Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(91)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Wow, cirip-cirip, ati umplut cateva pagini!
Noi am dormit la amiaza iar pana la 6, apoi a venit prietena mea cu fetita ei in vizita, am facut mamaliguta cu branza si am papat si niste mini-eclere(facute de mine, da! )

Crisule, iubita, nu mai fi suparici! Te inteleg ca ti-e greu si iti faci griji pt. sot...saracutul de el! Nu stiu ce sa-ti mai zic sa te incurajez...

Am vazut si eu poze super pe-aici:
Ursuleata, ce super, ati fost la mare...brrr, ti-ai scos burtica la inaintare pe plaja!

Delphinas, ce burticutza ai tu acolo, dragalasa si micuta! Mai, si ce baieti harnici!

Luny, am si eu bluzita ca a ta, dar pe mine nu ma mai incape...hi , hi...e cu mov Foarte frumoasa burticuta ta!

Doinita, vazut si pozicile tale, f. frmoasa si burtica ta si camera!

Sovi si Zoze, sa stapaniti sanatoase achizitiile si sa le postati sa le admiram si noi!

Ce vesti bune de la Naty! Felicitari pt. laptic, minunat! Hai, gata, creste fata acum si vin amandoua acasa!

Giani, bine ca ai scapat de servici!

Kya, of, saracuta de tine, randunica-fara-randunel...te cred ca ti-e greu fara el, cui nu i-ar fi?

Claudia, bine ai venit pe crenguta!

Iar m-a lasat si pe mine neuronul...nu mai stiu ce vroiam sa mai scriu...oricum, va pupic pe toate!
Maine dimineata ma duc iar cu piticul la City Mall, la locul de joaca, intru pe la pranz sa va salut!
Pupici, fara exceptie!

Oana 29+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Off cris..imi pare rau sa aud asa!

Stela 29+Teodora Traseul in burtica
POZICI
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Ma bag in pat..poate adorm mai devreme...pupici si noapte buna!

Stela 29+Teodora Traseul in burtica
POZICI
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Bubu, Sovi, Stela, Luny
A fost super frumos la Costinesti. Era un frig pe plaja de nu puteai sa stai, dar noroc ca eu am calduri de la grasime:P.
Am fost apoi prin Mangalia si am mancat si ne-am intors iar in Costinesti la tipa la care stam noi in fiecare an, unde ce credeti ca am facut??? Am mancat iar...au facut peste si mici la gratar. Super bun. Am fost eu cu randunelu; si nasii nostri de nunta.
A fost o zi super si bebe a fost tare activ azi, doar a fost ziua lui.

Alina 29+ Vlad Alexandru

http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Super pozici, Ursuleatzo, cand ati fost?

Cristina 29+

http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community

Mergi la inceput

Va pupicesc si eu de noapte buna, ca vad ca am ramas singura pe-aici.

Cristina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ursuliko, ce poze misto!!! Si ce burtik frumusik!!! Tare-mi plac mie oamenii care se suie in masina si se duc nene unde poftesc... Felicitari ptr cele 29 de sapt!!!

Ma duc sa ma perpelesc in continuare in pat! Maine merg la control la dr. Cezara!!!

mami de Luca si in 39s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR 8 zile!!!!

Mergi la inceput

Simonette, bafta la doctor, tinem pumnii.

Cristina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Neatza ciripele dragi!

bineinteles ca am avut iar ceva de recuperat... deh... daca m-am tot plimbarit in we si in plus si ceva treburi administrative ... cand sa mai am timp si de ciripeala... intre timp am implinit si noi 34s... teoretic sunt pe AMR, dar parca inca nu imi vine sa pun la semnatura asta... nu stiu de ce...

asadar sa incerc sa incropesc o mica scrisorica:
in primul rand: LA MULTI ANI!!! Multa sanatate si tot ce va doriti alaturi de bebeii vostri pt LUNY si MIRADI!!

Simo27 bv pt bebe miscaret si grasunel
Flori ce m-am bucurat cand am citit ca te-ai mai linistit!! ce bine!!o sa fie bine ai sa vezi
Simonette ce de burtik am vazut!! si ce putin mai ai!!! Doamne ce mai trece timpul!
Pidana si la mine e cam cum a zis si Vio... adik nu ii interzic sa mearga undeva fara mine, atata timp cat se tine de cuvant legat de ora... ca daca intarzie si mai ales nu ma anunta e vai si amar de el... la fel si eu mai ieseam cu prietene, bine nu seara.. oricum asta se intampla in Ro, ca aici fara mine nu prea are unde sa mearga deocamdata... si in general nu prea ii place sa mearga undeva fara mine
dar vad ca "l-ai dovedit" pe randunoi pana la urma
Felicit si eu mamicile cu inca o saptamana la activ!! si la mai mare pana la momentul Z!
Delphin vazut si la tine burtik si baieti harnici, dar maturica aia cu Mos Craciun e tare prezenta e TM hihihi
Roxa saru'mana de casuta muzicala... eu una chiar ma intrebam de unde fac si eu rost aici de cantecele de la noi... sau ce sa mai zic de carti de povesti, in romana bineinteles, ca doar bebelina tre sa stie sa vb si romaneste, ca bunicii n-au treaba cu engleza... sper sa vrea sa vb romana
Luny, Doinita super burtik
Giani ai predat stafeta!! bravoo!
Claudia bine ai venit alaturi de noi pe crengutza! nastere usoara si flacau sanatos!
Sovi bv de fotoliu!!! si usor usor treceti si peste renovare! dar sa ai grija oricum cu contractiile! si multumim de vestile move
Ela super vestile!!! yuppyyy!!! ce ma bucur!!
Nicol
Ursuleatzo la mare??... nice, dar nu ti-a inghetat burtica
Cris imi pare rau ca va intristati asa... un si de la mine, macar atat pot face si eu!

asa... am sa pun si eu poze, dar maine cred, ca acum imi cam pica ochii-n gura... am facut azi pozici... ca sa nu va spun ca am iesit la fusta si tricou la plimbare ... asa de cald si frumos a fost azi ... si cand ma gandesc ca suntem la inceputul lui februarie.. yoyyy ce diferenta fata de ce as fi tras daca eram acasa la mine...

V-am pupat si sa aveti o zi buna!

Mihaela 34+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Nu vreti sa stiti ce mesaj am scris, si apasand CtrlR am pierdut tot!!! Ma apuca nervii . Era ditamai mesajul...

Ma duc sa mananc, poate hranita sunt in stare sa refac...Fuck!

Olga 36+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput