Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(90)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Daaa si noi il iubim pe Mota, desi initial, nu noi l-am vrut pe el, ci el pe noi. El ne-a adoptat/ales. Cred, Livi, ca o sa zburde cand va fi totu aranjat, cand imi amintesc ce dezaprobator era cand a vazut prima zi covoarele scoase si toate cotlonele lui spulberate!
Simonette, si eu cred ca e bine sa aibe copiii un animalutz de la un moment dat.
Eu am vrut sa desfiintez acvariul, pe motiv ca nu mai stiam unde sa il integrez in noul spatiu, dar cand mi-au zis prietenii de copilul lor ca la 6 luni nu mai vroia sa stea in balansoar fara companie sau fara ceva interesant de urmarit cu privirea, mi-am zis ca sa il mai tin, poate il va fascina pe copil.

Simonette, felicitari ca ti-ai convins puiul sa stea pe Tron! Pare atat de relaxat si in elementul lui chiar!

Stela, nu stiu daca Parintele mai este in stare sa primeasca pelerini acum, am auzit ca e bolnav. Dar, pentru cine trece prin busteni, recomand cu caldura o reculegere la locul de rugaciune amenajat (cu fotolii, icoane, geamuri mari...) in jurul pomului respectiv ce i-a aparut parintelui in vis.

sovi 29+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Mai, dar foarte slaba miscarea pe crenguta!!!!

Unde sunteti fetelor ????

Livi +36Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Eu sunt aici, cu streptococul meu, caut sa citesc despre el.

Cristina 28+

http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

CCriss, ce sa-ti spun? Mai sunt mamici doritoare dar acuma stii cume... Cine vine prima in Belgia ca noi acolo o sa ne stabilim...Ce zici? Mai dai fata? Ma bucur ca ti-a reusit papik de mazare cu pipotele...

Mihutz, ma bucur ca ne-ai ajuns din urma...stiu ca de acum vei tzine pasul cu noi... Da...mai, am un baiat!!!!! Mi-e drag tare de el... Sper sa-i fiu intotdeauna o mama buna si sa nu-l dezamagesc niciodata... Sa inteleg ca tu abia te-ai trezit?

Sovi, este o realizare mai ales ca mai vine un cacacios mic si ar fi atre greutz cu doi in pampers dar Luca mai scapa si pe el, si ma deranjeaza ca parca o face voit... Noaptea nu am renuntzat inca la scutec dar ziua ii pun numai la nani! Daca sunt pe faza il pun regulat si am succes, daca nu, el rar cere olitza...
Am avut si noi un acvariu superb dar cand am aflat ca sunt l-am dat cadou desi n-as fi vrut!!!

mami de Luca si in 38s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR 10 zile!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Buna dragele mele, am citit din umra cu chiu cu vai ca ma doare si piciorul stang din sold rau de tot.....am luat si notite dar nu reusesc sa le mai transnscriu...poate maine dimineata daca ma simt mai bine.Oricum le multumesc la toate randuncile care mi-au transmis ganduri bune si sfaturi.,
Chair asa ce sunt!!!stiam ca nu trbeuie sa iei homepate cu substante care le inhiba.oroc cu voi ca mi-ati amintit...oricum nu luasem pilule cu eucalipt ca nu-mi venea sa ma ating de ele.Intiutia mea a functionat.

Clau am niste supozitoare cu paracetamol din Olanda(scrie numai in olanedeza si nu pricep o iota)dara pe cutie sa zic ca este un cap de copil sau adult...nu sunt sigura cu un termometreu.I-am pus randunoiului aseara si in doua ore i-a scazut temperatura de la 38,7 la 37,4..parca...si m-ar tenta si pe mine decat s aiau pe gura.Nu cred ca supozitorul este sinus......daca mai esti ce parere ai...sau aveti...????ca pian imi beau ceaiul si mai fac cate ceva poate resusesc sa primesc un raspuns.Saru mana ca nu stiam ca nu este bine sa staiu cu temperatura....eu statea asa sa-mi treaca de frica pastilelor...paranoia ce sa mai!!!!!

IRINA
+30
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Criss, streptococul din cate stiu eu, dar nu te baza pe ceea ce spun...se trateaza cu antibiotic! La mine s-a dezvoltat enterococ si l-am tratat cu ampicilina! Tre sa vb cu dr. ta musai!

BB2

AMR 10 zile!!!!

Mergi la inceput

Simonette, in cazul asta, nu stiu ce sa zic, nu cred ca mai dau fata, decat daca ma ia si pe mine cu ea

Nu ma lasati in ceata fetelor, cele care ati avut (daca ati avut) belele cu monstrul streptococ B, cum ati scapat de el?

Cristina 28+

Mergi la inceput

Bitza, paracetamol si daca e voie shosete cu otet! Nu vad ce rau sa faca otetul dar mai intreaba! Sanatate multa...

Floriioooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!

BB2

AMR 10 zile!!!!

Mergi la inceput

Luni merg la dr., mi se pare asa de mult...
Stiti ceva, asta se ia sau se face pur si simplu?

Cristina 28+

Mergi la inceput

Eu merg in dormitor si tare as fi vrut sa aflu vesti de la Floriio, sper din suflet sa fie bune vestile!

Noapte buna va doresc!

BB2

AMR 10 zile!!!!

Mergi la inceput