Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (79)
Raspunsuri - Pagina 5
luy spune:
Printzesa mea iar are program de discoteca, iar eu stau si-astept sa i se faca somn
Gabriela, ce rau imi pare sa aud ca Sara are pobleme, offfff ! Eu nu prea le am cu medicina, dar din ce s-a mai discutat aici am inteles ca in special "afara" se recomanda sa nu se intervina pana la un an. Te inteleg ca nu vrei s-o chinui pe micutza, si eu as merge pe varianta de a mai astepta cateva luni.
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
a_alinta spune:
LA MULTI ANI! tizei noastre, ALEXANDRA!
sa fii sanatoasa si sa iti bucuri si sa te bucuri de parinti toata viata! alaturi de fratiorul tau ,deocamdata
a_alinta spune:
referitor la problema sarei si eu sunt de aceeasi parere cu fetele! si alexandra a avut un ochisor care i-a tot lacrimat si s-a inrosit si mai facea si puroi... doctorita ne-a zis sa-i facem cat de des putem masaj, cu degetul de-a lungul nasului de la marginea ochiului in jos... nu ca o adiere dar nici foarte apasat... o mica presiune... am sters-o numai cu apa cu comprese sterile si in 2 luni nu mai avea nimic... incearca si masajul inainte de a ajunge la interventie.. cine stie daca nu se rezolva asa?
a_alinta spune:
la noi e 8 seara acum si incepem sa ne pregatim de baie!
va doresc o zi mai minunata decat cea de ieri , mai ales pt. mamicile cu bebei bolnaviori!
nana , va doresc multa putere si tie, si lui andrei, sa treceti cu bine peste cumpana asta si sa nu mai stiti ce e durerea si tristetea!
Roxana_G spune:
Gagici, o sa ziceti ca sunt dusa, si cred ca sunt, dar nu am dormit deloc toata noaptea. Am evitat sa mai deschid calculatorul ca sa nu fiu tentata sa butonez, dar pana la urma nu m-am abtinut. Ma uit disperata la ceas, peste vreo 2 ore se trezesc copiii si eu nu am dormit deloc si nici nu mai apuc. Nu mai spun ca asteptam mai multe ture de musafiri.
Luy, Maria, Prisi, Sabina si Sofia, Andruzza, Afibebe, Gabriela, Piciulika, A_alinta multumim.
Luy, 3 zile tine cheful, ca serbam si luni la gradi. Daca stiam ca printesa ta are chef de discoteca veneam eu sa o scot ca uite nu am somn.
Prisi, nu te ingrijora, sa stii ca aerosolii sunt tare buni la bronsiolita asta. Ai sa vezi.
Ma duc in pat...poate adorm.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
gabitz78 spune:
neatza.
la multi ani alexandra !!!sa cresti mare, sa fi sanatoasa, sa le dai alor tai numai motive de bucurie!multi pupici!
la multi ani andreea1002!multa sanatate, fericire si noroc!
la multe luni sarbatoritilor de azi! sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si veseli!
stef e bine, i-au trecut bubitzele...sper sa nu-i mai apara...azi mananca de regim.
marta - ma oftic ca nu am vazut mesajul mai devreme...ca aparatul ala costa o groaza de bani...of, numai sa fie miruna sanatoasa.pupici multi!
maria - pupici teutzei si multa sanatate!
o zi buna va doresc tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
gabitz78 spune:
inspirata de ce bunatati am vizionat ieri,hai sa va arat ce-am facut eu...
ingrediente: se iau 2 bucati frati, se condimenteaza cu o iubire de sora.pentru o mai buna fragezire, se adauga un zambet.apoi se lasa la rece. la final, se bea un sprit si se ajunge asa.
va dorim pofta buna!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
betty78 spune:
Buna dimineata si de la noi,
Sunt franta....de cateva zile au inceput din nou episoadele cu trezirea la cate 3 ore noaptea....asa ca nu mai pot de nervi. Cred ca deja nu ii mai ajunge laptele...are aproape 6 luni si aproape de 9 kg si probabil ca ii este foame. Mai am o saptamana pana mergem la doctor si de abia astept reteta aia... poate bagam niste cerelute seara ca sa doarma ci mama.
Sau poate ii cred dintisorii: chai acum pe cand scriam, Mario sta pe burta si incearca sa muste din saltea si isi freaca gurita de ea... Saracu' de el
Prisi multa sanatate Mirunicai.
Sim ce delicatesa.......nu stiu cum ai tu timp de toate...si pe lang asta ti-ai mai tuns si sotul.
Roxana Ce conteaza scumpo organizarea, daca Alex s-a distrat de minune....intradevar este frustant si f enervand cand iti dai seama care sunt serviciile in Romania, dar fata s-a simtit bine si asta este cel mia important.
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario