Gravidute si mamici tinere (<25 ani)!!!(3)
Raspunsuri - Pagina 13
rhoneea spune:
Ramo mama ce matinala esti![]()
Bianca asa e cu bebeii de acum a inceput mersu si ne asteapta o intreaga aventura.Pup grasuna mica
.Ai sa vezi ca nu va mai lua asa mult in greutate,Seb la 3 luni avea peste 7 kg iar acum are 9 kg.
Anca
sa creasca samburelul mare si sanatos!
Mada unde esti???Sa ne spui cum a fost la botez![]()
Irina
lui
Pierre-Sebastien( 05.06.2007 ora 9:45)
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien 
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
pozici sebastien
varsta Sebastien
*Putin cate putin o putem ajuta si pe Ramona
balaceanu_l spune:
Salutare dragele mele,
Ce mai faceti?Noi suntem bn,am fost plecate mai toata ziua afara,am avut de rezolvat ceva treburi legale(pt alocatia Alexandrei si contractul de munca al sotului),sunt atat de obosita psihic de sistemul de aici e tare aiurea,nici akasa nu e bn dar aici e teroare,cum zice sotu "tara lui Papura-Voda",asa interesant e ca avem expresii diferite(el zice ca se piteste=ascunde)iar eu cu dialectul de ardeleanca si fica noastra Irlandeza,ce combinatie mortala
.Maine iar am de mers in oras,dar la doctor,am terminat tratamentul si sa vada daca totul e ok,imi ia probe(eu ma simt mai bn).
Anca bun venit
, si sotul e prahovean din floresti de la fabrica cu anvelope Michelin.
Va
pe toate si pe puiutii vostrii.
Loredana-Bianca mama de Alexandra
(16.10.2007)
ramyteo spune:
Irina
si la Seb

Lore.B
si la Alexandra

Fetelor eu
sunt foarte necajita.
Va pup pe toate si pe bebeii vostrii.
va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
mami_alexia spune:
Ramona, ce probleme ai?Curaj, o sa fie bine...
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
ALEXIA
ramyteo spune:
Citeste la "o viata..." ca sa ma pun sa povestesc aici...e mult. Mersi de intrebare.
va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
MissJJ spune:
Buna fetele!
Revenim si noi dupa mini excursia in Irlanda.
A fost frumos am ajuns acolo ok cu putina intarziere, fata a fost cuminte si samb noaptea nu prea a dormit s-a cam, frasuit s-a si trezit la un moment dat deci normal ca duminica ea era rupta de oboseala asa ca la biserica ea a dormit in carucior toata ceremonia pana la sf, intr-un fel a fost bine ca nu a plans ca vrea ea la noi in brate sau ceva, dar ea nu apare in poza din cauza asta si la restaurant dat fiind ca la 5 jumate ne-am dus acolo a stat putin treaza la inceput si apoi a dormit iar pana am mers acasa unde i-am dat un laptic si iar nani. Deci nici in pozele alea nu prea apare sunt cateva la inceput. Faza e ca nu am tare multe poze ca am uitat cardul de la camera in laptop
si am avut numai ala de rezerva de 32m pe care au incaput numai 22 de poze deci acuma astept sa scoata ei pozele pe laptop si sa ni le dea zilele astea.
In rest la biserica fost ok finutza a fost f cuminte la inceput, mai era o fetita odata cu noi care plangea de numa, Sarah s-a apucat de plans abia la faza dezbracat bagat in apa plimbat prin prosoape sters etc, dar apoi mai la final s-a linistit si chiar a adormit la nasul in brate.![]()
In Irlanda elibereaza la biserica si un certificat de botez ca cica fara ala nu poate fi inscris copilul la scoala si etc si am dat si noi cu semntura pe acolo unde scria godparents.![]()
Apoi ne-am dus acasa am papat cate ceva si apoi la 5 jumate la restaurant nu a venit cata lume asteptau asa ca a fost mai restrans papa a fost buna antreurile putin dezamagitoare dar ok tortul a fost f bun diplomat si a doua zi am stat si ne-am refacut am facut baitza la printesa mica adik nasul a facut eu am fost la partea cu biserica el la partea cu baitza si fiicasa a plans de numa ca de ce face tati baie la alt bebe si nu ei si da-i cu explicatii si tine-o in brate in timp ce filmam si ea bocea de sarea camasa de pe ea, ei da a trecut l-a iertat pe tata si i-a trecut cu multe pupaturi si convingeri.
