Nou stil de viatza (178)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Anda vin si eu musafir la tine.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Imi place...concursul martisorului buna idee Zuzi Eu am fost in vizita la o vecina, ne-a chemat pe la ea, am vorbit si copii s-au jucat. Nu am mai facut paste, am mancat putina piftie si cativa cartofi natur. De maine, mobilizarea, nimik interzis si mult sport. Chiar acum merg sa pedalez, am sa fac 5 km chiar daca maine o sa am febra.
Delia felicitari ptr. examen si bafta la ultimul examen, vei fii premianta noastra
Carmen e greu de ales intre bona, cresa, bunici...noi am incercat cu bunicii, dar nu a fost o idee buna. Bona nu ne-am permis, au cerut prea mult, asa ca am ales cresa. Nu a fost usor, s-a imbolnavit des, dar pana la urma a fost bine. E greu cand nu ai ajutor, eu caut acum alt servici dar e greu cu dusul si luatul de la gradi.
Cuscra ce ai cumparat frumos? Ti-ai luat ceva de martisor, in avans? Eu mi-am luat doua bluze, una este cam stramta dar de asta am si luat-o, sa ma motiveze.
Merg la bici, nu stiu daca mai intru asta seara...pe maine, la raport si sa dam startul la concurs

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna seara!

Azi am avut zi PLINAAAAAAAAAAAAAAAA. Munca pt job-uri, cumparaturi cu Maria in Cora (o fetita de nota ZECE! - am fost inspirata sa mergem mai intai la jucarii, i-am luat cateva cu care sa-i ocup mintea si mainile si apoi mi-am luat eu ale mele). APoi acasa am facut curat, am pus haine la spalat, schimbat lenjeriile de pat, sunat bona si fixat programul saptamanii... si acum am o durere de cap teribila si decodorul vrea sa vina la mine si uite-asa...

Mi-e foame tare. Da' tare tare tare!

Anky, la multi ani din tot sufletul iti doresc!

Zuziliciule, m-au bucurat dedicatiile, sa stii! Pana si Lola a tras un dans pe piesa ei, sa stii!

Salam de biscuiti fara rahat (retea mea pt Zuzilici):
- se face un salam de biscuiti obisnuit, cu rahat. Apoi, se ia o surubelnita / patent / andrea...si se scoate cu grija rahatul. Asa ati obtinut: salam de biscuiti fara rahat.

Va pup pe toate in grup organizat!

Liris, pai daca-s asa ieftine silicoanele, pai io mi-as pune...trei!

Tzuni mic si drag si scump si MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Tzuniiiiii ai mers la cumparaturi pe stomacul gol?? Io nu fac asta niciodata, ca se duc naibi bugetele familiei si iau o gramada de prostii de care nu am nevoie, doar pentru ca acolo mi-au placut cum aratau. Si mie imi place sa fac shoping cu Ileana

Si io votez pentru concursul martisorului. Maine incep cu un purcel, dupa cum a aratat azi dimineata cantarul. Da' nu imi pare rau, ca mancarea facuta de mama a fost bestialaaaa si de maine s-a terminat cu prostiile.
Noapte buna, gagici

mama de Ileana Cosanzeana

pozele mele
si Albumul frumoaselor

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Nu, Rolo, io merg la cumparaturi cu listutza. ALtfel ma pierd printre rafturi si ma apuc de plans. URASC SHOPPING-UL!

Tzuni mic si drag si scump si MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Rolo nu fi suparata ca si eu imi iau unu ca cine a mancat prajitura deja imi vine sa arunc ce a mai ramas.

Tzuni zi la decodor ca esti ocupata cu fetele.Si eu merg cu lista ca altfel uit ce am de cumparat.

Hai cine mai vine la o vorba mica.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Marilena te astept. Cand ajungi?
In seara asta am papat asa:
orez salbatic fiert
muschi de porc facut in wok
sos de ciuperci, ceapa si ardei cu soia.
2 feliute de salam de biscuiti.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Io is inca aici, mi-e lene sa merg pana in pat sa ma culc.

pozele mele
si Albumul frumoaselor

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...

Mergi la inceput

Carina ce e ala wok?
Si mai ales salamul de biscuiti era cu sau fara rahat????

pozele mele
si Albumul frumoaselor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

http://www.eurocosm.com/Application/images/Hotwok/hot-wok-md.jpg
Vas de gatit chinezesc in care pot gati carne fasii fara pic de ulei si iese zemoasa.
Salamul era fara rahat, am scris reteta pentru Zuzu acu vreo 2-3 pagini.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput