Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (79)
Raspunsuri - Pagina 7
papanash spune:
danuta 36, intre concediul sotului si durerea ta de spate exista vreo legatura ?
daca da, trimite-l inapoi la munca !
daca nu, sa-ti faca masaj sa-ti treaca .
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
betty78 spune:
Cecilia nu mai suparici, poate mai degraba curios.
Urmy tu macar mai faci cate ceva. Eu inafara de gris cu lapte la cererea sotului nu am mai gatit nimic in ultimile luni.
Mie personal imi place sa gatesc, dar efectiv nu gases timp....in timpul liber lucrez de acasa.
Roxana La multi Ani Alexandrei! Sa fie sanatoasa si te bucuri alaturi de ea!
Piciulika deja imi ploua in gura...genul meu preferat de reteta.....rapid, sanatos si gustos....si bun la silueta
gabitz78 nu se vad pozele....trebuie sa ne logam?
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
papanash spune:
si ca sa va povestesc din bucatarie, aseara, fiindca-mi mai trecuse putin capul si nasul, sotu' m-a lasat sa ma rasfat un pic la bucatarie. am facut o tochitura moldoveneasca cu mamaliguta, un deliciu. desert in struder cu branza si stafide-luAt congelat si bagat la cuptor m-am scos si cu desertul !!!
n-am pozat ca nu stiam ca bagam concurs de bucatareala.
acu' pe bune, pe mine ma destinde extraordinar bucataritul, as face mancare ff des daca as avea timp, da sa nu spal vase frate, ca urasc chestia asta. si o masina de spalat vase nu incape in bucatarica mea de bloc comunist. si nici loredana n-am deocamdata.
papanash spune:
voi aveti bebe tv?
Andreiutz se agita la minme-n brate, nu-l mai las in pat ca-mi face surprize, iesim putin pe-afara, profitam ca-i tati cu noi si bagam un parc-ceva.
pupici si revenim.
ANDREEA11 spune:
Neata fete cucuiete!
Vreau sa ma lamuriti si pe mine intr-o probleme cele care sunteti deja la al 2 lea bebe, sau cele care ati inlocuit deja o masa de lapte. La piureul de zarzavat, adaosul de ulei se pune la fierbere sau dupa ce mixam zarzavatul. Am gasit in cartea lui capraru ca uleiul se pune ca si untul dupa mixare, adica se drege cu el. Voi ce stiti?????????? Sau cum faceti???????
La multe lunite pline de sanatate, noroc si fericire sarbatoritelor si sarbatoritilor zilei!!!!!!
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
andrruzza spune:
Sabina, multam de intrebare. Sa stii ca as scrie, dar nu stiu, ma simt "afara" din grup. La citit sunt constincioasa :) Stefania e mucioasa, putin ragusita de ieri. L-am avut pe Rares de weekendul trecut cu viroza, a trecut la el, ne-a apucat pe restu'. Iar eu inca n-am scapat de sinuzita, cred ca s-a saturat si orl-istul sa ma tot vada.
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
betty78 spune:
quote:
Originally posted by papanash
Betty, eu ii dau de-o saptamana cereale si tot din 3 in 3 ore se trezeste sa pape, asa ca nu-ti face mari sperante ca o sa doarma noaptea daca-i dai cereale.Sau poate ca o sa rectioneze altfel, poate ai mai mult noroc, bafta!
deci renunt la cereale Oricum nu cred ca ma lasa pediatra ca este si asa mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Andries spune:
quote:
Originally posted by andrruzza
Sabina, multam de intrebare. Sa stii ca as scrie, dar nu stiu, ma simt "afara" din grup. La citit sunt constincioasa :) Stefania e mucioasa, putin ragusita de ieri. L-am avut pe Rares de weekendul trecut cu viroza, a trecut la el, ne-a apucat pe restu'. Iar eu inca n-am scapat de sinuzita, cred ca s-a saturat si orl-istul sa ma tot vada.
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
andrruzza cum sa te simti "afara" din grup? hai mey...eu am crezut ca tu nu postezi foarte des pentru ca la al doilea copil fiind deja ai tone de experienta si putin timp liber ca si mine de altfel (la timp liber ma refer de data asta ca experienta ...mi-ar mai trebui vreo 500 kile...
Andries
betty78 spune:
quote:
Originally posted by gabitz78
betty - pupam mamica obosita!cred ca vroiai sa zici ca mario are aproape 6 luni, nu 3!am citit de cateva ori si nu intelegeam....
pupici si sanatate tuturor. noi ne pregatim sa iesim prin cismigiu....
gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
oboseala bat-o vina....mai induc si lumea in eroare. Iti dai seama 9 kg la 3 luni....mai avea putin si ii puneam ghiozdanul in spinare si il trimiteam la scoala
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
quote:
Originally posted by papanash
danuta 36, intre concediul sotului si durerea ta de spate exista vreo legatura ?
daca da, trimite-l inapoi la munca !
daca nu, sa-ti faca masaj sa-ti treaca .
si eu care ma gandeam la alte cele
pozele noastre
asa creste bebe Mario