PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Voiam sa va zic, ca sunt oferte bune de tot la Metro pentru pampersi. Eu am luat de ex 2 pachete bg pack de la Happy cu 70 RO, ceea ce e super bine. Aveau promotii si la Huggies, 3 pavhete aproape 60 RON si la pampers,dar nu mai stiu pretul

Sabina mamica Alexandrei

http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

quote:
Originally posted by gina_butnaru

norocuta, fetelor, nu mai stiu daca mai sunt pozele trimise de mine pe la inceput pe contul comun, cu Razvan al meu, dar o sa le mai trimit o data, sa apara si el pe-acolo.

Eu nu prea am mai avut timp sa intru si nu mai stiam ce ati facut voi pe blog. E super! Va pup pe toate! O sa incerc sa-mi aduc si eu contributia cu ceva.

Gina am avut reper Craciunul, trebuie sa vad mai in urma.
Cam cand ai trimis tu pozele?
Pentru "favorite" mai bine faci o superselectie la ce ai si gata.

Stiu ca ai fost ocupata, ba ai calatorit...sa te gandesti si daca vrei sa pun link la nick-ul tau.

Asta e valabil pentru toata livada, daca e ceva de schimbat sa-mi ziceti, daca am scris cu greseli, daca am botezat pe careva , ca de cele mai multe ori fac in fuga ori cu "muzica" lui Nour in cap si poate nu vad totul.

Map a mai promis poze si stiu ca are unele faine. Unele sunt cu piersicutul lui nicolica, ar fi frumos sa avem si dintrastea "piersicuta la patrat". Parca in vara s-au mai intalnit si alte piersici...mamicile decid...eu astept

lucians la mine nu se deschide linkul de la numele tau la vreun filmulet. Poti sa verifici, te rog, sa corectam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Felicitari Babee! Sa-ti traiasca Luca, sa fie sanatos, fericit, sa aiba parte de tot ceea ce-si doreste!

Gina, la multi ani! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

si Busra tuseste, dar sec si mai ales dupa masa(fierbinte/rece), este o tuse iritativa, care poate dura si 2-3 saptamani. La plamani nu are nimic, cel putin stetacustic. Ziua primeste picat. Ambroxol si sirop de patlagina(care este ), picat Nazomer(ca are si nasucul infundat), iar seara inainte de culcare o doza de ketof.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Fetelor iaca apar si eu dupa un weekend de cosmar. Sambata pe la 4 dupa masa am fugit la spital cu ea ca nu se mai putea. Facuse deja de dimineata pana la ora 4, 7 scaune numai apa, ceea ce pentru un copil atat de mic inseamna clar deshidratare. Asadar am ajuns la spital si dupa ce s-au chinuit sa-i puna branula(nici nu vreau sa-mi mai amintesc prin ce am trecut) la manute fara nici un succes, doar vene sparte din cauza deshidratarii, au reusit intr-un tarziu la piciorus. Era foarte deshidratata si a stat vreo 5 ore cu perfuzii, a fost cumplit. Timp in care a mai facut un puseu de febra 40,dar care a cedat la algocalmin fiola.
Ceea ce e foarte ciudat e ca nu stiu exact ce a avut. Urechile sunt ok, gatul e doar rosu, analiza la kk a iesit bine. Cel mai probabil a facut o reactie urata la augmentin si la nurofen si panadol pe care le lua de approape 5 zile. In fine, seara pe la 10 ne-a lasat sa plecam acasa medicul de garda dar cu branula in picior pentru ca trebuia sa mai mergem si azi pentru a doua tura. Acasa a trebuit sa stam non stop cu ea in brate pentru ca nu avea voie sa calce pe piciorul cu branula, deci am dormit cu ea, pana la urma nu a fost asa greu. Dimineata la spital i-au pus iara perfuzie pentru ca asimilase sarurile dar nu complet, asa ca iar am stat vreo 4 ore pe la urgente. E la regim, azi a mancat doar supa de legume cu orez, care evident nu i-a placut, deci nu prea a papat. Oricum doctorul a spus sa o luam usor cu alimetatia ca nu e nimic daca nu papa bine, pune ea la loc. A si am uitat sa va zic ca slabise aproape un kil intr-o saptamana.
Temperatura ei e 37 cu 5 axilar, si-a mai revenit, s-a jucat si a dormit o ora la pranz. Suntem pe drumul cel bun. Ceea ce e de remarcat e ca a facut o eruptie pe piept si spate de bubite mici punctiforme pe care azi am observat-o. Medicul zicea ca poate fi vorba de roseola infantis, dar nu e o certitudine. Stiu ca Rares al Bulinutei a avut asa ceva, Buli te rog spune-mi daca si la voi a debutat cu febra mare 39-40 timp de 3 zile si apoi a erupt.
Dar gata despre noi ca v-am pltictisit deja cred.

BABEE, Sa-ti traiasca puiul Luca-Stefan si sa fiti fericiti cu totii!
Refacere usoara si te asteptam alaturi de noi sa ne povestesti si sa vedem poze!

Gina, iti urez si eu LA MULTI ANI! si multa sanatate si fericire!

PS Multumesc tuturor celor care au intrebat de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Sabina, imi pare rau ca Alex e bolnavioara, tosusi e bine ca nu mai face febra, inseamna ca tratamentul e corect. Fii atenta ce remediu babesc stiu eu pentru tuse care e super adevarat: iei o telina si o tai pe jumatate. Scobesti miezul cat poti, dar nu foarte adanc si pui inanutru o lingurita de zahar (daca ai brun, e si mai bine) Acoperi cu un servetel sau o farfurioara si o lasi peste noapte la temepratura camerei. Sucul care se aduna acolo i-l dai lui Alex dimineata intr-o lingurita. Sananate maxima si sper sa functioneze leacul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Multumim de felicitari si va pupam pe toate.

Totul a fost foarte repede, de la prima durere si pana la nastere au fost doar 97 de minute, ma simt bine si pur si simplu am rasuflat usurata cand l-am vazut pe bebe intreg si sanatos.Ultimele zile isi cam pusesera amprenta, stresul si incertitudinea cred ca s-au simtit.Ii multumim lui Doamne Doamne ca suntem bine, Rebecca e fermecata de bebe si cand am intrebat-o unde e bebe nici macar nu s-a mai uitat la burta, pur si simplu s-a dus la el.Ne-a uimit, nu ne asteptam la asa ceva, iar Phillip e pur si simplu topit dupa fratele lui, a fost astazi de doua ori in vizita ca ii era dor.Cu pozele va mai trece timp, n-am instalat inca toate programele pe laptop si oricum sa vad ce-a facut sotul..ca sa nu apar in cine stie ce ipostaza

Gina la multi ani frumosi si sanatosi, sper sa nu fie prea tarziu sa iti urez.

Sabina, Genie sanatate multa piersicutelor si sa citesc ca isi revin

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Babee, felicitari iubita, sa va traiasca puiul mic si sa fie sanatosi toti 3 si voi pe langa ei.
Luca isi pupa tizul!
Mai esti extraordinara, abia ai nascut si esti pe forum cu noi!

Pupicei si sanatate piersicutzelor bolnavioare!
Noi am fost azi in Metro Ruse si ne-am intors cu masina plina oki.
Printre altele i-am luat lui Luca o masina cu pedale cu care calareste toata casa acum. Asteptam cu interes ziua de maine sa calarim si parcul cu ea

Ioana, pup fata si scuze ca nu am reusit sa te sun. Am foarte multe pe cap latelly, nu mai stiu unde sa ma impart.
Ai vb cu Cristi? Ii facem colegi?

Norocuta,Crisa va multumesc, sunteti niste dragute.

Miruna, unde esti? Tocam si noi?

Mergi la inceput

Cristinico pai..am limbarnita si nu prea am cu cine ca trebuie sa respect orele din spital.Am asa o stare de bine si is vioaie mai ceva ca o caprioara...

Mergi la inceput

Larissa stiai tu ceva, prima oara au spus ca e fata, apoi baiat, fata si tot asa pana s-au hotarat ca e baiat si asa a ramas pana la urma.Bucura-te de minunea ta si recupereaza din timpul pierdut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Babee, felicitari! sa va traiasca bb Luca si fratiorii lui!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput