PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 15
julax spune:
Ce active ati fost azi!
Sanatate tuturor piersicutzelor bolnavioare!abia astept sa treaca nesuferitele astea de viroze.
Genie si eu i-am dat lui Alex Augmentin 6 zile(dar si 2 pliculete de biotics/zi )si nu s-a deranjat la burtica.Suspensia o tineam si eu la frigider ca asa scria si in prospect si luam 5 ml din sticla cu seringa de la nurofen si incalzeam in mana(in cateva minute era ok).Sper sa se insanatoseasca repede Antonia
sabina si voua multa sanatate
Cristina,chiar vroiam sa intreb de tine,ca si mie mi s-a parut ca ai stat mult.Imi pare rau ca treci print-o perioada mai dificila,sper sa treaca cu bine cat mai curand
Gina,impacare dulce si rapida
Doniro,vreti s-o faceti lata si de data asta.Ce petrecareata mai esti
Babee,incepem galeria?
Mada,si eu astept vremea frumoasa...Uite cateva sa imprimavaram atmosfera
sanzianaIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Genie spune:
Salutare!
Am avut o seara de pomina, sotul a ajuns dupa 9 jumate, eu eram deja in impachetari cu Antonia, i-am dat tot ce se putea da si am reusit sa-i scad febra in cele din urma. Acum a adormit dar mai devreme a facut diaree nasoala de tot, desi azi i-am dat lapte fara lactoza, ceai de menta si biotics 1 pliculet. Sper sa treaca toate!
Julax, merci mult!
Va doresc ceea ce imi doresc si mie si anume o noapte linistita tutror!
Noapte buna!
crissa71 spune:
Sabina si Genie:sanatate multa, multa la puiuti!Va tin pumnii sa treaca repede!
Cristina:fii tare si incearca sa gandesti pozitiv....
Genie:Tu scrisesi la un moment dat ca ai tinut-o pe Antonia o ora impachetata?Cred ca e o gresala de la stres si de la oboseala..pt. ca eu stiu ca trebuie sa o tii 10-15 min...si sa mai stai....nu cate o ora!VA sarut si aveti grija de voi!
Cipi al meu trece printr-o faza super naspa..urla, plange, nu mai stai singur nici o clipa...nu stiu ce-o fi cu el!Dar m-a terminat de 3 zile!!Sunt la pamant cu nervii dupa ce ca nu ma simt bine deloc!
Cred ca-i iese vreo masea dar asa urat n-a mai facut niciodata!!
IN fine..va sarut pe toate..
MissJJ spune:
Iulia ms.
Azi e soare afara dar e frig de numa, dim masinile era inghetate. Vezi soare si zic vai ies la aer si cand scoti nasul iti ingheata. Azi stam in casa ca Flo e oricum la munca si maine mergem in oras sa cumparam ce avem nevoie pt botez sper sa imi gasesc si eu ceva haine pe placul meu am vazut ceva la mothercare sa vad maine daca stau si bine pe mine.
Asa ca azi stau si lenevesc mancare am facuta de ieri, curatenie am facut pe unde mai trebuia astept sa vina Flo dar azi ajunge iar mai tarziu ca are de terminat ceva si apoi fac un dush papam si ma pun la nani daca el tot e acasa.
La noi plictiseala deci azi.
Sper ca voi aveti un weekend mai exiciting oleaca.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
Genie spune:
Neata pe la pranz...
Crissa, eu am fost prima data cand a facut febra 40 cu ea la spital(asta vara trecuta) pentru ca nu scadea dupa antitermic. Acolo au tinut-o impachetata pana i-a scazut temperatura, aproape o ora. De acolo am presupus ca trebuie stat pana ii scade, nu stiu, poate am gresit.
Azi noapte nu a mai facut febra insa dimineata iar avea 38, i-am dat panadol si a mai scazut putin. Marea mea problema e alta acuma: dupa ce i-am dat antibioticul de la ora 8, dupa 2 minute l-a varsat impreuna cu laptele pe care il mancase cu o ora mai devreme. De atunci a avut vreo 4 scaune diareice. Am fost foarte aproape de a merge la spital dar m-a domolit sotul meu. Pediatra zice sa astept pana la umratoarea doza de antibiotic sa vad cum reactioneaza. Nu mananca mai nimic, a baut putina smecta si un pliculet de hidrasec. Cu greu a papat putin morcov fiert si pasat si cateva lingutite de orez pasat.
Cred ca a fost doar ceva ce nu i-a picat bine ca la dozele anterioare de antibiotic nu a reactionat asa.
Asa ca suntem in stand by.
Sambata placuta
crissa71 spune:
Genie:of...doamne...doamne...hai ca o sa fie bine pana la urma!!Daca asa au facut la spital atunci inseamna ca e totul o.k.
Va sarut si tine-ne la curent!
Pupici multi!
norocuta spune:
Buna fetele,
noi suntem puturosi rau azi... Aseara am fost la o petrecere si suntem inca rupti de ritmul obisnuit.Nour doarme, iar eu recuperez la DC .
Am citit de multe piersicute bolnavioare.
Genie, ioana, huacin, crissa71 multa sanatate puiutilor!
cristina_ioana pentru ca meriti
anasia daca nu faci si poze la torturile alea... Ar fi cazul sa-ti faci un blog , sa clateasca si "io" ochiul.
Fug ca s-a trezit Dl...
revin
Genie spune:
Fetele help, cele care v-ati confruntat cu diaree, cate pliculete de smecta le-ati dat puiutilor pe zi?
Acum a mancat putin mucilagiu de orez, cam jumatate de canita de copil si a mai baut o smecta si putin biotics in apa pentru ca lapte nu-i mai dau pana nu se regleaza cu stomacul. Saraca ii era foame, micutei. Altceva in afara de orez fiert cu zeama nu i-as da azi pentru ca a avut vreo 5 scaune de azi dimineata.
Sa dea Domnul sa fie bine
Ioana5255 spune:
quote:
Originally posted by Genie
Fetele help, cele care v-ati confruntat cu diaree, cate pliculete de smecta le-ati dat puiutilor pe zi?
Acum a mancat putin mucilagiu de orez, cam jumatate de canita de copil si a mai baut o smecta si putin biotics in apa pentru ca lapte nu-i mai dau pana nu se regleaza cu stomacul. Saraca ii era foame, micutei. Altceva in afara de orez fiert cu zeama nu i-as da azi pentru ca a avut vreo 5 scaune de azi dimineata.
Sa dea Domnul sa fie bine
Genie si Antonia
Genie incearca cu hidrasec. Cred ca va reactiona mai bine la hidrasec decat la smecta.Legat de impachetari eu stiu de la Adela ca tii copilul maxim juma de ora intr-un prosop de la torace in jos, apoi il schimbi si tot asa pana scade. Prosopul ala se incalzeste, daca e febra mare si nu isi mai face efectul.
Si Alex s-a trezit cu febra 38 dimineata. I-am scazut-o cu nurofen, ii dau antibiotic in continuare, ambroxol si nurofen. Tuse si muci la greu. Va las ca imi cere atentie
Sabina mamica Alexandrei
http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/
doniro spune:
Salutare tuturor! Mai dam si noi un raport scurt. Suntem bine mersi, azi iar am fost plecati cu totii la cumparaturi, am dat un pic iama in magazinul Meli Melo si tare bine ma simt :) Maine ma duc la biserica pt cele 40 de zile, iar luni la control la doctor si poate imi da liber la (nici nu mai stiu cum se face, dar am auzit ca e ca mersul pe bicicleta ). Dupa dr am programare la coafor sa ma vopsesc si sa ma tund un pic. Abia astept, o sa pun si poze.
Babee, ce faci?
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE