Sezatoarea canadiana (82)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Simonna, uite aici: Stressease, de la firma Jamieson.
Cica are tot felul de vitamine si minerale dozate in asa fel incat sa iti ia stresul cu mana. Ma uitam la compozitie si sunt intr-adevar doze mai mari de B-uri si Magneziu si Zinc decat in alte pilule, Centrum de exemplu.
Eu trebuie neaparat sa le iau pe stomacul plin, altfel imi vine sa vomit de la ele.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Aoleu, ce vreme, sotul meu nu a putut sa scoata masina din parcare si a dus fetele pe jos, cu metroul adica. Despre cum le-oi lua si cum ajung acasa cu ele, va urma...

Noua nu ne-a spus sa ducem ceva la scoala, dar Agata face felicitari cu inimioare de ceva vreme, pentru copiii din clasa si pentru invatatoare. Aceasta ne-a trimis un biletel prin care ne informa ca de Sf Valentin vor privi un film in pijamale, in timp ce-si iau micul dejun. Deci, eu trebuie sa o trimit pe Agata in pijamale si papuci de casa, cu micul dejun in pachet, pe care oricum in ultima vreme nu-l ia decit in mers, ca-i baga mama in gura una-alta, in timp ce se imbraca. Acum ca vorbiti despre dus, ma voi executa si pe linga felicitari voi pune si cite o inimioara de ciocolata, iar invatatoarei una mai mare... si gata!

Dana, ai PM si sper ca in seara asta sa ai si un raspuns exact.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

mama ei de zapada, nu cred ca a ajuns cineva in mai putin de o ora la servici. eu am facut doua, una si jumatate in masina cu sotul si juma de ora cu autobuza. daca mai fac doua la intoarcere ma impusc. as fi stat acasa dar azi am un interviu.

si ca veni vorba, am un morcov maaareeee. l-am preluat de la maru! interviul e de la 1 la 4:15 cu 15min pauza de pipi, daca nu facem intre timp pe noi. nu stiu de ce am morcov pt ca nu ar trebui. sint doctor la ce vor ei but I cannot help it. sa imi tineti pumnii.

nelia, sa ne tii la curent cu evenimentele legate de club. e revoltator sa vezi atita nepasare in jur.

cge, la Disneyland mergem in iunie. sper sa gasim hotel aproape, nu am booked nimic inca.

simonna, eu cind sint super stresata iau niste picaturi, "Rescue Remedy" facute de Bach Flower Remedies. de la Loblaws.

Ina, si eu am probleme cu somnul fetelor, am scris mai sus, adica m-am plins mai sus. Maya a dormit cu noi cam juma de an. se trezea pe la 5 si o luam in pat. s-a dezvata brusc cind le-am cumparat paturi de fetite mari. acum se mai trezeste dar adoarme la loc. Livia in schimb daca se trezeste vrea sa stau cu ea. stau pina adoarme si apoi plec. problema e ca patul e mic si stau dezvelita linga ea. prin urmare azi dimineata m-am trezit cu gitul si juma de spate intepenite. nu il pot intoarce spre stinga si nici mina nu o pot ridica. ma intorc ca lupul cu tot corpul, noroc cu scaunul pe roti.

asa ca acum am la bord ceva tylenoale si advile sint numai buna pt interviu. un prozac era bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Bancul zilei la noi in casa:
Afara ninge in draci, de fapt o tine asa de citeva luni.
O veverita trece pe cablul de telefon, se scutura de zapada si se gindeste: 'De ce draq' nu m-am nascut cangur?"

Lorelai, ma voi gindi intens la tine incepind de acum. Bafta!
Plus, e clar ca-ti trebuie paturi mai mari pt. fetite, tre' sa la mai citesti povesti la culcare ani de zile de-acum... E mai bine sa ai ceva surplus de loc! (si-o paturica de rezerva sub pat, pentru momente ca cel de azi noapte. Ah, si-o palinca la trezire, trec toate durerile si face bine si la digestie, ce Prozac! :)))

M-ati terminat cu valentinele! Noi n-am facut veci nimic de genul si nu fac nici anul asta. A facut plod' la scoala la 'arte" o felicitare cu un catelus inconjurat de inimi, pentru mine si tat'su. Da' n-a terminat-o la scoala, asa ca a adus-o acasa si am colorat-o eu, ca lui nu-i place sa coloreze :))

Cge, chiar ar trebui sa faci un jurnal pt. Victor, vine si printesa din urma... Eu chiar pot sa mi-l imaginez luindu-si angajamentul, cu fata aia de copil frumos, oh, cred ca rideam cu lacrimi daca venea R. cu asa angajament acasa!! :)

La obiect si lucruri serioase, chestia aia cu banii pe dictari e ok dpdv-ul meu, atita vreme cit eu nu tre sa umblu pe la prieteni sa doneze. Cind era in public, la Laval, o data pe an primeam acasa scrisorica si ziceau: vrem sa facem cutare lucru in scoala (intr-un an au cumparat computere, in altul au facut locul de joaca). Asa ca le dadeau o lista cu 50 si apoi 100 de cuvinte, le pregateam fo luna si pe urma faceau dictarea. Teoretic tre sa stabilesti o suma pe fiecare cuvint si o trimiti la scoala.
Acum, la scoala asta, fac o chestiei numita dictarea PGl, sint initialele unui tip care are (avea, o fi murit intre timp, habar n-am! :)) o fundatie. Dictarea se face in acelasi timp la n scoli din Quebec, din nou se aduna bani de la parinti si suma merge la fundatia PGL. O patrime (cred) ramine scolii, restul se duc la copiii din Africa. Asa mi-a explicat fiu-meu.
Eu cred ca tara asta e cladita din donatii, pe cuvint ca da!
Noi donam la scoala banii "Canadia Tire", bomboane de Halloween ne-portocalii, ca sa fie folosite in pachetele date de Craciun pt. copii saraci, la astea trimitem in decembrie conserve si alte neperisabile... Cine stie ce mai urmeaza :)

Cu bine,
Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

dau de baut

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Maru, felicitari.
Este ce scria la horoscop :'nouvel emploi' ?

