Timisoara, Impreuna! (81)
Raspunsuri - Pagina 13
anda spune:
si acuma incep si io ca dani. ma duc la culcare si inainte o sa-mi fac si-un ceai de iasomie cu brusture si margarete...ca poate m-oi calma si stau okii lipiti unu de altu. da bag o sticla de uischi in el, ca sa nu stric apa de pomana.
hai va pup si va rog io linistiti-va pana maine sa nu care cumva sa mai faceti fo boacana la noapte ca se scrie la ziar de noi, acusi.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
anda spune:
si-acuma ca tot am chef de vorba (da sa stiti ca muncesc la ceaiu ala...) maine va rog io sa nu mai serviti cafea ca ne agita si vad si io acuma ca nu se mai poarta...bem apa plata cu lamaie (reteta aka "o alta (halta)-n timisoara") sa ne mai descretim fruntile ca facem pureci...pardon...riduri.
hai noroc ca-i gata zeama.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
anda spune:
las-o ma ca fierbe-n ceai....voua va iau un buchet maaaare si fresh de la 700, asa pe sfarsit de saptamana .
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
Doris-Alina spune:
Bey, nu v-ati culcat? io pasc buruienile lu Anda...
Va cautam un descantec, ca plugusorul vad ca a functionat, acu aveti nevoie de un descantec sa fuga relele, sa se spele...da nu gasesc decat de ursit, de dragoste, de deochi, mai caut...
No, ca sa vedeti, ca io corespund pt Vacarescu, in loc sa ma dormitez, ca-s varza, iote ce treburi am io...
E clar...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Noooo, e clar...
Aidule, tie ti-au pregatit un pat la noi in celula, cu camasa de forta cica...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
aidaciolac spune:
Dorisule mama , deschide mess-ul ca turbez aicea 2 zile daca nu o faci. Pana intru de la tigare sa te vad portocalie ca altfel pun pe tine
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Doris-Alina spune:
Aidule, nu mi-a mers mesengerul, pe cuvant, parol...acu merge...te astept, ca mai am de arat un camp mare cu cai verzi...
POZE CU NOI