*Gravidute&Mamici de IASI* (23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Oana,am uitat sa-ti zic...Am intrebat-o pe amica noastra care e farmacista despre Ferum Hausman si cica e adevarat,nu se mai fabrica.Exista un inlocuitor,Fersol.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
dar am inteles ca pestele nu se tine f mult,ca altfel il scoti bucati.

Daca respecti asta sa stii ca iese bestial! Eu nu am steamer. Radu meu e bucovinean, lui ii trebuie mancare serioasa. dar am mancat peste facut asa la fratele meu. E fff bun.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

'Neata! M-am trezit si eu la 11

Multumim de cafea Monica Iese super pestele la steamer.

Ma duc sa mananc si sa fac cafeaua ca nu-mi ajunge numa 1 de la Monica

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Tocmai m-a sunat mama ca a facut sarmale. Sa mearga barbatii sa manance acolo. M-am scos, desi eu am facut de dimineata friptura si planuiam niste cartofi, o salata.

Diana, azi banuiesc ca mancati pui, nu? La ciulama vin si eu, ca-mi place de mor. Aduc castravetii murati? Am si salata de ciuperci cu gogosari si ceapa. Eu zic sa aduc de amandoua.

Miha, eu stiu ca am intrebat la Mall si aveau, probabil mai ramasese. Asta e...ii dau altceva. Desi trebuia sa incep de la 6 luni, am tot amanat. Nu stiu de ce.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

Diana, azi banuiesc ca mancati pui, nu? La ciulama vin si eu, ca-mi place de mor. Aduc castravetii murati? Am si salata de ciuperci cu gogosari si ceapa. Eu zic sa aduc de amandoua.

poti sa nu te chinui cu castravetii...avem! dar ciupercile sa nu cumva sa le uiti!

ferice de tine michelle ca ai dormit pana la 11! si daca tot mai faci mai da-mi si mie una ca-mi pica ochii in pui lu' barbata'miu!!!

miha aveam de gand sa fac ciocolata de casa! dar daca vii nu mai fac!
ma bucur ca ai gasit zugrav si mai ales ca termina asa de repede!

deci care se pricepe la steamer?? citii ca daca lasi pestele prea mult se face bucati... daca bag si eu niste pui nu le pica pielea de la abur?? oare sa-i bag in sauna sau sa-i bag la epilat!!!

kriss vreau si eu la manichiura!! cred ca n-am mai fost de mai bine de juma' de an!!! ce sa-i faci daca m-am obisnuit sa ma chinui eu si sa-mi tai degetele incercand sa tai cuticulele!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

vai fetelor cu puii de aseara am uitat sa-mi iau pilula...dar de fapt de ce-mi fac griji ca nu mai pupa sotiorul de-alea de-alea pana nu-mi iese mirosul de pui parlit din maini!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Diana buna ideea cu aparatul de epilat.
Acus pun steamerul in functiune-pun peste,ciuperci,cartofi,citeva bucati de piept de pui(CA TOT E AZI DEZLEGARE LA PUI)si citeva legume diverse.

Ce bine Oana ca baietii tai maninca la mama.Si ce rau ca la spital e carantina.
Educa-i si tu pe baieti sa fie ca bunicu'.Nu de alta dar ai 2 baieti si mai bine sa nu-ti zica de dulce vre-o nora.
Eu stiindu-ma viitoare soacra de 2 nurori incerc sa ma educ,sa fiu fata de treaba.Dar stiu eu ce senila voi deveni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'neata!
m-am trezit la 11.47
Am pus cartofii aia la fiert, sa-i fac frantuzesti, am spalat vasele de aseara, am spalat 2 pulovere, am schimbat lenjeria de pat si ma pregatesc sa o bag la apa. Si sa mai vad ce fac pe aici intre timp... A... ma pregatesc si de facut snitele... din piept de pui si muchiulet de porc... Si bors cu fasole, la cererea publicului, evident. Oare-mi ajunge ziua de azi? Mai am de spalat niste albituri, de sters praful, de adunat niste chestii pe aici, de facut baita... vai de capul meu... Sper sa ajung si la intalnirea cu voi diseara

A... smantana???? Unde e??? N-a ajuns.... Si nici puiul n-a venit...

Diana, parca tu trebuia sa dai un edit... nu-ti mai amintesti??? Sau de la pui... deja te-ai pierdut printre cuvinte si detalii? :))

Miha, stii pe cineva farmacista??? Si poti sa intrebi si o chestie pentru mine, please? Caut ceva si nu gasesc...

Foto Ralu

Mergi la inceput

Raluca,sa-mi spui despre ce este vorba si o intreb.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Eu am pus niste cartofi la cuptor si niste pulpite de pui,evident. Prajiturica,dupa ce-l culc pe Robert.

Nu-mi imprumutati si mie niste sacose de alea mari de rafie,pentru mutat?

Mergi la inceput