PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 13
michella78 spune:
anasia prestez cu pozele imediat ce intru pe DC de acasa. promit
cristina, pupici multi la fata , poate iti mai trec gandurile urate. doamne-doamne are grija de noi intotdeauna, sa nu uiti asta. planurile lui le intelegem mai greu uneori dar sa fii sigura ca urmeaza zile frumoase. uita-te la luca, imbratiseaza-l, zambeiste-i si sigur ai sa te simti mai bine.
gina, nu plictisesti pe nimeni si intotdeauna certurile cu sotul fac impacarea mai frumoasa
michella
michella78 spune:
acum va intreb si eu o chestie, a avut vreuna dinre voi menstruatie, sau o forma de, peste sarcina. nu stiu ce sa zic trebuie sa merg la doctor. luna asta a durat 2 zile asta daca sunt marinimoasa in exprimare....
michella
gina_butnaru spune:
Michella, si tu esti o scumpa. Mersi mult, sper sa fie asa!
De menstruatia din timpul sarcinii, nu stiu ce sa zic, dar am mai auzit. Eu n-am patit-o. Mai bine mergi la dr. la un control. Sper sa fie bine!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
Poze de la Viena
Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
Ioana5255 spune:
Michella eu stiu o tipa, careia la ambele sarcini i-a venit ciclu pana au miscat bebeii.
Sunt cazuri cand vine si peste. Daca mergi la dr cusiguranta o sa te lamureasca.
Eu astept azi pediatra sa vina sa o vada pe Alex. ZIce ca ar putea fi laringita, sper sa nu fie asa.
Sabina mamica Alexandrei
http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/
michella78 spune:
mercic de raspunsuri gina, sabina. si mama a patit la fel cand a ramas insarcinata cu sora-mea. va dau de stire oricum.
sabina, sper sa iti dea vesti bune pediatra.
fata mea stie sa spuna te iubesc si anume a iu iu - adica i love you, eu ii spun in romana, ea raspunde in engleza, ca asa au invatat-o verisoarele
michella
Babee spune:
Am mai facut astazi un CTG, bebe e bine si il asteptam.Cand o vrea ca nu se mai stie .
Sanatate tuturor piersicutelor si mamicilor multe.
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
Cristina_Ioana spune:
Fetelor, va multumesc!
Stiu ca Dzeu le randuieste pe toate pana la urma, dar uite ca nu pot sa fiu de fier, din pacate.
Sabina, sanatate lu'pici.
Gina, impaca-te cu sotzu', nu mai stati botoshi. Stii tu ca ala mai destept lasa de la el intotdeauna
Michella si Anasia, pupic mare!
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by Babee
Am mai facut astazi un CTG, bebe e bine si il asteptam.Cand o vrea ca nu se mai stie .
Sanatate tuturor piersicutelor si mamicilor multe.
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
Babee, iti facem deja galerie! O sa fie bine!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
Poze de la Viena
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
Fetelor, va multumesc!
Stiu ca Dzeu le randuieste pe toate pana la urma, dar uite ca nu pot sa fiu de fier, din pacate.
Sabina, sanatate lu'pici.
Gina, impaca-te cu sotzu', nu mai stati botoshi. Stii tu ca ala mai destept lasa de la el intotdeauna
Michella si Anasia, pupic mare!
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://community.webshots.com/user/Cristina_Ioana
Mersi mult Cris, o sa ne impacam noi pana la urma.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
Poze de la Viena
gina_butnaru spune:
Fetelor, eu recunosc ca n-am mai avut timp sa citesc din urma si am pierdut sirul.
Anasia, Miruna, Iulia, Emilia, Mada, Sabina, Mady si celelalte fete cu care n-am mai vorbit, va pup pe toate. Nu stiu daca o sa am timp sa citesc din urma, dar sper ca piersicutele si ceilalti pitici sunt bine si voi la fel.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
Poze de la Viena