Ana, vroiam sa iti zic ca nici Victor nu stie sa lege sireturile, toate incaltarile sunt luate cu 'arici' (scai).
De scuipat l-am invatat sa scuipe pasta de dinti, acum o invatam pe mandra.
Dar nu putem sa il invatam sa inghita pastile, sora-sa ar ingiti un tub de pastile, ii lucesc ochii la tylenol-ul meu si imi zambeste din toti dintii: 'Bombo'.
Nu, Victor se chinuie, se inneaca, i se topeste pastila in gura, ii vine sa vomite, asa ca renuntam, si ii dam siropuri.
Aici e ok din punctul asta de vedere ca sunt mai multe siropuri ptr copii decat in Ro.

Lorelai, eu/sotul dormim pe un pat din ala care se umfla cu Diego acoperiti cu o pilota cu Dora in fiecare seara cate o ora cand adormim printesa.
Poate cumparati si voi unul.

Ina, La noi merge faza cu 'mami se duce sa spele vasele/ se duce sa faca baie' si tu o astepti. Anca repeta 'baie/baie' pana adoarme.
Oricum de la gradinita, vine obosita, show-ul mare e in weekend.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by parpalak

Taman voiam sa va fac mindre de mine cu ce fata ascultatoare sint si cum am lasat 300 intr-un magazin de organice (intre semnarea ofertei si dentist), pe pilule, siropuri, haleala si sucuri - ba chiar si becuri "vesele" (doar ca nu-s eficiente cu energia, daca da 75W, consuma tot 75W), da' am zis sa vad cum stau cu zimbetele dupa... si ma luati cu sistemul scolar, care-i motiv constant de panica depresiva la mine...
Cred ca ma intorc la magazinul cu pricina si le explic vinzatoarelor ca-mi trebe niste pilule noi..
Acu ma duc sa-mi tratez panica privitoare la VD de joi, am primit notificare ca avem un elev in plus si ca sa nu-l uitam cu valentinele, si-acu ne vinzolim cu intrebarea metafizica: citi copii are Paul in clasa? Datele problemei sint asa: in poza de Craciun sint 19 copii. In lista din februarie sint 18, dar pe unul din ei nu-l stie. Plus ala nou.
Zau daca nu seamana cu testele alea NASA cu casa verde e mai mare decit casa aluia care bea ceai, ce culoare are casa chinezului? Sau asa ceva...

Simonna: da imediat conditiile de temperatura, presiune, stare de agregare, cuvinte cheie, hrana, compozitia aerului, orice alt detaliu la care te poti gindi cu privire la auto-exasperarea copilului si facut ordine singur.

mmmmmaaaaaaaaarrrrrruuuuuuuuuuu??????????? unde eeeestiiiiiiii?

Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii

draga mea, aici, ma chinui sa va citesc, ca ati avut de lucru, nu gluma!

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

Cge (Cristina), da, cu mandrie raportez ca am job!
a fost dragoste la prima vedere, e tot in cadrul universitatii, dar nu apartin de universitate, si lucrez la unul din institutele de cercetare de aici.
am promovat, am biroul meu, cand spun biroul meu ma refer la chiar o camaruta cu, atentie: FEREASTRA!, si nu cubical cum aveam pana acum...
deocamdata e un part time, contract de un an, cu posibilitate de prelungire inca 5 ani, la ora e f bine platit (pentru cat castigam eu) dar sunt numai 22 de ore. Exista sa zicem 80 la suta sanse sa colaborez cu un alt institut in aceeasi cladire, si sa fie norma intreaga. Directorul meu s-a inteles cu managerul de dincolo ca, daca gaseste pe cineva pentru pozitia lui, sa-l imparta!

si pentru ca tot m-ati omorat un capitol cu casele, ce ziceti, am vreo sansa sa fac mortagage in conditiile in care eu am contract de un an iar hasbandul deocamdata lucreaza cu agentia?

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by Ina869
Try, stiu ca tu aveai link-ul cu basme, cantecele, poti sa mi-l trimiti si mie, pls.? eu l-am salvat demult dar nu-l pot deschide, nu stiu ce se intimpla.

Ina, din pacate eu n-am salvat linkul respectiv. L-am folosit atunci cateva zile de-am salvat tot in calculator si atat. Dar daca vrei iti trimit agale prin email povestile. O sa ia ceva timp ca unele sunt f mari (50-70MB).

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

maru, felicitari! Cadou anticipat pt ziua ta, eh?

Sotul e tot pe contract? Care va e statutul: self-employed? Ca self-employed iti trebuie "tax returns" pe ultimii 3 ani ca sa mergi la banca fara transpiratii. Daca sunteti temporary, nu hourly contract nu stiu. Cel mai bine intrebi un broker, mai au si ei mishculatiuni de-ale lor.

editez, ca acum am citit tot: lorelai, iti tin pumnii si trag de morcov sa iasa!

maru, nu spargi cu un spatiu emoticoanele alea, please, ca trebuie sa ma duc pana la vecini sa vad ce scrie pe-aici

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput