Sezatoarea canadiana (82)
Raspunsuri - Pagina 9
oanagabriela spune:
Pentru cine este interesat, un articol despre intarirea imunitatii:
http://www.cyberpresse.ca/article/20080212/CPSOLEIL/80211203/6941/CPSOLEIL03
Idea principala: sa mincati 2 iaurturi pe zii...plus legume si fructe, si de preferinta biologice (organice). Asta apropo de discutiile despre alimente bio...
parpalak spune:
Taman voiam sa va fac mindre de mine cu ce fata ascultatoare sint si cum am lasat 300 intr-un magazin de organice (intre semnarea ofertei si dentist), pe pilule, siropuri, haleala si sucuri - ba chiar si becuri "vesele" (doar ca nu-s eficiente cu energia, daca da 75W, consuma tot 75W), da' am zis sa vad cum stau cu zimbetele dupa... si ma luati cu sistemul scolar, care-i motiv constant de panica depresiva la mine...
Cred ca ma intorc la magazinul cu pricina si le explic vinzatoarelor ca-mi trebe niste pilule noi..
Acu ma duc sa-mi tratez panica privitoare la VD de joi, am primit notificare ca avem un elev in plus si ca sa nu-l uitam cu valentinele, si-acu ne vinzolim cu intrebarea metafizica: citi copii are Paul in clasa? Datele problemei sint asa: in poza de Craciun sint 19 copii. In lista din februarie sint 18, dar pe unul din ei nu-l stie. Plus ala nou.
Zau daca nu seamana cu testele alea NASA cu casa verde e mai mare decit casa aluia care bea ceai, ce culoare are casa chinezului? Sau asa ceva...
Simonna: da imediat conditiile de temperatura, presiune, stare de agregare, cuvinte cheie, hrana, compozitia aerului, orice alt detaliu la care te poti gindi cu privire la auto-exasperarea copilului si facut ordine singur.
mmmmmaaaaaaaaarrrrrruuuuuuuuuuu??????????? unde eeeestiiiiiiii?
Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii
cge spune:
Multumim de aprecieri.
Oana, da, ar trebui sa salvez undeva mesajele astea si cele de la subiectul cu clasa a doua, zboara timpul si le uitam.
Si cand s-o insura, ii dau neveste-sii documentul, pe el pun pariu ca nu il vor interesa povestile mele.
Simonna, scrie f. frumos, ne place tare sa o citim si pe ea si pe Radu.
Donia, si in pungutele de Sf. Valentin, ce pui?
Noi n-avem deloc experienta cu sarbatoarea asta.
Victor se duce cu scoala la Muzeu de Sf. Valentin, l-am intrebat ce vrea sa duca la scoala, si a raspuns :"boite a lunch".
Pe curand,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
oanagabriela spune:
Azi mi-am facut de cap pe DC, ca am venit acasa la ora 15:00 (daca cumva va intrebati ce este cu atitea mesaje de la mine ). De St Valentin, Antonia duce felicitari la prietenele ei si la profesoare. Pentru profesoara principala (adica invatatoare) mai punem si ceva de ciocolata...Anul trecut a dat cite o felicitare si la cei 2 colegi baieti romani, ca am zis ca asa este frumos. Dar anul asta ii vom sari (a ramas colega doar cu unul, care mai este si cel mai indisciplinat din clasa, face numai prostii...).
Podeanu spune:
Mi-am luat portia de ris in seara asta, multumesc fetelor.
Magdone, la dolarama gasesti mici atentii, inimioare, maimutoi, pixuri,etc. Alege si tu cam ce-ti place tie si ce merge mixt la copii baiat/fata.
Ai mei copiii nu fac cadouri la toata clasa, decit daca le place de cineva in mod special. Edi are o iubita noua, dar e prea rusinos sa-i dea ceva de Sf Valentin. iar Denisa nu are nici un iubit. Asa ca am scapat si de asta.
Ktrinel, intrebai ieri de vaccinuri si am uitat sa-ti raspund. Eu si sotul ne-am facut ambele hepatita A si B, in 3 shoturi si suntem protejati ptr 10 ani de acum incolo. la copii le-am facut doar 2 shoturi de hepatita A, si sunt la fel protejati ptr 10 ani.
Noi am fost in jamaica fara vaccine si anul trecut (ptr Dominicana) mi s-a spus ca s-a reglat problema si nu mai e pericol. dar noi am fost mai precauti.
NELIA,,,m-au uitat cu un raspuns????? Ginecolog?
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
Donia spune:
Cristina, pentru pungute sunt tot felul de chestiute pe la magazinele de 1 dolar... gumite de sters, creioane, carnetele, bombonele, toate cu inimoare, tema zilei... sa nu uit si de pungutele ele insele, tot cu inimioare... daca eu as face as pune cam trei articole/pungulita.
parpalak, mi-am cumparat eu niste pilule de fericire... o minune, numai cand vad ce galben frumos capata apa din WC ma simt mai bine Antistress se cheama, sau asa ceva, astept sa vad si alte efecte...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
columbiana spune:
Fetele cu organicele nu mi-ati raspuns ce fel de pasta de dinti folositi voi pentru copii, ca la noi e razbel mare seara si dimineata la capitolul asta.
M-ati omorit cu Valentin, nu ajunge ca mi-a jelit toata seara nora; ne-am intilnit la plecare cu fatuca (dragoste statornica de vreo doi ani incoace) ma-sa a aruncat un Tudor haide pe la noi de circumstanta, si al mic a luat-o de buna, printre lectii il apucau suspinele si bocetele ca el vrea la Jade, ca l-a invitat dar eu sunt rea si nu-i dau voie, si eu ma innecam de ris...mare dragostea; cred ca le fac o surpriza quebecosilor si ma prezint cu cupchilu la usa curind.
Eu ii cumparasem un set de felicitari de St.Valentin de la dollarama, dar vad ca nu ajunge.completeaza barbatu-meu ca acusi ajungem ca in Romania cu atentiile in clasa, sper sa nu....
http://www.floriinro.ro/
credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul
oanagabriela spune:
Ana, noi am fost extrem de retinuti la cadouri pentru profesori (desi aici la Marie de France se practica curent si destul de ostentativ). Am luat efectiv ceva simbolic cu diversele ocazii, in ideea de a arata ca Antonia si noi apreciem ceea ce face cu ea la scoala.
Edit: pasta de dinti ii iau Colgate pentru copii cu diverse gusturi, dar nu cu menta, ca nu ii place.
Mona_B spune:
Ana, noi folosim pasta de dinti marcile Dessert Essence si Druide, cu extract de menta si banane ca ingrediente principale.
Si noi amavut probleme cu periatul dintilor pana recent, acum ne periem impreuna dintii si pustiul meu a devenit mai indemanatic si mai motivat.
Cricor spune:
Salut, ce vrednice sunteti...
Eu sunt indignata de valentinul asta al lor cum nu pot sa va spun...azi cand am vazut lista m-am enervat si i-am zis copilul ca asa o tampenie rar am vazut si ca-i destul de mare sa inteleaga ca nu putem manca kk odata cu toata societatea ca ne apuca burta. El saracu' sa-i sara ochii din orbite...m-a lasat in pace ... diplomat (cred ca se mobilizeaza pentru atacul de maine)
pe voi va pun sa dati bani la dictari pe noi la citit. Azi a trimis miss o nota cum ca sa incurajm copii sa citeasca si pritenii sa-i sponsorizeze...man...atata's de furioasa pe scoala asta ... si inca n-am primit report cardul .