Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (151)
Raspunsuri - Pagina 18
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by porumbita80
E fetitaaaaaaaaa
sunt foarte foarte fericitaaaaaaa, Dumnezeu imi trimite printesa inapoi.Abia astept sa ma infig in rochite.Mario ce radea cand se uita la ecarn la ecograf parca simtea el ca o vede pe surioara lui.Azi nimic nu ma poate face trista. Parca zbor mea dat puteri, merita tot efortu din lume. Nimic nu ma poate face mai fericita decat niste copii sanatosii.Sotul ma saruta intruna eu plangeam de bucurie Mario statea si se uita la noi uimit nu intelegea de ce ne bucuram asa.
Stela 23s cu printesa Cleopatra+Mario Gabriel(31.10.06)
Felicitari,sarcina usoara si bebelina sanatoasa stiam eu ca-i fetita ti-ai facut si semnatura
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 16
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
lizzy spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sbquote:
Originally posted by dianarus78
nu ma pot abtine... are o pata rosie pe piciorul drept? e dermatita cumva sau mi s-a parut?
Ihi.. si e intr-o faza buna acu.
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
ce inseamna ochiul format asa si marc, dar el are vreo 10, pe picioare, dar mai mici...
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
lizzy spune:
quote:
Originally posted by Raluca_u
noi nu sarbatorim sf valentin, nu am facut-o pana acum cel putin. ne iubim la fel de mult in fiecare zi si incercam sa ne-o demonstram cat mai bine de fiecare data.
saptamana asta am primit un cadou frumos de la Ionut si daca tot era sf valentin pe aproape a zis uite sa nu zici ca nu iti fac cadou de sf valentin - anul asta primesti cadou ............... ................. ...................................... ..................................... o masina sa poti ajunge mai repede acasa la Adina si sa nu se mai lege nimeni de tine pe strada. si asa m-am facut cu un Citroen Saxo. bine practic o sa il am de sapt viitoare ca tr sa facem actele, casco, etc.
dar sunt fericita tare
se vede?
daca nu sa stiti ca stralucesc...
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata īncotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
FELICITAAAAAARI !!!!!!!!!
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
eri_ka spune:
Va multumesc ptr cuvintele si incurajarile voastre ref la patania noastra.
Ingridutza a fost speriata si plangea destul de tare dar in momentul in care am inceput sa sparg geamul (a durat ceva ca nu se lasa spart), a tacut si asteptat cumintica si nici nu a venit in dormitor. Eu sper ca ea sa fi uitat intamplarea si nici sa nu-si aduca aminte, caci nu cred ca i-a fost usor. Eu sigur nu voi uita ever.
bamboletta spune:
Neata
In Iasi e un soare dar cu dinti -5 grade
Dianocica-wow deja aveti 4 canini? felicitari
Eri_ka-offf,bine ca ai putut sparge geamul si ai intrat in casa
Laura-stiu ca e greu si noi am trecut prin asta,daca papa laptic lasa-l sa pape numai laptic si ce mai vrea el,nu-l forta o sa se incapataneze mai tare sa nu pape
Flore-si eu la fel am luat clamite,elastice de par cand am aflat ca e fetita,dar inca nu avem par de codite
Roxanica2006-multa sanatate sotului
Madaluta-noi am facut Pentaximul si am facut si Priorixul(nu am avut reactii)
A_deju-drum bun si distractie placuta (sa te distrezi si pt noi )
Ruxandra-ce par carliontat are Grigore vrem si noi si eu si sotul eram creti cand am fost mici ,sper sa apara si la antonia carliontii ca nu ma mai joc asa
Raluca_u-ce cadou frumos Felicitari
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 16
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Raluca_u spune:
quote:
Originally posted by dianarus78quote:
Originally posted by Raluca_u
noi nu sarbatorim sf valentin, nu am facut-o pana acum cel putin. ne iubim la fel de mult in fiecare zi si incercam sa ne-o demonstram cat mai bine de fiecare data.
saptamana asta am primit un cadou frumos de la Ionut si daca tot era sf valentin pe aproape a zis uite sa nu zici ca nu iti fac cadou de sf valentin - anul asta primesti cadou ............... ................. ...................................... ..................................... o masina sa poti ajunge mai repede acasa la Adina si sa nu se mai lege nimeni de tine pe strada. si asa m-am facut cu un Citroen Saxo. bine practic o sa il am de sapt viitoare ca tr sa facem actele, casco, etc.
dar sunt fericita tare
se vede?
daca nu sa stiti ca stralucesc...
