PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Julax pup fata, scuze ca te-am uitat din lista de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Seara buna!

Cris welcome back! Nu te mai necaji, tie nu-ti sta bine trista!

Eu sunt tuflita rau de tot. La 6 fii-mea iar avea 39, i-am dat nurofenul si s-a culcat ca era rupta de somn. Nu mai stiu de datile trecute dar nu ar trebui sa inceapa antibioticul sa lucreze dupa aproape 24 de ore? Sunt tare speriata pentru ca nu ii scade de la antitermice. Ii dau la 4 ore nurofen alternat cu paracetamol si tot face febra si mare, nene. Iar doza de antibiotic e de 5 ml augmentin bis.
Sper sa ii scada cat doarme saraca, mi-e o mila de ea...

Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Genie iubita, nici eu nu ma simt bine trista, dar m-au cam lovit toate din toate partile...sper sa ies din gaura asta neagra soon
Intre timp, ma delectez cu ce scrieti voi si ma binedispun
Sanatate la bb si pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

genie, imi pare rau, scumpa ca sunteti bolnavioare; pune-i un supozitor cu novocalmin, mi-a asa mi-a spus dr cand am ajuns la 39; si nu ne trecea nici cu paracetamol, nici cu nurofen , alternativ;
cristina ioana, bine ati revenit, hai revino-ti ca ne-ai lipsit!
norocuta, poza de la colaj a sanzianei n-am putut s-o deschid cu nici un program, doar adobul m-a lasat;
doniro, frumusetile mici!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Vad ca pozele mele va dau batai de cap. Imi pare rau.
Ele au avut initial extensia "crw" si le-a mesterit sotul meu de le-a transformat in "jpg". Acum imi zice ca ele merg deschise cu urmatoarele: acdsee, windows picture and fax viewer din XP sau cu internet explorer. Sa nu ma intrebati ce inseamna asta ca habar nu am, sunt total pe dinafara. . El a reusit sa scrie acasa pe una cu o aceeasi extensie. Daca nu merg, poate le trimit din nou scrise de el.
Scuze din nou!

Sanziana si Codrin Marius (15.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

cristina_ioana bine ai revenit! Am crezut ca m-a lasat pe mine memoria si am inteles ca vacanta e mai scurta.

sanziana nu ai de ce sa iti ceri scuze , chestii deastea tehnice, le-om da noi de capat ...daca poti retrimitele scrise de sotul tau si totul va fi bine. Nu putem renunta sa ne mandrim cu piersicutul tau care-i bun reclama la lapte praf

genie mie Dr. mi-a dat de fiecare data recomandare de Paracetamol sup. pt copii (la 6 ore) la temp. peste 38 rectal si Marcofen sup. copii(la 8 ore) pentru temp. peste 39.5.
Multa sanatate si sa treaca repede episodul asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

sanziana, nu-ti cere scuze; se rezolva!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

quote:
Originally posted by Genie

Seara buna!

Cris welcome back! Nu te mai necaji, tie nu-ti sta bine trista!

Eu sunt tuflita rau de tot. La 6 fii-mea iar avea 39, i-am dat nurofenul si s-a culcat ca era rupta de somn. Nu mai stiu de datile trecute dar nu ar trebui sa inceapa antibioticul sa lucreze dupa aproape 24 de ore? Sunt tare speriata pentru ca nu ii scade de la antitermice. Ii dau la 4 ore nurofen alternat cu paracetamol si tot face febra si mare, nene. Iar doza de antibiotic e de 5 ml augmentin bis.
Sper sa ii scada cat doarme saraca, mi-e o mila de ea...

Revin

Genie si Antonia

Genie si Nicolae a avut o raceala asemanatoare de curand, tot cu febra foarte mare si abia reuseam sa il tinem sub 39. Febra l-a tinut doua zile. In prima noapte am chemat salvarea ca ii crestea brusc si a ajuns la 39 cu 9. A inceput sa ii scada abia dupa Novocalmin. Cel de la urgente ne-a dat si noua Augmentin, insa soacra mea, care e medic ne-a zis sa ii dam Klacid, ca spunea ca e epidemie de gripa, iar virusul ala nu prea reactioneaza la Augmentin. Copilul unei colege de-a ei, pediatru a patit asa si a luat si augmentin si inca un antibiotic, insa nu a inceput sa se faca bine decat dupa Klacid. Noua ne-au mai zis doctorii ca dupa 3 zile iti dai seama daca are sau nu antibioticul efect...
Sanatate multa

Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)

http://new.photos.yahoo.com/eugeniacroitoru/album/576460762390905087

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

Ei, stiam eu de ce va iubesc si mi-era dor de voi...
Uff, vad ca si voi tot cu 39 va laudati... e un rotavirus sau asaceva, mi-a spus pediatra. Noi in noaptea asta facem o saptamana de cand ne laudam cu 39-40, nu cedeaza la coktail de antitermice, antibiotic nu putem lua, de la augmentin facem ciuperca la popou, carne-vie, nu alta. Azi dupa-amiaza a fost ceva mai bine. A slabit tare, nu a maincat mai nimic, bine ca a baut butoaie de ceai, macar... Cica trece in maxim 2 zile, zice pediatra, ca are camera de garda plina. Se localizeaza la gat si la stomac, in acelasi timp, noi am fost rau tare...

Valentina(32ani), Alexandru(6,7ani), bebe Andrei (1,7 luni) si taticu' Gaby (32ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

Saru'mana de urari, bebe mic a asa si asa, va povestesc eu; cel mare e ok, e ochelarist de vreo 2 saptamani. Aviz mamicilor, e o chestiune care a evoluat rapid, de pe la sarbatori incoace. Mergeti cu copiii la oftalmolog, eu stiu bine, din pacate, cum e cu neglijatul subiectului, pe pielea mea.
Nu stiu daca se poate sa dau linkul, daca nu mii de scuze, ieri am scris cate ceva despre problemele lui andrei aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116100

Valentina(32ani), Alexandru(6,7ani), bebe Andrei (1,7 luni) si taticu' Gaby (32ani)

Mergi la inceput