Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(90)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Vaaaaii, Simooo....ce sa mai zic...e un scumpic Luca harnicutul, ce se concentra el acolo...

Diana Doamne -ajuta sa fie totul bine! Ne rugam si noi pentru tine,si mai ales pt bebe sa fie bine sanatos.O sa nasti in aceeasi zi cu Simonette si Roxana...ce de galerie o sa mai facem atunci

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol29+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Simonette m-am topit! cat este el de vrednicutz si adorabil, si cum ajuta pe mami!!
Stela, ma bucur mult ca te-au lasat contractiile
Da, de acea manastire e vorba. Copacul respectiv are ramurile taiate, si la fiecare taietura se vede conturul Maicii cu Pruncul in interiorul cercului. Prima data cand am vizitat acolo, Parintele locuia intr-o baraca, abia punea fundatia la manastire. Si se uita la noi din prag de departe cum venim, si cand am ajuns ne-a zis: bata-va norocul, se vede de la o posta ca nu fumati nici unul! Sa nu va apucati de fumat copiii mei, ca va goniti ingerul pazitor, nu mai poate sa stea aproape de voi! A fost o vizita ca in povesti, mai ales ca pe vremea aia imi era frica de preoti. M-am dus asa, ca sa imi insotesc prietenii.

Luni, n-am terminat, dar ce a fost mai greu si mai stresant a trecut! mai e mult de munca, dar macar nu mai am grija cu comada/transport/carat materiale. Detaliile se rezolva ele... Terminam cam pe miercuri.

De vreo 3 zile Motanski e foarte stresat ca vine si el acasa de la vanatoare sa se hodineasca, si da de bubuieli si galagie. L-am gasit in cateva randuri ghemuit in te miri ce coltz prafuit :( L-am mai luat in brate si i-am vorbit, i-am dat papa bun, de poimaine sper sa se termine galagia.

Zoze, si eu ma gandeam sa fac treaba cu amprentele! Am vazut odata la TV cum zugraveau si apoi au pus pe pereti amprentele copilului.

Diana, Doamne Ajuta sa ai motive sa te linistesti cat de curand!

Floriio, pup cu drag, suntem aici gata sa te incurajam!

Tocmai m-au contactat cei de la First Bebe, la care am facut inscrierea demuuult ca si uitasem de ei si mi-au zis ca m-au programat pe 14 martie!! sper sa mai pot sa ajung si sa il mai si termin, inainte sa nasc.

sovi 29+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Eu am oscilat mult intre Sebastian si Octavian...imi plac amandoua la fel de mult! Dar am ramas la Sebastian ca era visul randunoiului ca pe baiatul nostru sa-l cheme Sebastian-Ioan...si eu ii indeplinesc lui dorintele

Mai sa stiti ca e tare harnicutz praslea meu...multumesc de aprecieri! Si eu tot asa ma vad...stand in canapea, cat malul si baietii mei robotind pe langa mine care-ncotro...

Dar picioarele chiar le am umflate rau Roxano, daca nu ma crezi iti trimit poza pe mess Sa te vad ce mai zici daca le vezi in prim-plan

mami de Luca si in 38s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR 10 zile!!!!

Mergi la inceput

Dar pe olitza m-ati vazut???

BB2

AMR 10 zile!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Sovi, imi imaginez dragalutul de Motanski, cat e de stresat, saracutul, dar las sa vezi cand e gata, ce ture o sa faca patinand pe parchet, si infoindu-si coada, si ce viteza o sa aiba de bucurie ca e gata.Asta o stiu de la CLEO, ca atuni cand e curat , e si ea mai fericita!!!Doamne, ce dragi imi sunt pisicutele astea!!

Livi +36Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Simonette, of course!!

Livi +36Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Sovi, eu abia astept sa creasca copiii mari ca sa le iau pisicutza...Luca e topit dupa pisici, la fel si euuu, doar randunoiul stramba din nas, cica are alergie... Se obisnuieste el!!! Sa-ti traiasca matonache!!!

BB2

AMR 10 zile!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Wauu..sovi..cu prima ocazie vreau sa ajung si eu la Manastirea Caraiman.Demult imi doresc. Uite aici fetelor: http://www.manastirea-caraiman.ro/

Stela 29+Teodora Traseul in burtica

"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Vai, Simonette, ce scumpic e Luca al tau si vrednicutz! Daca nu l-ai promis, poate ne intelegem si i-l dai Andreei mele...
Tocmai am terminat mancarica de mazare cu pipotele, e tare incantat randunoiul meu, saru-mana mult!

Fetelor, mi-a adus randunoiul analizele de secretie si vad ca m-am pricopsit cu streptococul B, ce ma fac?

Cristina 28+

http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

helau dragi ciripitoare!

putin am mai dormit azi noapte... plus ca am adormit pe la 2 abia... uff ... e grele cu insomniile astea...
si mie imi place cantecelul cu bing-bang ... ca noi ascultam radio de acasa

Honey mersic de pont... s-a notat!
Olgutza,Zoze cate un pt ca ati cantat tareee frumooss!!
Pidana super linkul... chiar voiam sa inchid pagina in prima faza
Simo27 bravooo!! DD are grija! si sa stapanesti sanatoasa scanteiutza!
Mimonix bv si tie de bebelache grasan!!
Flori trebuie sa fie bine!! incearca sa gandesti pozitiv... Doamne ajuta sa fie bine cu rez la noua eco!
Ali Doamne parca povestesti din filme!! barr... cum au zis si fetele imp e sa ai un aliat in sotul tau!! Doamne ajuta sa fie bine!

bujo si celelalte mamicutze prospete Bravo si Doamne ajuta sa va tineti ingerasii in brate!
Doinita bine ai venit alaturi de noi pe crengutza! sa ai un bebic sanatos si voios!
Clau bv pt rezultatele bune.. si Rebecca mai are timp sa puna pe ea!!
Simo, delphin cazute si ele in borcan! ufff
Ela ce super vesti cu Naty!! auzi la ea, tot ea incurajeaza toate mamicile! e grozava ce sa mai!!
una bucata Sovi in plina renovare!
Raluk bv si tie de rez bune la control!
Diana si Doamne ajuta sa fie bine pana la urma!!
Doamne Simo ma indragostesc din ce in ce mai mult de Luca-gospodar!

am si eu acasa una bucata "bucatares" (cum zice nepotzelul) si mi-e tare dor de el...

hai ca in sfarsit v-am ajuns din urma...ufff ce am mai dupa voi!!
cred ca voiam sa mai zic ceva, dar neuronul bata-l vina!
va pup pe toate!

Mihaela 33+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput