Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (151)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

DONIA
Pe ultima suta de metrii inainte sa plec la munca, vreau sa ii urez Doniei multa sanatate, fericire alaturi de familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

La Multi Ani Donia

multa sanatate, fericire si bucurii alaturi de copii si sotul tau. o imbratisare calda si multi pupici pentru cea mai minunata dintre minunate.

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 10722 104/st/20061220/n/Maria Cristina/k/93f8/age.png" target="_blank">(20.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

LA MULTI ANI DRAGA DONIA,sa ai parte de tot ceea ce iti doresti in viata,sanatate multa,si muuulte bucurii!!!!Iti trimit multe flori si pupicuri,sper sa le prinzi si sa simti ca sunt din suflet!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

quote:
Originally posted by desiree

chinico, ori sunt eu prea obosita ori ..ca ma duc sa mai citesc odata mesajul tau !cred ca nu am prins ideea principala!

..TOCMAI! :)))) nici eu :)))))

Donia iti dorim toate toate toate toate cele bune, sanatate, impliniri si..pofta buna la chinezu'!! LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Donia multa sanatate si dragoste!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Donia
Un gand senin si cateva soapte trimise din zari indepartate sa-ti spuna la ureche clipe curate, IUBIRE, FERICIRE, SANATATE.
LA MULTI ANI!! Sa fii iubita si fericita

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 16
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

DONIA

Petrecere in butoi!!!!! Superrrr!!!Vin si eu...sper sa nu/mi placa atat de tare incat sa mai cad in el din cand in cand
DONIA iti doresc multa, multa sanatate, putere, rabdare, si tot binele din lume...

Flore Alessia Liane (16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

LA MULTI ANI DOINA, multa multa sanatate si fericire alaturi de familia ta minunata. sa aveti o viata lipsita de probleme si sa fiti la fel de minunati intotdeauna.

Yagmur multi pupici din tot sufletul. esti o mama minunata si Luca un baietel perfect. Am lacrimat putin cand ti-am citit mesajul. sa stii ca oricand te poti baza pe noi, vom fi langa voi.

In ceea ce priveste modelul de urmat ma bucur sa vad cat de multe dintre voi aveti in mama voastra un model de urmat. as fi vrut si eu...
eu ca model o am tot pe mama dar la categoria asa nu in cele mai multe din cazuri. model nu pot zice ca am pe cineva cred ca incerc sa ii ofer tot ce e mai bun si ce cred ca mi-ar fi placut mie sa primesc. modelul meu sunt multe din experientele voastre pe care le impartasiti aici. incerc sa i-au de la fiecare ce imi place si am avut multe de invatat. si Ionut cand apare cate o situatie noua mai neobisnuita ma intreaba si fetele ce zic? ele n-au patit la fel. daca ii spun ca nu stiu imi spune pai le-ai intrebat sau asa crezi tu ca nu stiu, la cate sunteti cineva s-ar putea sa stie un raspuns....
Acum mama s-a mai schimbat dar in relatia cu Adina nu cu mine, cu Adina o vad ca e altfel, cred ca acum are mai multa rabdare si dupa toate probleme ce mi le-a provocat cred ca a inteles pana la urma ca mai bine cu vorba buna si cu o imbratisare si multa intelegere.

va pup si va iubesc mult de tot.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

SA TRAIASCA, SA-NFLOREASCA SI COPIII MARI SA-SI CREASCA!!!!
Cum cineee???

DONIA, MULTI ANI TRAIASCA, LA MULTIIIIII ANIIIIIIII!!!!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Antonia abia a facut ochi is bea lapticul

Laura-ce mai face Dani?
Dandusa-pisicuta nu e vie are blana naturala dar e de decor Antonia nu prea a avut treaba cu ea se stramba urat cand punea mana pe ea
Yagmur-pt.cea mai mununata mamica
Bebinuta-spor la munca
Flore-cum a fost intalnirea cu printesuca?
Madaluta-ma bucur tare mult pt voi bine ca nu mai pleaca
Lavinia-cum e Mihaita?multa sanatate
Danita-si Antoniei i plac carligele
Deea-f frumoase pozele de la Aniv. v-ati distrat pe cinste
Teutz-
Desiree-multa sanatate

Tema de ieri-mama mea si grupul de minunate de fulguleti ma inspira f mult am invatat ffff multe de la voi
cine nu ma inspira socrosenia si cumnata mea dar nu mai intru in amanunte

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 16
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput