HIPOFIZA MARITA SI NODULI TIROIDIENI!!!!
Raspunsuri - Pagina 2
SARRAY spune:
Ati multumesc pentru raspunsmi-am luat si eu azi tinctura de sanziene...tu ce tratament naturist ai luat?
Loma spune:
quote:
Originally posted by SARRAY
Ati multumesc pentru raspunsmi-am luat si eu azi tinctura de sanziene...tu ce tratament naturist ai luat?
gargara cu ceai de dragaica/sanzaiene dupa cum scrie Maria Treben in cartea ei, mama cunostea planta, am mers cu ea pe un deal intr-o zi ca am cules un sac, 6-7 luni am facut tratam. asta si mi s-a dat gusulica inapoi, insa am ramas cu 3 noduli mici pe tiroida, insa simptomele nod in gat, sau sufocare au disparut de atunci cu tratamentul asta.
SARRAY spune:
Multumesc mult..deci,trebuie sa-mi iau si ceaiul sa fac gargara,dar cum ai facut?De cate ori ?
Loma spune:
de fapt infuzie de dragaica, mereu sa fie proaspat, facut atunci, dupa ce se mai raceste de poti sa-l tii in gura faci gargara cu el cat mai profund, eu faceam de multe ori pe zi, eram acasa, nu are contraindicatii, insa sa-l scuipi inapoi, sa nu-l inghiti.
SARRAY spune:
Multumesc din suflet Loma!Sper sa ma ajut D-zeu sa fie bine...acummi-e teama si cu hipoiza ...sa vad pe25 ce o zice dr!
SARRAY spune:
quote:
Originally posted by libelula
Draga mea,
si eu am avut probleme cu hipofiza (adenom hipofizar), care s-a rezolvat cu tratament, si acum mi-a aparut un nodul la tiroida.
nu intra in panica!
ti-o recomand cu toata increderea pe doctorita Magda Bajenaru de la Medlife. este un om si un doctor exceptional! este endocrinolog
BUNA lIBELULA,SPER SA MA SCUZI CA TE DERANJEZAS DORII SA-MI SPUI MAI MULTE DESPRE CUM TE-A TRATAT D-NA DR MAGDA BAJENARU,EU SUNT DIN PLOIESTI SI IN MARTIE O SA MERG SI EU LA DANSA LA RECOMANDAREA TA!MULTUMESC DIN SUFLET SI ASTEPT RASPUNSUL TAU!POOPICI!
gudinde spune:
Dr-ita Bajenaru este o sufletista, o persoana calda si in acelasi timp un profesionist desavarsit.
Esti pe maini bune!
SARRAY spune:
quote:
Originally posted by gudinde
Dr-ita Bajenaru este o sufletista, o persoana calda si in acelasi timp un profesionist desavarsit.
Esti pe maini bune!
MULTUMESC DIN SUFLET!
aryjul spune:
Buna fetelor,va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine, eu ma confrunt de multa vreme cu astfel de probleme, nu i-mi vine CM decat sub tratament, la hipofiza am si acolo probleme caci am prolactina peste limite, eutirox am luat si eu la indicatia unui medic din Craiova si unde mai pun ca mi doresc si un bebe de ceva vreme dar nu prea vrea sa apara. As dori si eu sa m,erg la Parhon si va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine- cum se procedeaza, cu programare?As vrea sa merg si eu la Dr.Bejenarau, va rog sa-mi dati si mie un nr de tel daca se face programare si sa-mi dati si mie mai multe detalii, va rog din suflet ca sunt disperata, nu mai stiu unde sa ma duc.
Va multumesc !
SARRAY spune:
quote:
Originally posted by aryjul
Buna fetelor,va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine, eu ma confrunt de multa vreme cu astfel de probleme, nu i-mi vine CM decat sub tratament, la hipofiza am si acolo probleme caci am prolactina peste limite, eutirox am luat si eu la indicatia unui medic din Craiova si unde mai pun ca mi doresc si un bebe de ceva vreme dar nu prea vrea sa apara. As dori si eu sa m,erg la Parhon si va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine- cum se procedeaza, cu programare?As vrea sa merg si eu la Dr.Bejenarau, va rog sa-mi dati si mie un nr de tel daca se face programare si sa-mi dati si mie mai multe detalii, va rog din suflet ca sunt disperata, nu mai stiu unde sa ma duc.
Va multumesc !
aryjul
Buna,bine ai venit!Eu nu pot sa-ti spun decat ca pe d-na dr o gasestila MEDLIFE BUCURESTI,intreaba la informatii,eu as fii vrut sa ma duc la dansa ,dar momentan am varicela,am luat de la baietelul meu,abia astept sa ma fac bine sa ma duc...MULTA SANATATE!