Insarcinata calatoreste cu avionul
Raspunsuri - Pagina 2
Dbunny spune:
La scanerele alea nu m-am gandit. Si cum sarcina la mine e mica mica...o sa iau o adeverinta cum ca sunt insarcinata sa nu ma treaca prin ele...de fapt astazi merg la judecatorie si si acolo au scanere la intrare...oare ce-or zice daca le spun ca-s gravi? mai atata-mi trebe sa ma ia la pipait![]()
Dbunny
6s cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Andree27 spune:
Chiar acuma citeam pe site dc in saptamana 24 si acolo scrie ca nu e nici un risc doar din saptamana 32 ca nu te mai ia nici o companie aeriana sa nu nasti in avion!!!!Nici dupa parerea mea nu are ce sa se intample ,daca ai merge cu masina ce ar fi mai nasol ca ajungi si mai greu ,stai si nemiscata mai mult timp si ti se umfla si picioarele!!!Drum bun si nu ai de ce sa iti faci griji!!!!
Andreea
23+ in asteptare de un ingeras:
Eric
Dbunny spune:
Vin de la judecatorie. Le-am spus la intrare ca-s gravi, si m-au lasat sa trec pe langa scaner.
Dbunny
6s cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by Raluk31
In Italia nu te lasa sa treci,intri pe altundeva si te verifica personal,insa in Austria au zis ca e nu e nici o problema..probabil depinde de la tara la tara
Raluca
in asteptarea micutei Anais
exact in italia nici pe mine nu m-a trecut prin acele filtre!! in schimb in romania da. nu cred sa fie vreo pb.
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
balaceanu_l spune:
Si eu am calatorit cu avionul de 2 ori in timpul sarcini, prima oara la 16 sapt si a 2-a oara la 34 sapt(am nascut la 41 sapt si 3 zile).
Asa ca n-ai de ce sa te ingrijorezi.
Sarcina usoara si bebe sanatos.
Loredana mama de Alexandra 
mi_ro spune:
Eu am fost in Romania cand eram prin luna 5-a si am revenit in Canada cam prin luna a 6-a cu cate doua zboruri si o escala de 4 ore in Praga. Singurul inconvenient a fost ca mi se faceau piciorele ca butucii dar incercam sa ma misc prin avion si sa fac miscari ale labelor picioarelor. Cu scanerul nu a fost nici o problema ca a venit o tani care m-a pipait si am trecut pe langa. M-a intrebat in ce luna sunt si mi-a dorit nastere usoara. Oricum scanerele sunt inofensive dupa cum stiu dar ca sa nu existe plangeri atunci adopta metoda contropului pe la suprafata. Oricum eram cu o salopeta si un tricou doar si la picioare parca mai tin minte mi-a trecut cu un fel de baston de metale.
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282