PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Babee,felicitari pentru minunea grasunicaMa gandeam eu ca ai nascut usor,ca la 18.30 spuneai ca astepti,iar la 00.57 nascusesi.Esti supersimpatica cum stai tu la taclale cu noi cu bebe abia nascut
Recuperare rapida si laptic bun.asteptam poze,chiar daca esti putin sifonata,se intelege
GinaLA MULTI ANI.Sanatate multa si fericire alaturi de cei dragi
Norocutza,am salivat la tortul de pe blog...am vazut si pirsicutzele noastre acolo,foarte dulci.pentru munca depusa
Genie,nici nu stiu ce sa-ti mai zic.imi pare rau.Sper sa -si revina cat mai curand si fiti din nou bine.sanatate multa!
Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Babee sa-ti traiasca minunea ,felicitari!O viata lunga ii doresc plina de bucurie si veselie!

La multi ani, Gina!

Sanatate bolnaviorilor!Nici noi nu stam grozav,in seara asta Sof a facut diaree,o tin sub observatie si sper sa nu fi dat de vreun virus.

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

A,si am uitat sa o laud un pic:de cateva zile a inceput sa-l pronunte foarte corect pe "r".Sambata am fost la biserica si i-am grijit(cred ca asta e ca nu prea le am)si Sof care e de obicei terifiata de preot,toata ziua mi-a tinut-o ca "preotul e bun,mi-a dat vinisor"

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

URAAAAAA Bine ai venit Luca Stefan !!!!!! Cu o mamica super, un tatic topit dupa tine si doi fratiori scumpei o sa fii tareeee alintat. Desi am fost in concediu mai aruncam cate un ochi pe aici poate poate se intampla minunea. Felicitari Babee si sa te tina energia asta muuult muuult. Sa fiti cu totii sanatosi si fericiti.

Saptamana asta o avem pe Mariuk la noi si nu mai putem de incantare. E asa mare si are muuulti dinti si ne iubeste rauuu de tot. Dimineata sa trezit cu noi si cu greu a pacalito buni cu laptic ca sa putem pleca la servici. Aseara am facut o baie cu spuma si a intrat in baie peste mine si normal ca nu am scapat, a trebuit sa o bag si pe ea in cada. Asa ca noi doua ne-am rasfatzat ca fetele si tati ne-a facut poze.
O sa fac si eu o selectie cu poze frumoase ca sa iti trimit Norocutza.

Pupici

MARIUKU PUI DE IULENKA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

gina, cu intarziere, La multi ani!sa ai parte numai de bucurii!(finuta mea e in aceeasi zi, cu cativa ani diferenta)
genie, prin ce ati trecut! pt voi cu multa sanatate!
norocuta, fie-ti mila, da vreau si reteta de la tort
sabina multa sanatate lui Alex!
babee, ieri am intrat pe fuga, bravo mamico! sa te refaci repede!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Va invit si eu la o buna.

Sabina, Bysko, Genie, Babee, Anasia, Iulia, Zuzunaki si celelalte fete va multumesc mult pentru urari, sunteti niste dragute.

Larisa, se pare ca intradevar nu mai merge link-ul ala cu poze, imi pare rau, dar o sa le pun in alta parte cat de curand si o sa mearga, bine ca mi-ai zis.

Anasia, sa-ti traiasca si tie finuta, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!

Genie, inca o data, sanatate multa Antoniei!

Norocuta, nu cred ca mai sunt pozele acolo pe contul comun, o sa le mai trimit o data zilele astea.

Va pup pe toate!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Ginoaso, la multi ani mei, sa ne traiesti, sa fii sanatoasa!
Babee, esti mortala fata! Mor de ras aici! Ea abia a nascut si se plictiseste in spital, lume buna, hahahha!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Babee felicitari pentru mamica curajoasa!
Luca Stefan bine ai venit! Sa fii cuminte si mancacios!

Genie multa putere tie si multa sanatate piticei!

Si multa sanatate la toate piersicutzele bolnavioare!

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
www.totsites.com/tot/luca_dobos" target="_blank">site-ul meu

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

GINA

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
www.totsites.com/tot/luca_dobos" target="_blank">site-ul meu

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Babee, mersic de lamurire. Deci pana la urma nu sunt chiar asa de dusa! . O sa aiba Rebecca doi falcai in preajma....n-ai tu treaba...are cine sa o duca si sa o aduca de la disco!
Cristina_Ioana, ma bucur ca ai revenit....
Genie, m-a luat cu fiori! Multa sanatate Antoniei!

Asa cum v-am zis am fost in weekend la tzoaca mea minunata...care e o frumoasa si o destepata...si cumintica. Ma topesc de dragul ei...si ea e foarte fericita cand ne vede! O sa pun si poze mai incolo!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput