Timisoara, Impreuna! (81)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:
Originally posted by anda

urmatoarea toanta va rog...

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Si io cred ca si codasa toantelor de fapt (deci cel mai rau)

Alexa scumpa , iti urez un sincer multa sanatate si tot ce iti doresti tu de la viata si multi

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

mariaa, tin pumnii sa rezolvi totul cum este mai bine! si multa putere ca sa faci fata la tot!
ar merita d-nii sau d-nele dr de acolo niste valuri tzepene la colegiul medicilor!!!(si nu numai! - presa?).eu una nu pot sa inteleg cum poti sa refuzi un caz??????nu pot!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Doris-Alina

Alte toante??? mai avem???

Am sunat pe Vacarescu, au zis ca ne tin la et 9 cateva rezerve, sa incapem toate...
Cica vrem cu gratii sau fara? au intrebat daca facem urat, daca suntem agresive...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Io vreau un loc mai la mergine , nu de alta , dar cu prima ocazie vreau sa fac o escapada pana ma prind inapoi

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

aida, margine, margine, dar cu gratiile ce facem?/?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Io acuma o pup pe AIDA si pe mitza ei dulce. Oricum ar fi, stiu ca este greu pentru Emma, eu va doresc din suflet sa iesiti invingatoare de acolo. Cum stiti voi cel mai bine. Pup luptatoarele mele preferate. Si-s cu okii pe sms. Tinem pumnii pentru anestezie, pentru analize, pentru biopsie, pentru toate porcariile prin care trebuie sa treceti, din ce motive...nu stiu. Dar oricum, v-am prins...voi cistigati oricum. pupam si iubim.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Mariaa si Laurica dragelor , orice ati gandi referitor la situatie , nimeni nu are dreptul sa va judece. OK?
Asa ca mai lasati voi gura lumii mai la dos. Inteles?
si aveti grija de voi

Dragelor , maine plecam , nu cred ca biopsia o vor face maine pt ca trebuie analize din cauza ca ii vor face anestezie totala.
Chiar daca biopsia o vor face miercuri eu sper ca pe seara ne vom reintoarce acasa.

Sa va gasesc sanatoase si la fel de voioas si cu drag pe toate.

anda sper ca mai accepti sa fi mesagerul , cum voi avea ceva vesti de ce facem si unde stam si cum suntem ... va scriu.

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by katik

aida, margine, margine, dar cu gratiile ce facem?/?????

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Cu gratii scumpa , nu de alta , dar eu nu ma joc cu sanatatea mea

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

fetele, trebuie sa ma retrag de pe front, ca fac galagie cu tastele. ma pun si eu la orizontala ca nu mai pot.
somn usor sa aveti!odihna placuta!
aida, sunt cu gindul al voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

la vacarescu incolonareaaaaaa va rog. sa ne astepte aia cu paharelu de plastic si bumbi la intrare, ca ne organizam noi dupaia. ori la bal ori la spital. si vad ca noi cu balu mai rar....deh...viata.

sa recapitulam:

doris o norozit de tot cu masina aia...fiarele pe 4 roti...ii distrug zilele (credeti-ma, ca am vb cu ea, este uiiii...pe-aici ti-e drumu')

mariuca, uite canula nu e canula...din sfert in sfert de ora....cum naiba rezista, v-ati intrebat vreodata??? io zilnic.

laurica, oyyyy, cu mucii prin perne ca-n rest e cu soacra! prin spitale, apoi copil, gatit si altele.

dani draga de ea, isi propune, ca si mine, da vad ca ne-am frant aripile luni dis de dimineata

alexa...iaca, inmormantari peste aniversare...nici nu mai stiu ce sa zic. e de .

silva a batut oceanu sa in runde si reprize ca incerca sa-si faca si ea draga, ordine prin "camara".

gabitza, intra, da cu paru si fuge...la continuarea povestii probabil.

ana...e ca titirezu, intre un facut de bine la lume si o oala de mincare, kupii si altele zilnice. fuge in zig zag.

mihi suflet bun, prea bun, aici e buba.

kati...ia tataaa treaba cu lopata. mah si tace si nu zice nimic. baga fara sa respire. io ma saturasem sa-i numar noptile albe...

de aida si lore nu mai zic nimic. ele sunt redute de putere. greu...greu de tot.

lormi lupta si ea din rasputeri...pentru un bb. sa dea domnu.

si caludia si deya...lupta si ele....zilnic cu cite ceva. zari indepartate, examene...

pfuuuuuu....nu-i de bine. am scapat pe careva? huuuh? baaaaai, pai la ce adunatura, nu ne primesc la vacarescu nici in beci. trust me.
asa ca....dati calmante pe sub mana la gard si bagati mare ca e de belea.

si cu cit dati halatu?????

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Io ma declar toanta sefa...

Poate ma supar si-mi schimb cu ocazia asta si semnatura in Vacareasca din Ciufuleasca...
Pe Vacarescu cica putem face party in pijamale, ca e autentic, ne dau astia voie...
Aida, parasute nu au astia, da avem noi umbrele, daca vrei sa zburam vreodata, sa vedem cum e...ne tinem si de-o caramida cand vii...ok?

No, acuma, revin de pe aratura, tractorul l-am parcat, si ii doresc Matzei mele scumpe, curaj, putere, sa strabata si acest prag.
Ingerasul ei, si-a deschis azi aripile, si mi-a spus ca totul va fi nesperat de bine...si ca mai exista un drum, pe care Matza nu a calcat niciodata.
E un drum nou, lung, cu doua urcusuri si o coborare...dar la capatul lui, nu va mai fi intuneric, ci Lumina...acea Lumina la care speram toate cele in a caror inimi a patruns o poveste...cu o matza invingatoare...
Astept sms la Anda , apoi la noi toate...ne sunteti in ganduri ...pupam!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput