Vecinul poate face firma fara acordul meu?

Vecinul poate face firma fara acordul meu? | Autor: cristinamh

Link direct la acest mesaj

buna tuturor!

o intrebare scurta... vecinul de deasupra mea vrea sa-si faca firma. are nevoie de acordul meu, din X motive nu vreau sa i-l dau.

poate sa o faca fara acordul meu?

cum pot sa-l impiedic?
in fond o va face "in capul meu", ar trebui sa am un cuvant de spus.

multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Cind am schimbat sediul social ( acum vreo 2 ani ) mi s-a cerut acordul vecinilor: din stg, dreapta, sus si jos.
Deci ... cred ca tb sa obtina si acordul tau.

Acum depinde si cu ce se va ocupa firma. Ca doar daca declara sediul social acolo si nu are nici o activitate, ai putea sa-i dai acordul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu poate.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

m-a "amenintat" ca o sa obtina majoritatea si ca nu mai are nevoie apoi de mine. ceva sfaturi? unde ma pot documenta putin?

www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

La Registrul Comertului. Te duci acolo au consultanti si spui exact despre ce este vorba si motivele pt care nu doresti sa-ti dai acordul. Ei iti vor spune legal discutand ce se poate si ce nu se poate. Cat despre vecinul tau chestia cu majoritatea tine de dinainte de '89

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

merci marius, dragut ca de obiei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Si mie mi-a trebuit acordul vecinilor pt. firma cu sediul social acolo insa cu activitate in punct de lucru. Vecina de sus n-a vrut sa mi-l dea pe motiv ca inainte de a ne muta noi sub ea, a avut numai probleme cu locatarii de sub ea......Logic, nu ???

www.andreialmeu.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

poate e precauta femeia...

cu firmele astea deschise in apartament, e cam cu doia taisuri. poa sa fie perfect liniste, dar pe de alta parte am intalnit si cazuri in care erau multi angajati si multa foiala si se mergea mult prin apartament si femeile cu tocurile cui deranjau mosii de dedesubt, care voiau sa doarma la pranz etc.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Vecinul imediat (sus, jos, stanga, dreapta) are drept de veto.
Acum ai grija sa nu cumva sa-ti bage pe sub nas vreun proces verbal a unei sedinte a asociatiei, in care s-a pus si problema asta, iar tu sau cineva din familia ta sa semneze.

Mergi la inceput

multumesc pentru sfaturi. casc bine ochi...

Mergi la inceput

readuc subiectul in actualitate, firma a fost infiintata. se numeste eventory services srl, din cate am reusit sa aflu de la unul din vecini care si-a dat acordul, iar ca profil de activitate are activitati recreative si de divertisment.
initial am crezut ca mi-au falsificat semnatura, dar la administratie figureaza un tabel numai cu trei semnaturi.
de la registrul comertului mi-au spus ca trebuie sa rezolv la politie.

ce mai pot face?

tnks.

Mergi la inceput