Suceava! (21)
Raspunsuri - Pagina 5
simina2005 spune:
…iubeste, zambeste, spune tot ce vrei, joaca-te cu un copil, ajuta un batran, alege-ti o stea pe cer, spera sa ti se indeplineasca o dorinta, accepta un compliment, spune-le celor dragi ce mult ii iubesti, imagineaza-ti ca n-ai nici o grija, fa-ti un cadou… respira adanc… E PRIMAVARA!!!!!
De 1 martie iti daruiesc multa dragoste, lumina si intelepciunea clipei, este tot ce pot sa iti ofer ... Primeste-le in dar…
Lasa primavara sa iti patrunda in suflet, sa iti incalzeasca si sa iti umple de bucurie si iubire!
Iti doresc o primavara de impliniri!
Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...
Jurnalul meu
Simina
cu Teo (7.06.2006)
,Diana (30.05.2003)
si Andrei (10.04.2001)
Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte. Asa ca voi aceia ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!
MamiLili spune:

Dau eu cafeaua azi, sa va ademenesc cu aroma ei!
Emushi, m-am amuzat tare citind ce-i trece prin cap Mirunetzei tale. Vai, vai, asta m-asteapta si pe mine?
Xandrutza, cand doresti ne vedem cu copkiii sa-i lasam sa zburde, dar apoi ne refacem energia consumata la McD, da?
Lili, mamica lui
Mathias (17.10.2006)
xandrutza_76 spune:
Lili, faina cafea, pacat ca am descoperit-o cam tarziu. Totusi, o beau
Sunt de acord, inclusiv McD, ca trebuie si noi sa ne refacem ![]()
Ioana, multa sanatate!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Va doresc o primavara fericita, plina de impliniri!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
emushi spune:
fetelor, mare liniste pe-aici...sa inteleg ca a venit primavara si stati mai mult pe-afara? (eu iar n-am somn
)

pupam ton familionu' sucevean!
http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...
MamiLili spune:
Emu, va pupam si noi! Ce mai face / zice iedul?
O primavara frumosa tuturor!
Lili, mamica lui
Mathias (17.10.2006)
ilincalif spune:
fetelor cochetelor, intru si eu 2 sec cit sa va urez un weekend insorit.... si poate dam nas in nas prin parcuri miine-poimiine
pupici
megbeng spune:
eu stau chiar foarte putin pe afara..sunt f prinsa insa cu serviciul..care e pana la ora 3-3 jumate...apoi vin acasa la matei, bona pleaca, eu raman cu copilul..si am O GROAZA de citit..asa ca timpul de net s-a redus la maxim 10 minute/zi 
WE frumos, doamnelor!!!! sa fiti toate iubite si fericite!! 
meg,
de
matei(9.02.2007)
angela.c spune:
La Multi Ani ! mamicutze, femei si piticutze.
Un 8 Martie fericit si insorit (in suflete) ca afara/i urat.
Angela, mami de Mara.