Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(91)
Raspunsuri - Pagina 9
clauclau spune:
Neata randunici!
Off Olgutz, e tare neplacut cand ramai asa fara mesaj...Zoze zicea ca ea il salveaza in word ca sa n-o mai pateasca...La Medlife o sa stau 3 nopti, deci 4 zile. Ma internez luni ( de azi in 2 saptamani ) si vin acasa joi. Dar am inteles ca avem laptop la dispozitie chiar de la terapie intensiva si daca nu o sa ma simt chiar leguma intru sa-ti spun special de anestezie ca si mie tot de aia mi-e teama! 

Ce ma bucur de Naty si Iulia ca sunt pe drumul cel bun. Cred ca deja micuta a luat putin in greutate , iar Naty sta bine cu psihicul. Gata, au trecut amandoua de ce-a fost mai greu. 

Aseara n-am mai intrat caci am avut pana de curent care a tinut pana azi-noapte la 2...Am stat toata seara la lumanari, ne-am pus toate sfesnicele pe care le aveam si am stat foarte mult de vorba. A fost chiar placut!
In mod normal fiecare se retrage pe undeva seara, unul la tv, altul la laptop, altul la desene..., dar aseara am stat la taclale cateva ore bune la lumina lumanarii...very romantic!
Fug sa-mi fac si eu cafeluta si revin...azi sunt singurica acasa, deja pustiul e la gradinita, iar randunoiul mare a dat o fuga pana la Sighisoara sa-si supravegheze o lucrare. He, he, dar se intoarce tot azi....ca altfel nu mai avea trai cu mine! ![]()
Ups, trebuie sa-mi schimb semnatura....
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU
36 + cu
Rebecca
AMR 15 ZILE !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
numeioana spune:
Neata!! Daca ati stii ce fac eu acum!!
Am luat la recitit odiseea noastra. Sunt deja la capitolul 2![]()
Ioana
38+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Nicoleta spune:
Salut.
Am inceput sa devin insomniaca. Se pare ca trec prin perioada aia a sarcinii cand uterul apasa pe diafragma si stand la orizontala mi se pare ca nu mai am aer suficient... deci greeeeeeu am adormit aseara! Uf, stiu ca in ultimele saptamani de sarcina e mult mai bine fiindca burtica se mai lasa, bebe se mai apropie de iesire...
Am citit vestile bune despre Naty si Iulia, ma bucur ca mamaica are puterea sa insiste cu lapticul! Este SUPER asa!
Noi azi dam avansul de mobila pentru camera lui Stefan, ce are el va merge la bebe, plus patutul. Am emotii, sper sa iasa ceva frumos, premiselesunt ok in sensul asta. Vok primi mobila probabil la inceputul lui martie, cand voi incepe si eu sa ma agit mai mult cu pregatirile!
In rest mici dureri in zona pelviana, dar nu contractii, raportez un bebe miscacios si destul de fortos.
Va doresc o saptamana frumoasa.
Nicoleta
30+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)
simonette spune:
Buna dimineatza! O zi si o saptamana excelente va doresc!
Am dormit tare prost azi-noapte...pe la 3 cred ca am adormit!
Sa-mi spuneti si mie randunicilor ce filme bune as putea sa vad?
La ora 12:00 merg la control si sper sa ma gaseasca cu colul scurt si inmuiat ca, de unde am tras sperietura aia la 33 de sapt cu colul scurt si iminenta de nastere prematura acum nu prea se intrezareste fenomenul...nu stiu care ar putea sa fie explicatia! Eu n-am mai tinut cont, evident si am purtat copilul in brate (pe Luca), am facut si pe aici cate ceva... cat mi-a permis lenea
Acum...ramane de vazut!
Va spun dupa-amiaza!
Doinita, am vazut si eu pozele tale, si coltishorul lui bb! Felicitari ptr burtik frumoasa si de care se vede ca esti indragostita!!!
Imi place de tine, esti f. senina!
Sovi, sa stapanesti sanatoasa fotoliul si sa ai parte de multe clipe de odihna... Pui si poza...da?
Clau, sa-nteleg ca azi iti faci de cap...
Auzi la ea...a stat de vb la lumina lumanarilor...fff romantic! Dar alte lucruri nu ati facut la lumina lumanarilor???
mami de
Luca si
in 39s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
AMR 7 zile!!!!
floriio spune:
Buna dimineata, randunici!
Ne-am trezit si noi de dimineata ca sa papam impreuna cu tati care a plecat la serviciu si acum ne bem cafeluta impreuna cu voi.
Vreau sa va multumesc tuturor pentru incurajari si sustinere. Recunosc ca m-am mai linistit, dar tot am un cui in inima pana la ecografia urmatoare (care va fi peste o luna) cand voi vedea daca am evoluat.
Zilele astea m-am cam speriat ca am avut si contractii. Nu stiu daca va amintiti, dar eu sunt pe tratament inca de la inceputul sarcinii din cauza contractiilor. Acum ma sperie foarte tare, pentru ca am colul de 28 mm (eu zic ca e cam scurt), inchis, dar copiulul este deja cu capul in jos. Sper sa ramana totusi acolo pana la termen, ca la cat este de mic...nici nu vreau sa ma gandesc.
Azi trebuie sa mergem la spital sa ii aratam doctoritei ecografia si sa ne luam rezultatele la analizele de sange, urina, urocultura, secretii si cultur din col. Da Doamne sa fie toate bune. Miercuri trebuie sa primim si rezultatele la Antigenul Chlamydia de care sper ca am scapat.
Am citit din urma, am admirat burtici de mamici frumoaase foc, lucrusoare de bebe si mai frumoase. Apropo de asta, abia asteptam sa intru in 30 sapt sa ma apuc si eu de cumparaturi, dar parca acum imi e teama.
Le spun si eu LA MULTI ANI si numai bucurii sarbatoritelor Luny si Mirandi!
De asemenea ma bucur nespus pentru vestile despre Naty si Iulia. Doamne ajuta in continuare.
As vrea sa mai fac o mentiune speciala despre Clau...esti o mamica tare sexy. Atat eu cat si randunoiul am admirat mandria cu care itio porti frumusete de burtica. Bravo mamico!
Floriio
in 29+ cu
RADU
http://community.webshots.com/user/floriio
clauclau spune:
Simonette, nimic altceva la lumina lumanarii!
Plus ca lui Razvanel i-a fost frica sa doarma singur si ne-am bagat toti 3 in dormitor.
Pe ei i-a luat somnul imediat , iar eu am stat cu ochii pe pereti o perioada pana s-a indurat mos Ene si de mine!
Succes azi la doctor, te astept cu vesti bune! 

Ioana, spor la citit! Ai ceva de munca, nu gluma! ![]()
Flori, multumesc tare mult, m-am emotionat! ![]()
Mult succes azi la doctor si fie ca toate analizele sa fie super bune. Te astept cu vesti! 

http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU
37 + cu
Rebecca
AMR 14 ZILE !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
mami_papatot spune:
Neata randunici va spun si eu dupa un week-end foarte aglomerat...am mutata de sambata dimineata campania la mama acasa care a fost plecata la tzaranoaia, si desi am avut si acolo internet, nu am intrat pt ca m-au coplesit treburile...importanta este ca am montat mobila, am vazut cum vine, mai trebuie sa mai luam una alta, dar deocamdata e bine asa...mai trebuie amenajat si prin curte dar vremea de afara nu e de nicun ajutor ( am spus-o si o repet, iubesc zapada, dar maxim o saptamana dupa revelion)...
Nu va spun ce mi-a adus mama de la tzara, ca daca va spun, v-ati descurcat voi cum v-ati descurcat cu soriciul, cu ce am ieu acum n-o scoateti la capat nicicum....
Nu am reusit sa citesc din urma, doar ce am mai spicuit pe ici ce colo, insa...
ursuleato pozele tale mi se par tare frumoase...mai ales cum ai reusit sa bordesti tu asa, burtica frumoasa cu iarna si marea...
crisule, te cred ca esti necajita si in situatia randunoiului este si de inteles de ce...si noi o avem pe Sofitel si din zi in zi ne asteptam la ce e mai rau...plus ca are si 88 de ani, i noiembrie face 89, si s-a sclerozat definitiv...dupa ce sambata si ieri am fost la ea de cel putin 6-7 ori pe zi, ba sa vedem ce face, ba sa-i ducem mancare ( cu portia ca abia se tine pe picioare )ii spune aseara maica-mii ca ea sta nemancata de 2 zile...cu niste piure stricat langa ea...noroc ca mama stie ce trage cu ea si ca vorbeste dupa pereti...dar ca sa revin la voi, trebuie sa te gandesti ca viata isi are cursul ei, eu am pierdut in luna mai pe bunicul meu si in august am facut nunta... a fost f trist...(nu m-as fi gandit nici in 100 de ani la asta, mai ales ca o aveam pe sofitel de 86 de ani, la ea ne-am fi asteptat la ceva rau)...acum un an,pe sotul lui sofitel si acum...dar indiferent ce se va intampla, cu tot dragul de sofitel care ne-a crescut, va trebui sa mergem mai departe...
clau, hai ca mai ai putintel si iti vezi dulceata mica...peste 2 saptamanai pe vremea asta esti la locul faptei...Doamne Ajuta, abia astept! ce frumos trebuie sa fi petrecut voi aseara asa la lumina lumanarilor...de unde intelegem ca tv-ul asta ne strica o multime de momente frumoase...
butucico, de ce zici mama sa las covrigul sa nu se intample o nenoricire, ca habar n-am despre ce vorbesti?
violetah, mercic de pozicile cu albinutze, sunt tare dragutze...
sovicule, poate reusim sa ne vedem astazi...eu voi veni singurica pt ca sotiorul preferat are nsite cursuri de la carenu poate lipsi nicicum...
va pup acum, ma duc sa-mi beau ceiucul ca am ramas fara cafelutza si ma doare putin caputul...trebuie sa ma si cosmetizez ca aseara mi-a fost lene si sa ajung sa-mi mai iau si rezultatul de la un sumar si-o uroculturz , asta inainte de a ma duce la marea intalnire de azi cu dr. Predoi de la Medlife...sa-mi tineti pumnii fetelor, sper sa nu se supere ca merg abia acum...
mami_papatot
+31 Honey Bunny
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
kitzy spune:
Neata!
Azi dau 

ca am ramas in concediu!!!!!!!!!

Am fost ieri la control, doctora nu m-a tinut mult ca dat buzna peste noi e echipa de medici cu o urgenta, n-am apucat sa vb cu doctora, dar ceva nu-i tocmai in regula, mi-a zis de creier ca e un pic asimetric, e ceva recent aparut, dar nu stiu ce, azi ma duc la ea dupa concediu si o intreb, vreo 15 min tot s-a uitat la creier si l-a masurat pe toate partile, nici nu s-a uitat la restul corpului, cred ca mi-ar fi zis daca era ceva grav, nu? Sau m-ar fi chemat mai repede la control, acuma m-a chemat iar peste 2 saptamani, dar mai nou oricum tot asa ma chema, sunt curioasa ce nu-i in clar acolo, ieri am fost foarte demoralizata, sper sa fie bine bblina mea.
29+ cu
Diana
lyvy spune:
NEATA,am intrat si eu un pic inainte de amerge la servici, am recuperat de aseara, ca ieri toata ziua, de dimi pana seara, m-am jucat pe conquiztador, ma declar dependenta!!!
Vazut pozici frumoase de sexy Clau, de Ursuleata, plimbateata, tare m-as duce si eu in sunetul valurilor.
Doinitza si Claudia, bine ati venit la noi pe craca, sa aveti o sedere placuta si plina de bucurii. Doinitza vazut poizci frumoase!
Sovi, darling mi tot mai drag Motanski al tau, pacat ca a mea avere Cleo are histerectomie.
. Mai poti cu treba, hai odata ca vrem pozici, si mai da-ne si Motanski.
Simonette, esti taaaare aproape!!!
Ela, vrem pozici noi de cumparaturi de capitala!!
Luny, Cris, Floriio, Olgutz, Nicol, Giani, Bubu,Mihutza, Adriuta, Mami (?????) Stela, si toate cele nenominalizate, va trimit multi 

Si ma foarte bucur de vestile bune de la movalinde, vedeale-as acasa cat mai repede!!!!
Livi
+36
Iris Miruna
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
nicol_conte spune:
Neata si de la mine!
Am citit pe fuga ce ati scris,dar nu pot sa scriu ca striga mama soacra la mine sa ne apucam sa golim mobila de vase..ca doar ne apucam de demolat.
POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia
Nicol
29+ cu
Antonia si Alexia(24aug2005)