PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

anasia prestez cu pozele imediat ce intru pe DC de acasa. promit
cristina, pupici multi la fata , poate iti mai trec gandurile urate. doamne-doamne are grija de noi intotdeauna, sa nu uiti asta. planurile lui le intelegem mai greu uneori dar sa fii sigura ca urmeaza zile frumoase. uita-te la luca, imbratiseaza-l, zambeiste-i si sigur ai sa te simti mai bine.
gina, nu plictisesti pe nimeni si intotdeauna certurile cu sotul fac impacarea mai frumoasa

michella

Mergi la inceput

acum va intreb si eu o chestie, a avut vreuna dinre voi menstruatie, sau o forma de, peste sarcina. nu stiu ce sa zic trebuie sa merg la doctor. luna asta a durat 2 zile asta daca sunt marinimoasa in exprimare....

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Michella, si tu esti o scumpa. Mersi mult, sper sa fie asa!

De menstruatia din timpul sarcinii, nu stiu ce sa zic, dar am mai auzit. Eu n-am patit-o. Mai bine mergi la dr. la un control. Sper sa fie bine!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Michella eu stiu o tipa, careia la ambele sarcini i-a venit ciclu pana au miscat bebeii.

Sunt cazuri cand vine si peste. Daca mergi la dr cusiguranta o sa te lamureasca.

Eu astept azi pediatra sa vina sa o vada pe Alex. ZIce ca ar putea fi laringita, sper sa nu fie asa.

Sabina mamica Alexandrei

http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/

Mergi la inceput

mercic de raspunsuri gina, sabina. si mama a patit la fel cand a ramas insarcinata cu sora-mea. va dau de stire oricum.
sabina, sper sa iti dea vesti bune pediatra.
fata mea stie sa spuna te iubesc si anume a iu iu - adica i love you, eu ii spun in romana, ea raspunde in engleza, ca asa au invatat-o verisoarele

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Am mai facut astazi un CTG, bebe e bine si il asteptam.Cand o vrea ca nu se mai stie .
Sanatate tuturor piersicutelor si mamicilor multe.

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Fetelor, va multumesc!
Stiu ca Dzeu le randuieste pe toate pana la urma, dar uite ca nu pot sa fiu de fier, din pacate.
Sabina, sanatate lu'pici.
Gina, impaca-te cu sotzu', nu mai stati botoshi. Stii tu ca ala mai destept lasa de la el intotdeauna
Michella si Anasia, pupic mare!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Babee

Am mai facut astazi un CTG, bebe e bine si il asteptam.Cand o vrea ca nu se mai stie .
Sanatate tuturor piersicutelor si mamicilor multe.

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Babee, iti facem deja galerie! O sa fie bine!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cristina_Ioana

Fetelor, va multumesc!
Stiu ca Dzeu le randuieste pe toate pana la urma, dar uite ca nu pot sa fiu de fier, din pacate.
Sabina, sanatate lu'pici.
Gina, impaca-te cu sotzu', nu mai stati botoshi. Stii tu ca ala mai destept lasa de la el intotdeauna
Michella si Anasia, pupic mare!

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://community.webshots.com/user/Cristina_Ioana

Mersi mult Cris, o sa ne impacam noi pana la urma.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Poze de la Viena

Mergi la inceput

Fetelor, eu recunosc ca n-am mai avut timp sa citesc din urma si am pierdut sirul.

Anasia, Miruna, Iulia, Emilia, Mada, Sabina, Mady si celelalte fete cu care n-am mai vorbit, va pup pe toate. Nu stiu daca o sa am timp sa citesc din urma, dar sper ca piersicutele si ceilalti pitici sunt bine si voi la fel.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Poze de la Viena

Mergi la inceput