Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (151)
Raspunsuri - Pagina 19
anateo2004 spune:
buna!fusei la dentis,venii acasa,gasii copilul maraitbaga tztz si acum sforaie.am bagat si ratia de ciocolata pe ziua de azi-adica una intreaga,sa nu se intelega vre-o bucatica mica-acum parca intravdevar viata e mai roz,asta pana ma voi imbraca si am sa vad ca nu ma mai incap blugi
raluca sa o stapanesti sanatoasa!
luly astia mici sunt de groaza!fimea asta vara cand ieseam in parc mi-a zis"sa nu ma mai imbrac cu pantalonii astia roz,ca sunt urati,sa imi pun mai bine o rochie sau o fusta".m-am comformat si a fost incantata.mai nou cum vede o reclama la produse cosmetice imi zice sa imi cumpar si eu
ruxandra ce cret si bronzat,e Grigore!pe bubite.
porumbita felicitari!
madaluta ma bucur ca sa rezolvat.
eri kace spaima ai tras!ingrid va uita cu siguranta.
laura iti trebuie rabdare.parca a mai scris cineva:nu o fi vreo "alergie" la bona?eu am cunoscut copilasi care nu aceptau sa fie hraniti decat de mamici.
desireemulta sanatate!
lavinia ce face mihaita?
din ciclu baiatul meu a crescut:a inceput sa studieze cartiele,adica le ia le rasfoieste tacticos,bine in final tot le roade dar macar nu mai face de la inceput asta
revin
anateo2004 spune:
si pt ca am vazut ca mamicile de fetite se gandesc la agrafe,fundite si fluturasi sa va povestec despre noua pasiune a Teodorei:Fulger Mcqueen-personajul principal din filmul de animatie The Cars.
cum a inceput totul?acum vreo cateva sapt eu si cu tasu ne-am schimbat canile de cafea eu mi-am luat o cana cu Winnie si tasu cu masiniajungem acasa.Teo"asta e fulger mcqueen!",noi f nedumeriti-nu vazusem filmul.ne-a povestit ca doamna Raluca(educatoarea) le citise o carte(cartea lui Alex,un coleg).atata ne-a batut la cap ca am incercat sa cautam cartea.initial nu am gasit-o,dar i-am cumparat un puzzel cu vreo 10 imagini-care a fost dat gata in 2 zile-si pe fuger insusi.cu care doarme,il cara dupa ea peste tot.am reusit sa gasim si cartea,care deja arata ca si cum ar fi trecut generatii intregi peste ea,pt ca am citit-o de nenumarate ori-si are vreo 100 de paginia dus-o si la gradi,unde intai le-a citit-o ea copiilor-deja stie fraze intregi,si le spune cu intonatieapoi bineinteles ca a citit-o si doamna.weekend-ul asta i-am luat si niste magneti cu masinitele din film si am comandat si dvd.sa va mai spun ca deja ea e fulger,seba e doc,eu sunt sally si tasu,bucsa-toate personaje din film.toata faza sine deja de vreo 3 sapt.
doina felicitari pt diploma Roxanei!
am uitat sa va spun ca fimea a primit fisa de evaluarea de la gradi-s-a terminat un semestru-si am fost placut surprinsa ca educatoarea intradevar imi cunoaste fata.de acum incolo vom primi si o evaluare saptamanala,pe langa dosarelul saptamanal ca sa vedem ce au facut-desenat,picata,lipit,cantecele,poezii.si pt ca nu mai ii putea "struni",de saptamana asta le-a inrodus pasaportul de gradinita-daca nu saluta cand vin sau la plecare nu il primesc si nu pot intra/pleca si copacul pieteniei,fiecare copil e un mar de aur si daca nu se comporta frumos cu colegii marul cade.pana acum aveau un fotoliu gri pt "corectie",dar nu ii mai "speria".hai ca am divagat o groaza,dar eu sunt ff incantata de gradi,si de cum evolueaza teo acolo.
s-a sculat seba,ma duc ca vreu sa il hranesc si sa dam dupa si o tura pe afara pupici
Raluca_u spune:
Ana ma bucur ca ai gasit o gradinita unde Teodora se poate dezvolta frumos. si eu am preferat masinile in locul papusilor cand eram mica
pupici si lui Seba.
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
atudor spune:
Helo mamici! De bine ce m-am apucat sa scriu, iata am si subiecte fierbinti, dar ffffffff fierbinti...39 de grade, subiect: Mihai...stam pe antitermice la 3 ore, Panadol + Nurifen, urlam vrem la mama si doar la mama si....ce sa va zic, noapte alba, se pare ca mai urmeaza una...
Va tin la curent
Pup
madaluta spune:
atudor: imi pare rau k in loc de o revenire triumfala, voi ati facut-o febrila...Multa sanate...dar sa ne scrii sa nu ne mai abandonezi da?