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata īncotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
FELICITAAAAAARI !!!!!!!!!
multumesc, multumesc, inca plutesc...
desiree spune:
quote:
Originally posted by aelita
DESIREE-quote:crezi ca e pedeapsta asta?
dar eu cred ca cea mai mare pedeapsa a lor va fi pana la urma aceea de a-si vedea nepotii crescand altfel decat au stiut ei sa o faca...si asista neputinciosi la ceva ce ei nu pot intelege.
si mama ta crede ca un copil cand creste face ce vrea...
atunci tu cum nu ai facut ce ai vrut ? pe o parte recunoaste ca a fost dura?
Ajutati-o pe Sonia
Sofķa (2ian2007)
26s(DPN 18mai2008)
nooo, nooo, mama mea e sceptica ca EU am sa ma descurc sa-l cresc bine! eu oricum am facut ce-am vrut am fost un copil rebel, fugeam seara la discoteca fara stirea lor chiar daca stiam ca o sa ma certe!..nici ai mei nu ar recunoaste ca au gresit undeva, pt mine ar insemna ceva sa recunoasca, dar nu....si da, eu zic ca e o pedeapsa sa asiste la deciziile mele cu care ei nu sunt de acord, e un chin pentru ei intrucat ei considera ca EI STIU MAI BINE CUM SE CRESTE UN COPIL si innebunesc cand eu iau o decizie contra celor pe care le-ar lua ei intr-o anumita situatie..un ex..ei considera ca e nociv pt un bb sa il alaptezi mai mult de 6 luni ca cica devine dependent si nu-l mai pot dezvata si nu se poate desprinde!fleosc! si mereu cand vb cu ei la tel ma intreaba daca mai alaptez si cand le zic ca da, schimba imediat subiectul,se vede ca sunt revoltati!
imi place ca ai reinceput sa scrii mesaje kilometrice!
raluca, felicitari pt noua achizitie..ce surpriza faina!
noi raportam noapte dormita din 2 in 3, sculat la 4 cu mucii pe pat, administrat antitermic si jucat in sufragerie pana a cazut jos din picioare de somn! apoi a dormit 5 ore legate! nu a mai facut febra, mucii tot pana la brau si tuse! azi mergem sa ne vada si dr!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
madaluta spune:
Sa va spun ce perlela scoate Darius de aseara incoace...k de,..suntem si noi baieti mari si scoatem de-astea...Ne jucam de-a ascunsa cu jucarii, adica eu ascund jucaria si intreb :"unde eee?"..si tot eu ii raspundeam: "nu eeee"...si cum baiatul meu incearca sa imite cam orice da nu prea-i iese, intreaba si el: "u eee?" si tot el raspunde:" mu eee"...
Madalina26
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Raluca_u spune:
quote:
Originally posted by madaluta
Sa va spun ce perlela scoate Darius de aseara incoace...k de,..suntem si noi baieti mari si scoatem de-astea...Ne jucam de-a ascunsa cu jucarii, adica eu ascund jucaria si intreb :"unde eee?"..si tot eu ii raspundeam: "nu eeee"...si cum baiatul meu incearca sa imite cam orice da nu prea-i iese, intreaba si el: "u eee?" si tot el raspunde:" mu eee"...
Madalina26
gura copiilor adevar graieste, nu?
lizzy spune:
quote:
Originally posted by madaluta
Madalina26
asta e sora cu perlele lui ianis, cand il intrebam despre orasul natal... ca la 'targu mures' ii zicea ' tagu mu i es'