*Gravidute&Mamici de IASI* (23)
Raspunsuri - Pagina 12
kriss79 spune:
oricum nu am reusit sa citesc tot..s+a sculat i se uita la mine mirata cum rasd singura...
nonna, ai fost simpatica rau cu mesajul de dim![]()
ies, tre sa ne preg..o duc la soacra..ma duc la manich si ped!
diana, sa stii ca mie imi place f tare puiul, dar de la atatia ti se apleaca
decat rata dacuta de socrela..imi venea sa vomit..nu-s obinuita cu delicatese![]()
va pup
ps am scris cu ea in brate
Avem 3 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
mariussimiuc spune:
Si marimea neaparat! ![]()
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
addiana spune:
quote:
Originally posted by kriss79
oricum nu am reusit sa citesc tot..s+a sculat i se uita la mine mirata cum rasd singura...
pai vezi, trebuie sa radeti mai mult sa nu se mai uite copiii mirati la voi!!! hai ca la voi copiii, da' la mine mai-nainte tot isi baga barbatul capul pe usa si ma intreba de ce rad si i-am spus "ca mi se trage de la pui!!!"
si gata ma duc sa-mi termina puii!
azi va stept la ciulama (sau pui cu smantana, pt mine e tot-una)
mariussimiuc spune:
Diana,si asa azi nu am chef de facut nimic...multumesc de invitatia la masa. Ai si desert? ![]()
Am gasit zugrav!
Incepe de luni si cica in 3 zile termina!
Saptamana viitoare ma mut!
Asta daca nu apare nebunul intre timp sa ma dea afara. ![]()
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Nonna76 spune:
Oana!!!!Oana!!!! Ce faci? Te duci in vizita la spital?
michelle te astept pe tine sa-mi spui ce-ai mai gatit la steamer.Eu am facut pulpe cu legume,mincare lui bebe si mere coapte.
azi ma gindeam sa fac niste peste.File de cod oare se poate face la steamer.
Eu peste la tigaie sau la gratar nu fac ca nu-i place sotului mirosul de peste si comenteaza ca ce miroase sa deschdem geamurile.Iar eu ma enervez si comentez mai rau ca el.
Uitati ce fac eu acum
Ma prins in flagrant.
tot acolo am si alte poze ceva mai noi.
ghinetz spune:
Am deschis capitolul nou, da nu citesc pana nu va spun ca ati fost mortale!!!!
Victor doarme si lumea e plecata asa ca rad de rup. Cred ca ma aud si vecinii.
Of! Numai eu m-ama culcat aseara devreme....Daca as fi stiut ce pierd. Si poate dadeam o fuga la Diana la "belit" pui. Sau descracanat, ca pana la urma nu m-am prins ce le facea. A! Am retinut aia cu "le-am scos inima si rarunchii". Labis sarcul plangea cand era vorba de asta, noi radem....Of! Tinerii din ziua de azi.
Miha...pana la urma cum te-ai culcat: cracanta, descracanata? Nici asta nu am inteles, dar se poate sa fi nu fi citit bine, dat fiind ca eram cu ochii in lacrimi de ras.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Ma duc sa citesc capitol nou.
si Victor 
ghinetz spune:
Nonna, nu merg la spital pe motiv de carantina. Mama, ce rau imi pare!
. Dar e plecat Radu c socrul.
Bai, daca socrela e nashpa...am un socru, de milioane. E drept, e cam genul "numai pentru familia mea". Dar eu pana la el nu am mai vazut barbat sa-si iubeasca sotia in halul asta. Cand am internat-o...mai ca plangea, iar ieri la ora 7 era la ea la spital. Si a stat acolo pana a intrat in operatie (pe la 15.00) si apoi pana a iesit. Acum, desi i-au zis sa vina pe la 11, era imbracat de pe la 9 si ma tot zorea sa termin supa, compotul ca nu mai are stare. Bravo lui! Da rusine ca baietii (adica sotul si cumnatul) au fost educati de ea la modul "asa trebuie sa fiti si voi slujiti" Pentru ca socrul si pentru copii e la fel, nu i-a pus sa faca nimic, desi stau la casa, au si o bucata de gradina...Baietii insa nici cum arata sapa nu stiu. Nici macar sa faca focul nu stiu. Eu am ramas shocata cand am mers acolo ca Radu il chema pe taica-su sa-i faca focul la baie ca sa-si faca dush. 
si Victor 
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
Uitati ce fac eu acum
Ahaaa...deci forumesti.
Despre steamer nu stiu mare lucru,si asa cum am mai spus nu ma atrage ideea (poate am sa ma gandesc un pic mai tarziu cand incepem diversificarea