparatele alea de te scaneaza cum e ?? Au vreo legatura sau sunt inofensive ?

Buburuza
asa creste Buburuza
Raluk31 spune:
In Italia nu te lasa sa treci,intri pe altundeva si te verifica personal,insa in Austria au zis ca e nu e nici o problema..probabil depinde de la tara la tara
Raluca
in asteptarea micutei Anais