PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 12
martta spune:
Genie: tare rau imi pare ca e Antonia bolnava. Prin ceva asemanator am trecut si noi(am mai zis. de altfel). Rosu in gat si febra f. mare. Asa cum a zis si Huacin, pe langa febra, sunt si dureri de burta. Mi s-a plans Vlad, am simtit-o si eu, ulterior...si am luat decizia, la sfatul pediatrei, sa-i dam si Alexiei Debridat. Tot Augmentin ni s-a recomandat si noua, numai ca Alexiei ii dadeam 2,5ml si lui Vlad 5 ml(acum, decide medicul, nu noi). Febra a scazut cam dupa 3 zile. Alexia mi-a facut si 40,1! Mie mi-a spus dr. ca durerile de burta sunt de la inflamarea unor ganglioni(mezo...n-am retinut cum) si e posibila aparitia unor scaune proaste, independent de medicatie. In final, mi-a spus ca este vorba despre mult mediatizata gripa. Ma abtin sa detaliez simptomele pe care le-am avut eu. Am realizat insa ca, dincolo de starea de febra, pe care o percepem noi, celelalte neplaceri sunt mult mai usor suportate de copii decat de un adult! Tot ce sper e ca la Antonia sa fie vorba despre o viroza mult mai usoara si sa-si revina mult mai usor!
Eucgem: si eu am auzit ca ar fi fost mai eficient Klacidul...
Va pup pe toate!
Edit: Huacin: am citit povestea voastra si sunt impresionata!
Sanatate piersicutzelor bolnavioare!
Genie spune:
Eugenia,Norocuta, Huacin, Martta, multumesc mult pentru detalii si vorbele voastre. Azi noapte nu a coborat febra sub 39 cu tot nevralginul,paracetamolul si nurofenul. Sunt realmente disperata. Dimineata la 7 jumate avea 40, acum suntem in impachetari pentru ca altceva chiar nu stiu ce sa mai fac dupa 7 ml de paracetamol si 10 pic de nevralgin.
Nu vreau sa ajung cu ea la spital pentru ca mai rau o sperie. Ea alte simptome nu are in afara de faptul ca s-a deranjat rau la burtica de la augmentin si toate cele. Face destul de urat cand ii pun picaturi in urechi, ma gandesc ca o doare tare.
Offff
MADYN spune:
Huacin las' ca o sa fie bine cu piersicosul tau! Totul e sa ai incredere in Dumnezeu, in doctori, in puiutul-mic, de fapt tu ziceai ca e pe drumul cel bun . Cit despre febra, nu stiu ca sa zic decit insanatosire grabnica!
Genie si voua va doresc multa sanatate!
Cristina-Ioana ce s-a intimplat? Puiul e bine? Nu-mi place ca te 'vad' trista, tocmai tu care ne inveseleai atmosfera p-aici!
Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)
michella78 spune:
huacin va tin pumnii. important este ca, asa cum ai spus andrei este pe drumul cel bun!
genie si noi am avut o problema similara, febra 39 greu de tinut sub control si muci acum 3 saptamani dar s-a rezolvat cu augmentin. poate de acum incepe sa isi aca efectul medicamentatia. va tin pumnii sa scapati repede de starea asta urata... greu sa vezi puiutul bolnavior.
michella
Cristina_Ioana spune:
Mady, esti o scumpa, o sa ma mobilizez sa va binedispun, poate imi mai ies si eu din ale mele. Nu, slava Domnului ca Luca e ok, nu mi-a mai racit demult, chiar sunt fericita ca sta bine cu imunitatea. Am bunicul in coma si tatal foarte bolnav, plus altele care deriva de aici.
Ioana5255 spune:
Neata la fete,
Genie si Alex a facut la Craciun faringoamigdalita combinata cu enteroviroza. Atunci am tras-o rau cu ea, vreo 1 saptamana nu am scapat de febra mare, a cedat abia dupa a 4-a sau 5-a doza de augmentin SDS pe langa astea am mers cu antitermice, novocalmin, impachetari etc. Hai fii tare si ai incredere in Adela.
Si Alex e cam racita, tuseste, are un pic de febra si e mucioasa. Sper sa treaca repede.
Cristina bine ai revenit si imi pare rau, pentru problemele, pe care le ai. Sper sa fie bine pana la final.
Huacin bine ai revenit. Cum sa te uitam?!
Pup si restul fetelor. Eu sunt cam chiauna, pici s-a trezit la 7.30 plangand in sughituri, cred ca a visat ceva urat. Vreo ora nu a fost chip sa ii intru in voie, nici bibe nu a vrut sa bea, acum mananca o banana, tot e bine.
Sabina mamica Alexandrei
http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/
anasia spune:
huacin, o sa fie bine Andrei!am mai scris pe forum despre nepotica mea care s-a confruntat cu convulsii de la 5 luni, a urmat tratament 2 ani si acum e ok;
cristina ioana, multa sanatate, bunicului si tatalui tau!
genie, nu te descuraja, continua tratamentul; multa sanatate!
michella, huacin, va trag de maneca pt pozici!!!
sanziana, unde sunt pozele lui Codrin? le-ai trimis pe mailul comun, ca nu le-am gasit? vroiam ieri sa vad daca pot sa le scriu ;
azi am o zi grea; am de umplut si ornat un tort etajat, si doua simple pt finuta mea; sper sa reusesc sa le fac frumos;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica
Genie spune:
Fetelor cand citesc incurajarile voastre parca prind putere, sunt coplestita de chestia asta, mai mult, sotul lucreaza de dimineata pana noaptea si azi chiar nu a avut cum sa nu se duca la munca. Eu, nedormita si stresata, nemaivorbind ca sunt si destul de slaba de ingeri, la cea mai mica chestie ma panichez. Eu am incredere in Adela, ce ma sperie e ca deja antitermicele sunt apa de ploaie in cazul Antoniei. Sper din tot sufletul sa se rezolve cat mai repede. Deja azi a luat a 4-a doza de augmentin, Da Doamne sa nu mai faca febra!
Acum am reusit sa i-o scad, dupa ce a stat o ora impachetata. A adormit micuta de ea, merg si eu sa ma intind poate reusesc sa atipesc un pic.
Va pup pe toate
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Am intrat si eu acum.
Va invit la o buna!
Genie, of, ce rau imi pare ca Toni tot nu e bine! Pupici multi si sanatate multa!
Eu tot cu munca. Acum cica o sa avem audit intern pe resurse umane, adica control si trebuie sa punem la punct niste proceduri.
Eu sunt tare suparata, ca m-am certat cu al meu sot si nu mai vorbim prea multe.
Of, va zic si eu voua, ca nu mai stiu cu cine sa vorbesc.
Va pup pe toate!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
Poze de la Viena
Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
Mady, esti o scumpa, o sa ma mobilizez sa va binedispun, poate imi mai ies si eu din ale mele. Nu, slava Domnului ca Luca e ok, nu mi-a mai racit demult, chiar sunt fericita ca sta bine cu imunitatea. Am bunicul in coma si tatal foarte bolnav, plus altele care deriva de aici.
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://community.webshots.com/user/Cristina_Ioana
Of, Cristina, imi pare tare rau de bunicul si de tatal tau! Sanatate multa! Sper sa li se amelioreze cat de cat starea de sanatate.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
Poze de la Viena
Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"