O sg faza m-a deranjat ca nasii baietelului lor care le sunt si lor nasi de cununie s-au cam suparat ca ei ne-au ales pe noi de nasi si nu pe ei si atunci ei i-au luat pe nasii astia ca mosi adik ei imbraca fata si o dcu la biserica si acolo cica ea trebuia sa o dezbrace dar preotul a zis ca nu exista asa ceva ca asta cu moasa se trage de cand femeia nastea cu moasa acasa si moasa ducea copilul la preot sa fie botezat dar nu exista asa traditia asta acuma si tanti aia s-a cam umflat de la chestia asta si a fost cam verde la fatza si cam cu fundun sus, scuzati expresia, nici nu prea a vb cu noi ca vai vezi doamne si apoi la restaurant au dus fata imbracata in hainele noastre dar s-a pus la un moment dat sa o schimbe ca vezi draga sa nu mai fie aia suparata si sa o imbrace si in hainele de la ea si drept urmare in pozele de la rest finutza e in hainele lu tantea nu ale noastre da na asta este. Oricum nu cred ca ea trebuia sa fie asa botoasa si intoarsa pe dos ca doar mai sunt si altii nu numai ei pe planeta asta care pot boteza, dar ma rog.
In rest a fost ok am facut noi lumanarea inainte sa plecam la biserica si a iesit frumoasa zic eu, cat de frumos se putea ca na nu suntem de meserie.
Cam asta e cu botezul. A doua zi Flo i-a facut baie la printesa mica si a imbracat-o si a cam plans cand a scos-o din caditza ca na iar trebuia imbracata si nu prea i-a placut dar a fost cuminte dupa a adormit linistita.
In rest noi suntem ok burtica creste azi avem si noi 24 de sapt mai e putin si vine si vara. La noi inca nu a venit primvara sunt zile calde si frumoase si zile efectiv oribile cu inghet peste noapte si frig ziua sau ploaie.![]()
Acuma tre sa schimbma aragazul adik sa negociem cu propietara sa rezolvam cu aragazul ca asta e stricat si a fost nenea de la gaz sa faca verificarea anuala si nu ii poate elibera hartia aia ca e totul safe pana nu inlocuieste propietata aragazul da ea e cam zgarcita oleaca si trebuie negociat pana reusim sa luam unul mai klumea. Acuma avem din ala bagat in blat da o sa luam din ala intr-o bucata ca e mai usor de curata dupa el si pe langa si is mai ieftine oleaca decat astea in blat.
Si trebuie neaparat sa ne apucam de terminat cu renovarile ca vine si mama pe 16 iunie sa stea vreo luna sa ne ajute cu fata cand tre sa mergem la spital si apoi o sa vina inapoi cu tata la botez acuma vine numai ea sper sa nu ne luam la bataie timp de o luna, cu toate ca nu cred ca e posibil asa ceva dar avem nevoie de ajutor si alta solutie nu avem momentan.
Asa ca pana in vara tre sa terminam renovarile apoi sa scapam de datorii si apoi sa reusim sa strangem avansul pt masina ca o sa avem doi bebeii deci e esentiala.
O sa fim atre busy da tre sa facem pe toate si speram ca va fi bine si ca o sa reusim.
Uitati aici si cateva poze de la botez ca mai urmeaza sa mai pun da sa ne mai trimita din Irlanda ca noi am uitat stickul ala mai mare acasa de la camera si nu am avut decat ala de 32 mb si avem numai vreo 22 de poze pe el.
Bianca sorry ca nu te-am sunat da nu am avut timp nici sa iesim din casa in afara de la biserica si restaurant am fost f pe fuga fata nu a dormit bine noaptea ziua tot matzaici da vrem sa mai mergem poate la toamna iarna cand o sa avem masina si atunci o sa stam mai mult si poate reusim sa ne vedem.
Pupici tuturor!
---------------------------------------------
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
ramyteo spune:
Mada super fetita ta, bolndina
frumoasa foc...sa iti traisca sa fie sanatoasa! Si ce nasi ,da mai mandra nasu parca
cu finuta in brate![]()
Asa cred ca e peste tot ,tot timpul trebuie sa fie cate o disputa ,si la noi la botez au fost nervi![]()
Va 
va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute
balaceanu_l spune:
Buna fetelor,
Ramo sa sti ca am citit putin din povestea ta,(imi pare rau pt tine si Teo)sa dea Dumnezeu sa aveti si voi putin noroc si sa va fie mai bn.![]()
Mada nu e nici-o problema,cum ai zis tu ca poate ne vom vedea la iarna,sa fim sanatosi pana atunci,
noi mergem diseara la film.
Va
pe toate
Loredana-Bianca mama de Alexandra
(16.10.2007)
ramyteo spune:
Lore.B mersi . Distractie placuta. 
va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute
rhoneea spune:
Waw Mada cat ai scris...
.Cred ca ti-ai pilit unghiile destul in tastatura
.Aia cu madama botoasa mi-a placut.Ete na,are si pretentii.Pozele sunt 
,in special Ari.
Noi azi am fost la dr Sebi are dry flu(gripa uscata),luam antibiotic,speram sa ne facem bine repede
va 
Irina
lui
Pierre-Sebastien( 05.06.2007 ora 9:45)
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien 
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
pozici sebastien
varsta Sebastien
*Putin cate putin o putem ajuta si pe Ramona