Albinute&bondari de martie-aprilie 2007 (71) LMA!!
Raspunsuri - Pagina 21
Zadi spune:
Alexia3- da si la tine ma refeream. Suntem doar trei cu copii mari + ElenaGiulia daca nu ma insel dar care intra cam rar.
Ma refeream la gradinita de stat pentru ca asa cum stii si tu in Drumul Taberei gradinitele particulare sunt putine si departe (in zona Prelungirea Ghencea unde noroaiele sunt cat casa).
Eu optez pt. gradinita de langa casa pt. ca ma gandesc ca e foarte greu sa trezesti copilul dimineata, sa il speli si sa il imbraci in timp record ca sa nu mai zic de zilele cand ploua sau e zapada. Asa ca voi alege gradinita de stat care e la 3 minute de casa.
Tu te referi la gradinita crestina de la piata Moghioros? Am inteles ca maicutele de acolo care au si pregatire pedagogica sunt foarte bune si vorbesc cu copii in limba straina (germana sau italiana). Insa programul este doar de patru ore si nu exista posibilitatea de ai scoate pe copii afara.
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
annmary77 spune:
Buna! Am revenit. Stiu ca am lipsit o buna bucata de vreme dar ........nu mi-a prea ars de scris pe forum.Totusi v-am citit mai pe diagonala recunosc si destul de rar dar, daca imi fac autocritica si ma port frumos de acum inainte ma reprimiti in stup??? promit sa fiu cuminte. Acum ma duc sa citesc cateva pagini si sa pun ceva poze in albume si revin
magdutah spune:
Amma Sanatate multa !
Banuiesc ca totul este bine deja ...
Te asteptam cu vesti bune !
Mii de pupice de la noi !
Magda Matei 9.04.2007
annmary77 spune:
Am luat-o de la sfarsit la inceput
Zadi- eu stau in drumul taberei.din cate stiam eu exista o gradi particulara chiar langa mall . Au regim vegetarian si ii faceau asta vara reclama de zor prin parcul mogioros.de abia se deschidea in toamna.oricum la noi in sector sunt in jur de 6-8000 de cereri si doar 2500 de locuri. inscrierile se fac incepand cu luna mai parca, dar ca sa fii sigura ca mai gasesti loc ar trebui sa incepi sa te interesezi de acum.Ce sa-ti spun anul trecut in toamna se dadea si 100 de euro pt un loc in gradi.Era o intreaga isterie si o multime de parinti erau disperati ca doar dupa 2 zile de inscrieri nu mai erau locuri.Am multi prieteni care au copii la gradi in sectorul 6 si mai toti au cotizat. Eu am preferat sa il dau la gradi in sectorul 1 pt ca ii e mai usor mamei mele- ea statea cu alex atunci cand eram eu la serviciu
magdutah spune:
eu iarasi incerc sa fac paine . Sa vedem de data asta ce o sa iasa ca tot nu prea este cum banuiesc eu ca ar trebui. In orice caz deseara trimit sotul sa ia baiatului paine ...ca o sa faca un an si eu nu mai reusesc sa framant o paine normala !
Magda Matei 9.04.2007
Zadi spune:
Multumesc Ann de mesaj.
Ma voi interesa si de gradi de la Platza. Eu stiam ca e de stat dar cu conditii de particular si ca se plateste mai mult decat la stat si mai putin decat la particular. O iau in calcul ca alternativa.
As fii mai incantata daca reusesc sa o duc pe Ingrid la gradi de langa casa pt. ca imi va fii mult mai usor.
Sper sa reusesc.
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
tzuna spune:
Zadi- chiar se dau atentii la inscriere. Stiu ca se poarta si plicul cu bani dar si cadouri mai deosebite. Nu stiu insa cu exactitate ce si cum.Daca gradinita de langa tine e gr. nr 208 nu ti-o recomand. poate s-au mai schimbat lucrurile in ultimul an dar daca nu....
Selene spune:
Eu sunt cam codasa cu scrisul, dar azi am vrut sa intru ca sa ii urez AMMEI multa sanatate! Suntem cu gandul alaturi de tine! Totul va fi bine!
Si ca sa scriu si despre 'Bubu' meu - merge singura de vreo 2 saptamani, a inceput sa se catere peste tot, mi-a spart deja vreo 3 farfurii (ca doar tb sa verifice dulapul din bucatarie ...), recunoaste tot mai multe lucruri, se ascunde ca sa o caut si sa o prind .... e din ce in ce mai scumpa. De asta nici nu mai intru asa de des... pt ca din 3 martie ma intorc la servici si vreau sa petrec alaturi de ea orice moment liber posibil... cred ca ma intelegeti
Anca, de www.TickerFactory.com/][/url]" target="_blank">MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007
annmary77 spune:
gradinita 208 e cea de la capatul troleibuzului 90,pe o stadutza?parca imi suna cunoscut numarul.Daca da inseamna ca ai dreptate sa nu o recomanzi. Si nu de un an incoace nu s-a schimbat nimic.Copii invata intr-o scoala la parter iar parintii cotizeaza de zor pt mocheta,pt tv, pt.. pt... pt..Gradinita propriu zisa o tot renoveaza.Acum era vb ca din ian sa se mute copii inapoi in gradi dar... nu am mai vb cu prietena mea care are copilul aici. Oricum eu trec zilnic pe langa ea(stau in cartierul anl si doar traversez strada)dar nu mi se pare ca e ceva schimbat cu toate renovarile- spre ex locul de joaca are doar 2-3 piese si ale model vechi din lemn si revopsite.In schimb stiu sigur ca au schimbat o parte din mobilier.La inceputul anului trecut nu aveau autorizatie de functionare .Si ca sa puna capac la rabdarea parintilor petrecerea de sf de an au tinut-o la un restaurant din apropiere(unde binenteles alti bani ,alta distractie.
Langa Plaza sunt 2 gradi pe stradute:una de stat si una particulara parca se numeste Degetica(dar nu bag mana in foc ca am tinut bine minte).Stiu ca foarte buna ar fi o gradi langa parcul moghioros,pe o straduta care incepe chiar in apropierea statiei Poiana Muntelui,are si o scoala langa