Sezatoarea canadiana (82)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Fetele vin din nou in vizita la voi, de data asta cu o intrebare si o rugaminte. Stiu ca cineva spusese de o licoare magica din ceapa, miere si lamaie. Din pacate nu mai stiu cine a spus (parca Simona sau Lorellay) si nici nu mai stiu cantitatile care se mixeaza. baietelul meu de cand a inceput gradinita din iunie anul trecut a fost mereu, dar mereu racit. Raceste de 2 ori pe luna, cel putin. Nu cred ca a fost 1 luna sanatos din aproape 9 luni. Acum e deja la al doilea antibiotic pe luna asta. El are si astm si alergii, iar la el orice raceala se suprainfecteaza si nu ii trece decat cu antibiotic. Bine-nteles ca totul pleaca de la muci, iar eu intelesesem ca licoarea magica face mucii sa dispara. Asa ca, please help!
Multumesc din suflet pt ajutor,

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Laurajr

quote:
Ina, eu aveam linkul ala salvat, cu povesti de copii dar acum uite ce-mi apare in locul lui :
http://www.noaptebunacopii.com/

asa imi aparea si mie!
Multumesc frumos Laura, Monica mi-a dat un link si o sa-mi fac niste cd-uri de acolo.

o zi buna tuturor!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello,

Try-ref.la situatzia prietenilor tai,zic la fel ca Simona.
Roxana-superbi copiii si peisaje.
Ica si Donia-bafta cu aparatm/casa-garajul e un MUST!
Miha-sa va bucuratzi de bebelina frumoasa!

Pt cine are chef,am pus niste filmuletze cu strunfii:
www.dropshots.com/alexm

Ina,Simona,Anas,Katrinelu,Cristinele,Dana si pe toata lumea pupam si va dorim long weekend minunat,noi plecam peste 3h la cottage.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by matgravidut

Happy Valentines.

Am revenit si eu dupa nastere...

Zicea cineva de povesti?
Va dau un link: http://www.radio3net.ro/noaptebunacopii/pov.php?l=a

Vai Mat ce dodoloatza mica ai adus acasa si ce sugestiva e poza in care stati amandoi aplecati asupra ei. Tati l-am vazut eu in poze, e patruns pana in maduva oaselor de fetita lui!

Ii uram bine-a venit pe lume, sa fie sanatoasa, puternica si inteleapta, sa aiba parte de-o viatza frumoasa si plina, ca am vazut ca deja traieste pe picior mare (aia poate pe la vreun an sa-i foloseasca ). Iar voua, proaspeti parinti, felicitari si sa va bucurati de ea.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ica 1975

Ana, sper ca deja ai semnat, f bine ca ai putu obtine mai putin.

Eu fierb in suc propriu cu preaprobarea, am inchis si linia de creidt ca cica era datorie, desi nefolosita niciodata, astept sa vedem, ei zic ca daca vrem fara garaj este sigur da insa cu garaj creste pretul si sa vedem Ceea ce nu inteleg eu - de ce bancile dau carti de credit si astea la randul lor dau bine in historia de credit daca madame care incearca sa ma ''pre-aprobe'' imi spune ca sunt considerate ca si datorii, sa le inchid si pe astea ... Care spuneati ca este solutia antistress?

Noi

Ce faci te si face.

teama bancii e ca tu dupa ce iti iei mortgage-ul sa nu cumva sa te apuci sa faci cheltuieli mari pe cartile de credit si deci ai un risc mai amre sa intri in incapacitate de plata. Banca prefera sa te stie cu cat mai putine tentatii de a crea datorii suplimentare. Orice CC este o posibila datorie suplimentara mortgage-ului. Daca ai C cu limia de 15-20.000, atunci dai telefon si ceri o reducere a limitei de redit astfel incat banca sa nu te mai considere asa "periculos". Sau daca ai o linie de credit pe care nu duci nimic, de preferat s-o inchizi. Cu cat ai potential mai amre de a crea datorii, cu atat devii mai riscant pt banca si ca urmare conditiile de creditare vor fi in defavoarea ta. Las' ca daca ai nevoie de creditare dupa ce iti iei casa, stii ce usor obtii noi CC, cresti limita de credit de pe CC sau iei o linie de credit? Banca te vrea cat mai curat si mai nepatat si daca apari asa in ochii ei te si trateaza ca atare.

Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by rocs02

ktrinel, cu placere...si altadata...pupici si de la noi pentru Julia nazdravana...pacat ca am plecat departe ca altfel veneam in petit.

try, ei pot sa se sfatuiasca cu un avocat in Ro, dar ma indoiesc ca vor gasi o solutie de compromis. Chiar si aici, sa stii, prietenei mele i-a fost foarte greu sa-si gaseasca un bun avocat specializat pe cazuri grele de imigrare, care intr-adevar sa o ajute. Din ceea ce stiu eu, si stiu asta pentru ca am fost in miezul problemei incercand sa o ajut, prietenii tai au 2 variante: sa se casatoreasca din nou si sa redivorteze aici ( varianta asta are insa un grad de risc, dar mai mic decat daca ar minti) sau sa anunte autoritatile , dar asta inseamna aproape sigur ca numai ea cu copilul mai primesc rezidenta. Nu as vrea sa fiu in pielea lor. Pe prietena mea toti avocatii la care au fost au intrebat-o: dar cum ati putut face asa o prostie sa divortati in Ro? De ce nu ati venit aici si apoi sa divortati? Oricum, eu le doresc mult succes.

M-am gandit si eu la varianta recasatoriei, dar nu stiu daca le va aduce vreun serviciu prea mare. Da, ei vor fi legal casatoriti insa tot se numeste c-au mintit in acte, adica au un alt certif. de casatorie, sunt la a doua casatorie (nu mai tin minte daca nu cumva cereau in aplicatiile lor si astfel de detalii (daca unul din ei a mai fost recasatorit vreodata) etc.
varianta recasatoriei pare ca e ca un petec grosolan cusut.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Denisam
www.dropshots.com/alexm

E absolut MORTALA fi-ta cum mananca cu lingura singura. Se vede stradania ei, mititica. Fi-miu n-are ambitii de-astea.
Ai scapat de grija educatiei lui Alex, o traininghezi pe Emma si ea vad ca-i explica tare bine lui alex. Numa' ca el acu' n uda suzeta pe invatatura Emmei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

quote:
Originally posted by try

[quote]Originally posted by Denisam
www.dropshots.com/alexm

E absolut MORTALA fi-ta cum mananca cu lingura singura. Se vede stradania ei, mititica. Fi-miu n-are ambitii de-astea.
Ai scapat de grija educatiei lui Alex, o traininghezi pe Emma si ea vad ca-i explica tare bine lui alex. Numa' ca el acu' n uda suzeta pe invatatura Emmei.
Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, II si III

MERSI- sa stii ca cu stinga le face bine, si la Geta cica maninca orice singura(era normal sa o invetze ca femeia are 4 in grija si e nasol cand le da sa pape dc ar treb sa bage la 4 deodata in gura, acasa depinde de ce avem de facut, dar o mai las si eu si nu e asadezastru in bucatarie,ma bucur ca foloseste bine si mina dreapta si ca are vointza,mai putin cu facutul depisu peea-sper intr-o luna sa scapam si de pampersi.
Numai bine tuturor!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Buna

Am si eu o intrebare pentru fetele din Toronto
Aveti idee se tin cursurile la scoala romaneasca simbata daca este long weekend?
Noi am lipsit 2 saptamani si am pierdut sirul sa nu ma duc degeaba pina acolo.

Si mai am o intrebare voi unde mergeti cu copii la sanius ?

O zi buna
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Denisam, eu zic ca Emma se descurca bine, uite Christine este mai mare decat ea cu 4 luni si nu prea vrea sa manance singura iar daca trebuie sa manance ceva cu mana refuza in 80% din cazuri pe motiv ca se murdareste si ei nu-i place. Cu pipi este mai greu si la noi.

Noi raporatm iar muci si tuse, asa va rog sa mai postati o data reteta ptr siropul cu ceapa si miere

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput