Cantec anti-Nokia 2008

Cantec anti-Nokia 2008 | Autor: viviana

Link direct la acest mesaj

Pur si simplu un cantec antiNokia www.youtube.com/watch?v=20W0M8PxWes " target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=20W0M8PxWes facut de nemti.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Si ce-i cu asta? Cum adica anti-nokia? Oricum, melodia e de kko, nemtii si cintecele lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Nemtii sunt foarte suparati caci Nokia pleaca in Ro si aici raman in jur de 3000 de someri. Asta dupa ce au incasat de la statul German 80 de milioane de euro.
Presupun ca in semn de multumire, pleaca.
Aici multi si-au jurat ca nu vor mai cumpara in veci un Nokia, printre care si eu, de asta telefoanele vechi Nokia le-am dat afara din casa.
Nemtii fac si "cantece" misto.
Si inainte de a ma ataca cineva, ca vai cum e posibil sa nu ma bucur pt RO? Foarte simplu, Eu traiesc aici si copilul meu e cetatean German, daca toate firmele pleaca in tarile mai ieftine, copilul meu ce viitor va avea?
Sunt foarte indignata si tremur nu pot crede ca pot pleca si nu-i poate opri nimeni.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony ,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Eu nu ma bucur ca pleaca Nokia din Germania.

Si mai stiu ca asta a fost temerea cetatenilor UE - mana de lucru ieftina venita din estul Europei.

Si mai cred ca muncitorii romani nu sunt la fel de buni ca cei germani.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Drama disponibilizarilor, reala, oricui si oriunde s-ar intampla, nu pote influenta decizia unei companii de a-si muta fabrica de productie. Cand se ia aceasta decizie se urmaresc cativa indicatori economici, nicidecum subiectivi.

Nu este Nokia caz singular, foarte multe multi/trans-nationale si-au mutat (sau au de gand s-o faca) productia spre est, si chiar spre India/China/etc. Se pare ca revolta cauzata de renuntarea celor afectati local la brand nu este chiar asa relevanta in profit.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

quote:
Originally posted by Claudi@

Nemtii sunt foarte suparati caci Nokia pleaca in Ro si aici raman in jur de 3000 de someri. Asta dupa ce au incasat de la statul German 80 de milioane de euro.
Presupun ca in semn de multumire, pleaca.
Aici multi si-au jurat ca nu vor mai cumpara in veci un Nokia, printre care si eu, de asta telefoanele vechi Nokia le-am dat afara din casa.
Nemtii fac si "cantece" misto.
Si inainte de a ma ataca cineva, ca vai cum e posibil sa nu ma bucur pt RO? Foarte simplu, Eu traiesc aici si copilul meu e cetatean German, daca toate firmele pleaca in tarile mai ieftine, copilul meu ce viitor va avea?
Sunt foarte indignata si tremur nu pot crede ca pot pleca si nu-i poate opri nimeni.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony ,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

----------------
.Cum poti sa tremuri doar ptru o asa chestie?

Este f normal ca oricare companie sa caute costuri de productie scazute,altfel cum pot scoate pe piata produse competitive din toate punctele de vedere?
banuiesc ca nimeni din noi nu vrea sa achizitioneze telefoane sau alte produse la preturi usturatoare.
asa ca sa lasam companiile sa-si urmeze strategiile,ca sunt in folosul nostru.
somerii?? nu sunt legati de un post,de o companie,oricand se pot reorienta.
mie mi se pare f normal sa fie asa.

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Unde se pot reorienta somerii cand in Germania sunt aproape 5 milioane de someri?
Normal ca tremur, cand vad familii tinere cu credite luate si acum vor ramane fara locuri de munca. Ma pun si in situatia lor, cu copii mici si fara un viitor prea stralucit.
Stii ce inseamna sa ai banca in carca, sa-ti platesti rata la timp si cat creste dobanda daca esti in intarziere?
Nu trec direct prin asa ceva, dar e destul de groaznic, iti jupoaie pielea de pe tine, esti nenorocit pe viata. De asta ma apuca tremuriciu, ma gandesc la cele familii, la cum Nokia isi pune sacii in caruta si pleaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

claudia,

Nu este asa o catrastofa care sa lase lumea "nenorocita pe viata".Sa ramai fara slujba,este oriunde si oricand un risc.
cu rate la banci traim majoritatea...si cu acelasi risc.
iar o companie care inchide nefiind falimentara, lichideaza luctratorii cu profituri de la frumusele in sus ..deci cu banii incasati pot trai o perioada pana gasesc alt loc de munca.
Nu mai tremura, linisteste-te ca nu-i dracul asa de negru pe cat nemtilor le place sa-l faca de negru.

o catrastofa e sa fi bolnav si sa nu mai poti face nimic.

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

Nu-mi miroase a bine toata treaba asta cu Nokia.Nemtii sunt foarte suparati de toata treaba asta si multi nu o sa le mai cumpere telefoanele,si ce va face Nokia atunci? Claudia iti dau dreptate,numai cine nu traieste aici nu stie care e situatia.Pt noi cei de aici deacum probabil v-a fi si mai greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by angelinajoli

Nu-mi miroase a bine toata treaba asta cu Nokia.Nemtii sunt foarte suparati de toata treaba asta si multi nu o sa le mai cumpere telefoanele,si ce va face Nokia atunci? Claudia iti dau dreptate,numai cine nu traieste aici nu stie care e situatia.Pt noi cei de aici deacum probabil v-a fi si mai greu.

hey!

iarta-ma

Tzuni mic si drag si scump si MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Nu va suparati, dar cati romani au tremurat (in afara de cei in cauza, bineinteles) cand s-au inchis minele la noi? Si au ramas tot mii de familii fara nici o sansa de viitor? Sau cate fabrici si-au declarat falimentul in RO.?
Cum spunea cineva, asta se intampla in toata lumea; in permanenta raman oameni fara locuri de munca. Bineinteles ca e foarte neplacut si e de nedorit, dar parerea mea e ca nemtii au facut o prea mare tragedie din asta!

Mergi la inceput