Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(91)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hagiyannis spune:

Saru'mana, fetelor!

Ioana, superba lampa lui bb..

Tre sa ma pregatesc si eu pt ca momentan e doar un sifonier in camera gogoselei si un fotoliu extensibil pt mine..

Am vazut la ikea o grama de chestii dragute pt camere de copii.. bani sa avem randunelelor..

Mary 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Nici pe mine nu m-a intrebat nimeni de grupa sanguina a tatalui; iar RH lui negativ nu a contat,de vreme ce al meu e pozitiv..numai invers e problematic

Referitor la hainutele de copil,eu am luat detergent de bebei,care este hipoalergenic,balsam de copii si dezinfectant,care se pune la a doua tura de spalat,in "sertarul" pt detergent.Daca nu,probabil ca le-as fi spalat de mana cu Protex sau un alt sapun antibacterian..
Cat despre folosirea unor hainute de la alti copii,am si eu si,daca le-am curatat,nu mai am treaba

Ela,ce sa-i faci,cu totii avem si zile mai proaste..mersi pt incurajari

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hagiyannis, nici eu nu m-am hotarat la poma de san, am gasit una pe net, poate ne spun fetele ce parere au despre ea, e Tigex..http://bebelusultau. ro/detalii.php?cod=TX109 , fara pauza inainte de ro.
Detergent am luat TeoBebe de la Cora, si am si un pliculet de Dermalin.
Marimile nu le stiu nici eu, am luat acum cateva zile o vluza 30 parca, si mi-au spus nicte prietene ca asr fi pt 6-8 luni!!
De spalat, mi-au spus si mie deja mamicile ca merg la masina, pe etichete scrie 40 grade, deci asa o sa le spal..in funcxtie de etichete..
Eu i-am luat aproape tot ce-i trebuie din timp,au ramas nimicurile, nu vreau sa-mi faca altcineva cumparaturile si sa nu-mi placa ce a luat, exista riscul asta!!!!

LUNY, in 35+ cu bebe MATEI CRISTIAN DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

M-apuc de bibilit la sobiectul nou. Sa nu scrieti nimic pana nu pun cele doua rugaciuni... Nah, ma mis mai greu decat Zozelina

Bebelului meu ii place Fuego!!

Ma bucur ca va place lampa. Da, o s-o pun pe perete, ca o lampa de veghe (ii pun un bec mai micut) s-o folosesc noaptea... ca o lampa de veghe care sa se potriveasca la camera nu am gasit...decat la 200 RON!!

Ioana
38+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Hagiyannis,eu am luat pompa manuala de la Chicco,gandindu-ma ca e mai bine s-o controlez eu decat sa fie electrica
Referitor la achizitiile pt bebe,ai putea sa-i iei macar niste schimburi pt inceput,ca n-o sa-ti arda de colindat magazine dupa nastere..eu am tot ce-mi trebuie de prin noiembrie si vezi bine ca suntem amandoua ok

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Simonette, bravo pt. vestile bune! Vezi tu luni ce faci, tu te duci la spital! Poate se hotaraste si bebica pana atunci!

Oana 29+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

E gata noua ramurica!!

Mergi la inceput