Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (79)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Neata!

Dulceturilor si papanasilor sarbatoriti ieri si azi!

La multi ani Andreea1002!

La multi ani si atomicei Alexandra!

Eu nu ma simt prea bine,m-a luat iar durerea de spate,in plus al meu sot e in concediu o saptamana,asa ca lipsesc ..motivat.
Pupici la mamici si bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Buna dimineata si de la noi.
La multi ani sarbatoritilor, pupici multi !
Am vazut ca s-a petrecut pe-aici, ati facut excese alimentare, se vede ca-i weekend.
Am vazut printese si printi, care mai de care mai dragalasi, e o gradinita ( idee de afacere-super, haideti sa ne facem o gradi ! )de bebei super-simpatici.
Va multumim ca ne-ati admirat si pe noi, Andrei avanseaza, dupa ce la inceput mergea in spate ( precum racul) acum a inceput sa mearga doi pasi ( doi genunchi) in fata, nu stie sa miste si maiinile si cade-n nas.

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

quote:
Originally posted by Gabriela77

La MUlti Ani, Alexandra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eu am lipsit motivat. Casa curata, musafirii plecati. Un pic suparata, Sarei i-a curs un ochisor, si am fost la ofta, zice ca sa continuu sa-i dau Tobrex, incepusem deja la sfatul pediatrei, in caz ca e conjunctivita,dar parerea oftalmologului ca e obturat canalul lacrmal si trebuie interventie...Offff!!! Asa nu vreau sa o chinuie. I s-a parut suspect ca nu a fost de la inceput. Si acum, ochiul celalalt ii curge. Mey fetele, eu nu cred ca trebuie interventia aceea. Ce sa fac?

Va pup pe toate, somn usor!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Si noi am facut de 2 ori conjunctivita si se pare ca si la noi ar fi canalul lacrimal infundat, insa mi s-a recomandat interventia numai dupa un an, chiar dr de fam a zis sa nu accept mai devreme sub nici o forma, deoarece e posibil sa se desfunde de la sine pana la un an. Sanatate multa.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

betty - pupam mamica obosita!cred ca vroiai sa zici ca mario are aproape 6 luni, nu 3!am citit de cateva ori si nu intelegeam....
pupici si sanatate tuturor. noi ne pregatim sa iesim prin cismigiu....

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Rox, felicitari pentru party, la multi ani pentru printesa, e o adevarata domnisoara si eu zic sa-ti mai pui niste yale la usi ca nu mai e mult si-o sa fie nebunie la usa ta, Andrei al meu deja se baga pe lista de pretendenti, ce conteaza cativa ani diferenta ?

Mergi la inceput

Buna dimineata si de la noi,

NOi am avut o noapte tare agitata, aseara a adormit baiatul iar dupa 15-20 min se maraia in somn, visa, iar la un moment dat abia respira, l-am ridicat si am incercat sa-l trezesc, cand s-a trezit respira normal, nu pot sa va spun ce rau m-am speriat, iar ce a urmat numai somn nu a mai fost, oricum s-a trezit la 2,30 iar apoi din ora in ora....deci sunt zombi, si cu soacra pe cap...uffffffffffffff

La multi ani !!!!!!!!!! Aleandra,sa cresti mare, sa fi sanatoasa si la fel de frumoasa, iar lui mami si tati sa le aduci numai bucurii.
am vazut pozele de la petrecere, frumoase, Roxana chiar ai o familie reusita .Distractie placuta in continuare.

poze

Mergi la inceput

sunt probl. cu conexiunea, m-a scos de 2 ori din forum.
deci,am vazut recipienti pastrare lapte praf pe cateva siteuri pe net, o sa cumpar, insa , am vazut la cineva intr-un parc in Paris un biberon minune , era format din 4 doze cu lapte praf si in coada era ca un mic termis cu apa, roteai prima capsula si se dizolva si intra apa in laptele praf, manca bb, rotea a doua capsula-iar facea laptic si tot asa. atunci nu stiam ca o sa-mi trebuiasca, acum nu stiu unde sa caut asa ceva.
Andreea parca zicea ca pleaca cu laptele gata preparat-in bibe, eu stiu ca nu se pastreaza decat juma de ora, maxim o ora, ce facem cu plimbarile mai lungi?

Mergi la inceput

Iar dau mielul, scuze Alexandra, sunt o mama adormita. uite un ca sa ma ierti.

Parca nici tastele nu ma asculta.......offfff, va povestesc maine.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Neata'

Eu sunt cu cititul inca la cap 73!!

Am lipsit motivat, intai mi-am pus puiul pe picioare (cel mare) si apoi a trebuit sa ma ocup de gospodarie ca am avut parastas in familie. Plus ca am avut o groaza de alergat prin oras, pe la magazine...offf. Trebuie musai sa-mi reimprospatez garderoba deoarece de sapt viitoare ma duc la job, nu pot sa apar ca la piata acolo si hainele mele nr. 38 sunt un pic intinse pe fund. Asa ca am achizitionat doua perechi de pantaloni de stofa marimea 40, am o hainuta asortata, dar...bluze, camasi..oha. Pantofi si geanta (genti adica) am. Nici nu vreau sa-mi iau prea multe ca poate totusi peste o luna incap iar in 38...Aaaa si mi-am facut un permanent stil "bed hair" o nebunie, parc-as lucra la o agentie de creatie publicitara nu la management de investitii, dar ce mai conteaza?

Acum suntem bine, eu am o usoara durere de gat, restul sunt ok, beton de sanatosi.

Poate reusesc sa va prind din urma...ma straduiesc din rasputeri

Andries

Mergi la inceput

Betty, eu ii dau de-o saptamana cereale si tot din 3 in 3 ore se trezeste sa pape, asa ca nu-ti face mari sperante ca o sa doarma noaptea daca-i dai cereale.Sau poate ca o sa rectioneze altfel, poate ai mai mult noroc, bafta!

Mergi la inceput