HSG si histeroscopie (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia86 spune:

apropo..pentru fetele care vor sa stie cam cat trebuie sa dai la dr pentru HSG, va spun si eu cam cat am dat eu...100 lei la dr mea, 50 lei la radiolog si 20 lei la asistenta...Oricum asta e ca sa faceti idee, pentru ca am citit ca unele fete au dat mai putin... eu asa am considerat ca trebuie...Oricum cred ca se uita la tine si daca dai mai putin...

http://tt.lilypie.com/K2o2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Gianina, eu am facut histero de diagnostic. Am un fibrom si se vroia investigat. Nu stiu daca se pot face si interventii tot atunci. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101427&whichpage=10. Si eu am fost foarte stresata. Dar nu ai nici un motiv.

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna fetelor!!!
si eu ma numar printre acele fete care urmeaza sa fac HSG pt ca am 2 inseminari nereusite.
chiar asa de tare doare ,ca mie frica de mor la cate povesti am citit,va rog sa-mi spuneti la ce sa ma astept si ce medicament mai puternic sa i-au inainte de HSG???? eu la ciclu am dureri f mari in prima zi,daca ar fi la fel macar as sti la ce sa ma astept.
cele care ati facut va rog sa-mi spuneti daca ati ramas gravi dupa si la cat timp?va multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

anamy- pe mine nu m-a durut (decat fff putin- suportabil).
Inainte de HSG ai voie sa mananci si sa bei.
Seara iti poti pune un supozitor cu diclofenac/voltaren si dimineata inainte de interventie cu 2 ore poti lua un nurofen forte.
Nu te stresa- daca esti linistita o sa iasa si HSG bine .
Daca esti crispata- poate te va durea.
Nu dureaza ff mult interventia- la mine nu vred ca a durat mai mult de 2 min- asteptarea a fost mai dificila.

Succes

Elly

http://tt.lilypie.com/nss9p3.png

Mergi la inceput

elly_me
multumesc de sfaturi.
saptamana viitoare ma duc la hsg fie ce o fi ca eu vreau bebe si nu mai am chef sa astept.din decembrie tot anulez hsg cu speranta ca poate vine bebe dar nu a fost sa fie.de fapt de 6 ani tot ne dorim.
fetelor succes la toate,sa ramaneti cat mai repede gravidute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Anamy- mult succes
Si iti doresc un bb cat mai curand.
Sa nu te stresezi.

Elly

http://tt.lilypie.com/nss9p3.png

Mergi la inceput

elly_me multumesc de incurajari parca mai prin un pic de curaj,saptamana viitoare pe luni cred ca ma duc la hsg.de data asta chiar o fac.eu am facut 2 IVI care nu au reusit cu stimulare clomifen,pregnyl.deci se pare ca problema e la trompe.daca mi se desfunda trompele in caz ca sint infundate voi incepe chiar in aceeasi luna stimulare cu gonal si o IVI.am inteles ca sint sanse mult mai mari decat cu clomifen.
voi ce parere aveti fetelor?
eu m-am sfatuit cu 3 medici dupa ce am vazut ca nu reusesc inseminarile si toti au zis hsg si mai departe IVI.
sa vedem ce o sa iasa.va tin la curent cu noutatile.
succes tuturor fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Buna fetelor. Ieri am facut si eu histeroscopia la Giulesti si sa stiti ca nu este f dureroasa. Doctorul a zis ca totul este OK, insa m-a surprins faptul ca pe mine nu m-au durut umerii la sfarsit cum am citit pe forum ca ar fi normal sa se intample. Nu stiu ce sa cred, insa dupa aceea am avut niste sangerari( de fapt nu a fost sange rosu ci mai mult negru). Am intrebat dr si a zis ca e normal sa am sangerari dupa. Voua vi s-a intamplat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

Iazmin , si eu am facut histeroscopie la Giulesti acum vreo 10 zile
Ma bucur pt tine ca e totul ok si ca nu ai avut dureri
Pe mine ma durut f tare , bine ca nu a durat mult
Dupa ,din cauza gazului , am avut dureri groaznice de stomac , sus in capul pieptului si in umarul drept , abia puteam trage aer in piept ,durerile astea au durat vreo 2 ore
Nu ti face griji din cauza sangerarii , e normal
Eu in ziua interventiei am avut sangerari cu sange rosu , apoi am avut scurgeri maronii in cantitate mica care au durat vreo sapt
Tu cu ce dr ai facut interventia ?

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Cu dr.Marinescu.Si eu am avut dureri dar numai atunci cand mi-a introdus gazul.

Mergi la inceput