HIPOFIZA MARITA SI NODULI TIROIDIENI!!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aryjul spune:

Buna fetele,ce mai faceti, nu mai ziceti nimic?
Nu ma poate ajuta si pe mine nimeni cu niste nr de telefon?hai va rog frumos ca sunt disperata,vreau si eu sa ajung la Parhon si nu stiu cum.
Va pup si aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARRAY spune:

Buna...tu ce numar vrei de la parhon sau de la clinica privata unde e doamna doctor?

Mergi la inceput

Buna fetele,
Am reusit sa-mi fac o programare la Dr. Bajenaru la Medlife pe 14 martie;nelamurirea mea este daca doamna doctor este si la Parhon, voi ce stiti?
Fetele care a ti mai fost la d-na doctor, mai datine si noua informatii, cum decurge o intalnire cu ea,este draguta?
Va pup si aveti grija de voi.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aryjul

Buna fetele,
Am reusit sa-mi fac o programare la Dr. Bajenaru la Medlife pe 14 martie;nelamurirea mea este daca doamna doctor este si la Parhon, voi ce stiti?
Fetele care a ti mai fost la d-na doctor, mai datine si noua informatii, cum decurge o intalnire cu ea,este draguta?
Va pup si aveti grija de voi.

aryjul

Ma bucur ca ti-ai facut programare...cum ai reusit?
Si sa revii apoi cu amanunte!
Multa sanatate si tie..popici!
Sa-mi exact ce ti-a zis te rog si daca poti da si nr de tel aici...ar fii f bine!

Mergi la inceput

Buna fetele,
Eu am sunat la 021/9646 si a raspuns o tipa care mi-a facut programarea.Asteptcu nerabdare sa merg la d-na dr sa vad ca-mi zice, ce sanse am la un bebe.
Va pup pe toare.

Mergi la inceput

ARYIUL ASTEPT SA NE SPUI CUM A FOST LA D-NA DR!

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica74 spune:

Buna, nu zic bine v-am gasit ca poate era mai bine sa nu fiti pe aici ,eu am aflat de curand ca am hipertiroidie, la eco mi-a zis ca nu am noduli dar am o guse polinodulara?
Analizele au iesit bine mai putin TSH care mi-a iesit 4,1 la o limita maxima de 4, medicul a zis ca nu e f mult marita, dar nu mi-a dat nimic?
E normal?
Asta se rezolva singura? Nu avanseaza boala?
Am magneziu si glicemia la limita minima, ptr asta mi-a dat ceva dar o sa ajute oare si glanda?
Mi-a spus doctora ca glanda functioneaza,dar zic eu, nu ar trebui, totusi, sa o ajutam cu ceva sa se faca bine?
Eu am rar senzatie de sufocare si nod in gat, dar am si un ganglion inflamat pe carotida, imi cade parul, medicul zice ca de la lipsa magneziului si glicemia mica am toate astea si ca ar trebui sa merg la Fundeni sa imi opereze ganglionul, dar mi-e f frica ca nu mai ies din sala de operatii, findca e lipit de carotida.
Mi-a recomandat operatia findca, exista pericolul sa se malignizeze.
Eu am fost la CM Dorobanti, daca stiti un medic bun la Parhon poate imi scrieti si mie, va rog!
La fel ca SARRAY, incep si eu, oare, am sa imi mai vad baietelul de 3 ani crescand?

Mergi la inceput

Buna Otilica!eu zic sa nu te alarmezi ,dar nici sa fii indiferenta....fiindca totusi nu poti sta cu mainile-n san,nu?
Eu m-am programat la dr Magda Bajenaru pe care a recomandat-o o fata de aici si am inteles ca dansa lucreaza si la parhon....asteptam totusi sa vad ce zice Aryjul de dansa
Eu zic sa-ti faci si tu programare sau sa gasesti un alt medic...cred ca e normal sa iei o medicatie...uneori cred ca medicii astia ne trateaza superficial
Tu cum stai cu greutatea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

Otilia, si eu am un nodul tiroidian, care a scazut cu euthyrox, iar acum imi fac la 6 luni eco si tsh, t3, t4, in limite normale, nu mi-a mai dat nimic, iar sa fiu mai sigura, pt. ca totusi mai e nodul acolo, m=am dus la alt endocrinolog, care mi-a zis, ori il las asa, ori il scot, doar in ultima faza as face-o, si sa fiu sigura ca nu e cancerigen, mi-a dat de facut ANTI-TPO, TG, CALCITONINA, aici se vede daca este cancerigen nodulul.
Parerea mea e sa-ti faci si aceste analize de sange, si daca ies bine ia=ti gandul de la operatie.

Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."

Mergi la inceput