Gravidute si mamici tinere (<25 ani)!!!(3)
Raspunsuri - Pagina 20
balaceanu_l spune:
Ioana ma bucur ca ai ajuns la concluzia ca nu trebuie sa te izolezi de sotul tau si tot odata ca iti putem fi de ajutor.
Eu cand m-am casatorit cu sotul am fost amici l-a inceput,si nu credeam intr-o mie ca o sa ne casatorim in anul urmator.Am vazut la inceput o prietenie stransa care nici acum nu s-a destramat si asta este datorita comunicari(poate sunt eu mai guraliva,doar sunt ardeleanca)dar asta nu ne-a afectat vreodata relatia.
Stiu ca suntem de-o varsta dar crede-ma ca experientele de viata m-au maturizat mult prea devreme si de-aceea cred ca pot sa iti dau sfaturi de genul acesta.![]()
Loredana-Bianca
Alexandra (16.10.2007)
Ne votati si pe noi pe Dc pagina 24 e in rochita de craciunita
Ne mai votati o data,va rugam
Alexandra Ioana Printesa noastra
ramyteo spune:
Ioana
si felicitari!
Acum ne mai ramane sa iti uram sanatate tie , samburelului si sotului.
SA va bucurati de orice clipa alaturi de samburel ca e foarte important 
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
balaceanu_l spune:
Cu ocazia Sarbatorilor de Primavara va dorim un Paste Fericit si Plin de Iubire!!!Hristos a Inviat!
Loredana-Bianca
Alexandra (16.10.2007)
ramyteo spune:
Irina ca sa sti si tu , de banii care i-ai trimis la Teo i-am cumparat o pereche de pantaloni cum sunt cei de camuflaj dar sunt cu gri si cu roz
cand vb pe mes o sa ti arat si i-am mai luat si o bluzita rosie care merge bine la pantalonasi
asta asa ca sa stie ca sunt de la Irina
si binenteles ca de restul de mancare. Te
si iti multumim
Sfintele Sarbatori de Pasti sa va lumineze casile si Bunul Dumnezeu sa va ajute!!!!!!
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
mami_alexia spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
Irina ca sa sti si tu , de banii care i-ai trimis la Teo i-am cumparat o pereche de pantaloni cum sunt cei de camuflaj dar sunt cu gri si cu rozcand vb pe mes o sa ti arat si i-am mai luat si o bluzita rosie care merge bine la pantalonasi
asta asa ca sa stie ca sunt de la Irina
si binenteles ca de restul de mancare. Te
si iti multumim
Sfintele Sarbatori de Pasti sa va lumineze CASELE si Bunul Dumnezeu sa va ajute!!!!!!Teo
Perlute
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)ALEXIA- 1 AN
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
balaceanu_l spune:
Hristos a Inviat!
Alexia v-am vazut pozele sunt foarte frumoase la fel ca si voi.Pupici Alexiei 

si HAPPY BIRTHDAY
Loredana-Bianca
Alexandra (16.10.2007)
Varsta Alexandrei
ramyteo spune:
LA multi ani!!!!! Alexia, sa cresti mare santoasa, desteapta ,cuminte si norocoasa!!!!!!
din partea noastra.
Teo
Perlute
mami_alexia spune:
Bianca, Ramona, multumim!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)ALEXIA- 1 AN
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

11+