HSG si histeroscopie (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinadodo spune:

salut brunny,eu am facut hsg la Giulesti in martie , in functie de medic ramai internata o zi sau te externeaza in aceeasi zi dupa radiografie.trebuie sa ai biletul de la medic, trimitere de la medicul de familie si adeverinta de salariat. neoficial se da 20-30 ron la asistentul radiolog si 50 ron la madicul radiolog. sunt ff draguti cei de la Giulesti, inainte iei un analgezic( no-spa sau supozitor) si totul se rezolva cam in 5-10 min. bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

buna

doinadodo,
te rog poti sa imi spui in a cata zi de CM te-a programat?
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Salut! Am facut si eu histeroscopie la Giulesti, ieri. A trebuit sa imi pun la 6.00 doua supozitoare de Uscosyn (sau scobutil), iar la 6:45 m-am prezentat la internari. Mi-au dat camasa, m-am prezentat la dna Viorica, m-au bagat intr-un salon si am asteptat. Dupa 8,30 cred m-au luat sa ma duca in sala, mi-au legat picioarele de masa, mi-au facut un anestezic local (nu am simtit nimic)si a inceput dr sa lucreze. Nu e placut, e destul de dureros, dar trece repede. Dupa te dor umerii si sus in stomac, cica de la gazul pe care il baga acolo. Vezi totul pe ecran, eu nu prea m-am uitat, pt ca eram preocupata sa nu ma misc prea mult si sa respir ca sa imi controlez durerea. Burtica m-a durut abia dupa vreo 2-3 ore, cand a trecut efectul anesteziei. Am avut sangerari usoare, dar chioar nu e mare filozifie. Nu e placut, dar trece repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia86 spune:

buna fetelor...poate ma puteti ajuta si pe mine...
maine sunt progrmata la histerosalpingografie si problema e ca inca am mai sangerat astazi putin...o picatura- doua...
intrebarea mea este: daca mai sangerez asa si maine se poate face analiza sau trebuie sa o aman pana dupa Paste...dar dac o aman ies din perioada aia in care se face aceasta analiza( intre z8 si z12)
ce sa fac?

http://tt.lilypie.com/K2o2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor!!!
Am si eu o intrebare, daca imi poate raspunde cineva:
La cat timp se poate repeta HSG?
Eu am mai facut una anul trecut in aprilie, si sunt programata la alta acum in 5 mai.Este bine sa fac una dupa alta asa la interval de un an?

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!
Dana

http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

quote:
Originally posted by alexia86

buna fetelor...poate ma puteti ajuta si pe mine...
maine sunt progrmata la histerosalpingografie si problema e ca inca am mai sangerat astazi putin...o picatura- doua...
intrebarea mea este: daca mai sangerez asa si maine se poate face analiza sau trebuie sa o aman pana dupa Paste...dar dac o aman ies din perioada aia in care se face aceasta analiza( intre z8 si z12)
ce sa fac?

Eu cred ca cel mai bine ar fi sa intrebi medicul sau asistenta.
Si in legatura cu perioada(z8-z12) eu cred ca este in functie de fiecare medic.
De exemplu, medicul la care merg eu mi-a spus ca imi pot face HSG in primele 7 zile ale cm.

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!
Dana

http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Buna fetelor,

Am si eu o intrebare: sunt programata pe 14 mai pentru histeroscopie la MEDLIFE si bine-nteles ca m-am apucat sa citesc tot ce s-a scris despre acest subiect. La un moment dat cineva spunea ca trebuie sa fim epilate complet. Din experienta voastra, credeti ca as putea incerca, cu crema epilatoare? Mi-e groaza de ceara, iar cu aparatul e groaznic. Ce ziceti?

Am si eu o problema, ca tot le-am rezolvat pe toate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Gianina, da, am inteles ca se cere acest lucru la Giulesti. La Medlife NU se cere asa ceva. Eu am facut histeroscopia cu dr. Predoi. Nu mi s-a cerut nici o pregatire.

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

luci.eilm - si eu tot cu dr. Predoi voi face histeroscopia. Si deci tu nu ai facut nimic-nimic?
Ce fel de anestezie ti-a facut? Ai facut histeroscopie de diagnosticare sau operatorie sau s-a transformat din una in alta? Nu stiu cum procedeaza dumnealui; daca gaseste ceva intervine atunci sau te mai programezi odata? Sper sa nu te inebunesc cu intrebarile insa am atatea nelinisti...
multumesc mult,
gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia86 spune:

buna fetelor...iata-ma la o saptamana dupa HSG...ACUM MA SIMT OK...pentru mine aceata analiza a fost ingrozitoare, dar asta e ..a trecut...ce nu facem noi pentru a avea un ...
Oricum mi-au spus ca aveam trompele infundate cu lichid si ca in urma acestei analize, din cauza acelei substante..s-au desfundat..Mi-a mai spus ca am trompele foarte lungi si usor curbate si de aceea raman mai greu..mi-a recomandat sa stau cam 30 min cu picioarele pe pereti dupa contactul sexual, tocmai pentru a fi cat de cat sigura ca ajung unde trebuie...ca tratament medicamentos mi-a dat duphaston din z14 pana in z24 pentru a fixa o eventuala sarcina si vit. E forte, ambii parteneri...Ea crede ca in max 3 luni ar trebui sa raman ..Sa dea DD sa fie asa cum a zis...
pe toate...

Mergi la inceput