Madalina26
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Raluca_u spune:
capul sus Ana. ai fost la dr cu Mihai?
va pupam sa va faceti bine repede si sa nu fie nimic serios.
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
asiza spune:
Atudor, dar oare ce minune te-a facut sa revii!!! Io ma bucur nespus si sper sa nu ma pleci...am vazut si pozele cu voi...sunteti frumosi foc...imi pare rau ca Mihai e bolnavior, sper sa treceti repede peste!
Raluca, wwoow, masina......sa o conduci sanatoasa!...imi pare rau pentru ce ai patimit in copilarie, nici la mine n-a fost tocmai roz, dar nici chiar asa...In orice caz, sunt 100% sigura ca vei fi cea mai buna mama din lume pentru Adinuta!
Ruxandra is baaaack!!! ...poze, poze, pozeeeeeeeeee din US...ca alea cu Grigore cretzolinul le-am savurat deja!
Desiree, imi pare rau sa aud ca sunteti bolnaviori. Intrebai tu daca Priorixul poate da simptome de raceala si gripa...Din cate am citit, nu! Doar febra si alte simptome specifice celor trei boli ale copilariei...oricum e bine ca acum nu mai are febra. Mucii or trece ei candva brusc si subit, la fel cum au venit! Sanatate multa!
Porumbita, ai o gandire sanatoasa...imi place asta ...si FELICITARI pentru caruciorul roz!!!
Madaluta, noi am facut Priorixul aici...eu nu cred deloc in zvonurile care-l asociaza cu autismul...au fost atatea studii (ultimul chiar luna asta) care au demonstrat contrariul...Iar aici, in UK, intra automat in schema lor de vaccinare, deci imagineaza-ti ca sunt milioane de copii care-l fac...stai ca era undeva si un subiect pe tema...ma duc sa caut sa-ti pun link...Citeste aici...pe pagina 4 am dat niste link-uri...aaa...am ras cu lacrimi la povestea ta cu "n(m)uuu eeee" ...
Bebinuta, bafat la munca si tinem pumnii sa nu se mai imbolnaveasca Ada la cresa!
Anateo, ce super e gradi la care o duci pe Teo...e particulara? Cat platesti?
Eri_ka, m-a infiorat povestea ta....Doamne ajuta ca s-a terminat cu bine!
Bambo, dci a inceput sotul munca!!!! ...sa aveti noroc de masina sa nu se mai repete istoria!
Teutz,
Dandusa, mi-ai descretit fruntea, stii, cu povestile cu tine si Claudiu de pe la vecini!
Luly, miscareeeeeee, du-te la sala, cumpara-ti banda de alergat, du-te la inot...da' io nu cred ca esti grasa ...te puuup
Roxanica, cum e Cristi? Si-a revenit 100%?
Dianarus, sanatate muschetarilor!
A-deju, cand pleci, maica? Pe 15? Sau esti dusa deja? ... Have a safe trip si enjoy!!!
Donia, super tema....nu stiu cand oi raspunde...poate odata si-odata...aaa, pot zice doar ca la cap. "inspiratie" voi ocupati un loc de frunte!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
asiza spune:
...ca tot mi-am amintit, Dbunny, poti calatori linistita cu avionul, Aelita are dreptate, unele companii aeriene impun restrictii in acest sens, dar la sf sarcinii!
Ktrinela, cum a fost prima zi de gradi? Ii place Juliei?
Danita,
Ma duc sa-i fac mancarea pana nu se trezeste...Va pup...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
Laura13 spune:
salutari mamici!
tocami am vb cu bona.....7 lingurite de ficatel cu legume si gata. n-a insistat i-a facut lapte, pe care l-a supt!
anateo eu eram chiar geloasa la un moment dat ca manca f bine cu bona si cu mine nu. deci nu e alergie la bona. ceva are copilul si ma dispera ca nu pot sa imi dau seama ce. a dormit aproape 3 ore. total necarateristic. si dimineata pana la 9. cred ca azi tragem o fuga la dc de familie sa se mai uite o data in gatut. desi....mi-e tare frica sa nu vin de acolo cu alte chestii......mai studiez.
madaluta in primul rand vreau sa iti zic ca ma bucur din tot sufletul pt familia voastra, ca veti fii impreuna. in al doilea rand da-i un pupic mare lui darius.....ca e simpatic foc si mai imi descreteste si mie fruntea la munca.
desiree offf, asa rau? cum mai e azi octavian? mai bine? noapte alba?
atudor si voi? multa sanatate!
nu mai stiu......ma intorc la munca, vroiam numai sa dau raportul cu privire la papa
pupici
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
shoshika spune:
LA MULTI ANI, DRAGA DONIA! Ne esti tare draga si-ti dorim tot binele din lume alaturi de familia minunata!!!