PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 14
emiliapop spune:
Map,Gina,Tweety, Cristinica multumesc si transmitem si noi pupici.
Genie si Huacin sanatate multa micutilor.
Cristinica sanatate multa tatalui si bunicului, imi pare rau ca ai probleme.
Babee pupici la bebelin ca vine el ....si sa vezi atunci program nonstop...din nou..ca doar stii cum e.
Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)
poze cu noi si Eveline
gina_butnaru spune:
Fetelor, eu in 5 min plec sa-mi iau piticul de la cresa.
Va urez un week-end placut! Dar poate mai intru si in week-end.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
Poze de la Viena
Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
sanziana spune:
quote:
Originally posted by norocuta
sanziana nu ai de ce sa iti ceri scuze , chestii deastea tehnice, le-om da noi de capat ...daca poti retrimitele scrise de sotul tau si totul va fi bine. Nu putem renunta sa ne mandrim cu piersicutul tau care-i bun reclama la lapte praf
www.piersicute2006.blogspot.com
Vai de mine si de mine, mi-a crescut inima cat un bostan!!!
Anasia am trimis pozele acum cateva zile. Sunt de la Geni. Eu in schimb nu mai pot intra pe contul comun si nu stiu de ce.S-a schimbat cumva parola?
Monica ne e tare dor de voi
Si pentru ca nu am mai intrat de mult vreau sa le urez mamicilor insarcinate: sarcina usoara si sanatate, celor care au nascut: felicitari si sa aiba bebei sanatosi si papaciosi, celor care trebuie sa nasca: nastere usoara si deasemenea copii sanatosi.
Huacin!!! Nici eu nu te-am uitat.
Sanziana si Codrin Marius (15.08.2006)
Genie spune:
Fetele, fii-mea pe langa otita are si puroi in gat, asta e verdicul pediatrei.
Noi ne luptam in continuare cu febra, cred ca ma pregatesc sufleteste de o noua serie de impachetari. Acum are 39 si astept sa vad daca scade dupa panadolul de la ora 5.
Merg mai departe cu Augmentinul la 12 ore 5 ml si nurofen alternat cu panadol. E a 4 zi de nurofen, cred ca ii zapacesc stomacul micutei.
Cristina imi pare rau ca treci prin asa ceva. Sanatate multa si sa Dea Dumnezeu sa fie bine!
Sabina, la voi cum e? Sper sa fie Alex bine!
Sanatate tuturor!
Ioana5255 spune:
Genie ar cam trebui sa scada. Adela ce zice? La mine a vazut-o azi si are laringita si cica si rosie in ureche. De azi obag si eu pe antibiotic. Ce fel de Augmentin ii dai? Eu i-am dat SDS, mi-a zis ca asta e cel mai bun. Acum ii dau Ospamox. Deocamdata nu are febra doar tuse latrata si o usoara stare de irascibilitate.
Sabina mamica Alexandrei
http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/
Genie spune:
Sabina, azi a fost si la mine Adela. Ea zice ca nu ar mai trebui sa faca febra peste 38 cu 5 din seara asta. Sper din tot sufletul si eu. Eu ii dau Augmentin bis 2luni-2 ani, 5 ml la 12 ore. Chestia e ca il tin la frigider ca sa scrie in prospect. Normal ca nu i-l dau imediat dupa ce il scot, il las vreo 15 minute, sa se incalzeasca putin. Tu cum procedezi?
Offf sanatate multa Alexandrei! Sa scapati fara febra!
Ioana5255 spune:
Cristina multumim.
Genie eu nu il tin la frigider. Eu le tin la ea in camera pe o comoda. Ii dau la 8 ore cate 5 ml, de data asta Ospamox. Augmentin bis i-am dat si eu o data, dar in decembrie cand a fost f rau atat dr de garda cat si Adela (care era in concediu) mi-au recomandat Augmentin SDS, ca ar fi mai bun si isi face mai repede efectul. Alex a reactionat atunci la a 4-a sau a 5-a doza, nu mai tin minte exact,stiu doar ca a fost groaznic, mai ales ca ea era plecata din tara si eu fara ea sunt fara maini si fara picioare. Hai fii tare si mergi pe mana ei. E o viroza mai urata si copiii reactioneaza mai greu. O sa fie bine. O pupam tare pe Antonia sa se faca bine.
Sabina mamica Alexandrei
http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/
MissJJ spune:
Buna fetele!
Sabina, Genie multa sanatate la printese.
Cristina welcome back. Imi pare rau sa aud ca ai pb. Pupici si hang in there!
Gabriela ma bucur sa aud ca bebe este bine il asteptam sa vina cand e pregatit.
Gina .
Eu am o stare naspa la noi iar s-a facut frig si urat, dim si seara zici cai iarna m-am saturat vreau sa vina soarele vrmeea frumoasa sa putem iesi in curte la gradinarit sa stam la aer in parc, turbez in casa, fata face mofturi la papa nu mai vrea nimic ce e cu bucati mai marisoare refuza efectiv sa mestece le strange in gura ca harciogul cu toate ca le poate mesteca, ma termina.
Uff nu am nici un chef de nimic.
Weekend placut merg sa pun masa ca tre sa apara si Flo. Pupici la livada!
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
eugcem spune:
quote:
Originally posted by michella78
acum va intreb si eu o chestie, a avut vreuna dinre voi menstruatie, sau o forma de, peste sarcina. nu stiu ce sa zic trebuie sa merg la doctor. luna asta a durat 2 zile asta daca sunt marinimoasa in exprimare....
michella
Sora mea e gravida in luna a treia si chiar zilele astea a patit asa ceva. A tinut vreo doua zile si a fost f usoara. Doctorita i-a zis ca e normal.
Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/eugeniacroitoru/album/576460762390905087