top al scolilor din sectorul 3
are cineva un top al scolilor din sectorul 3?eu am baietelul in clasa a IIa la sc gen 55,dar nu suntem multumiti.am auzit ca la 149 ar fi bine de tot...daca cunoaste cineva detalii despre aceasta scoala astept un rasp.sau daca cunoaste cineva scoli bune in zona diham sau piata minis?eu si baietelul meu v-am fi recunoscatori
![]()
Raspunsuri
dana d spune:
Si pe mine ma intereseaza exact aceeasi zona dar pentru peste doi ani.
Deocamdata caut gradinita in zona. La ce gradinita l-ai avut si cum a fost?
Auzisem de scoala aia din spatele blocului potcoava ca e o scoala buna, mie mi s-a parut civilizata si foarte micutza cand am dat tarcoale. Mai e o scoala chiar langa complexul Noor, nu le stiu numarul si nici adresa, scuze.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
roxannna spune:
L-am avut la o gradinita in zona republica,in apropierea casei noastre.A fost binisor,dar daca ar fi sa-l dau din nou la gradinita as alege o alta
.Depinde si de zona in care stai pt alegerea gradinitei...tinem legatura.mult succes![]()
mamica lui mario 
roxannna spune:
chiar m-ar interesa o scoala pe langa complexul noor.cam pe unde e mai exact,o adresa,un nume.ceva..baietelul meu studiaza si vioara din clasa I,e la o scoala de muzica,dar acolo nu se face si scoala normala.as vrea sa nu treaca anul asta fara sa-l mut la o alta scoala.de aceea va cer ajutorul disperata!!!
betiana spune:
Se pare ca cele mai cautate scoli sunt 195,149,75,199.Iar dintre gradinite ar fi 239,240,241,231,232,64,196.
roxannna spune:
mersi din suflet pt raspuns.da,asa este,cam toata lumea vb despre 195 si 149.vom opta pt 149 cred,fiind si mai aproape de noi.
mai astept sugestii,pareri,nu se stie niciodata.haideti sa ne unim cu totii ca viitorul copiilor nostri sa fie unul stralucit!cred ca asta ne dorim ,nu?ei merita ce-i mai bun,sunt totul pt noi...
mamica lui mario
anacami spune:
Buna!
am inteles ca o scoala f. buna,cu rezultate excelente la concurssuri si examene, este Scoala nr. 88 (pe Odobesti,undeva pe langa Pta Ramnicu Sarat-IOR).Intr-un reportaj difuzat de ProTV (asa am retinut nr....) spuneau chiar ca ar fi cea ai buna din sect. 3 ..
Langa ea este gradinita 38, la fel f. cautata si se intra f. greu (locuri f. putine,multe solicitari)- in anii trecuti erau acceptati copii de la 4 ani in sus
Camelia, Sebastian
si Stefania 
roxannna spune:
ms frumos cami!am auzit si eu de sc 88 Mihai Viteazul.intr-adevar este cea mai buna din sectorul 3.dar am o prietena care are baietelul in cls a IV a la aceasta scoala si este ff nemultumita.a avut "noroc" de o invatatoare...eu cred ca ar trebui alese cu mare grija cadrele didactice pt aceste renumite scoli,pentru ca uite ce se poate intampla.prietena mea este extrem de dezamagita
inca o data iti multumesc pt informatie
![]()
ador baietelul meu 
dana d spune:
quote:
Originally posted by roxannna
chiar m-ar interesa o scoala pe langa complexul noor.cam pe unde e mai exact,o adresa,un nume.ceva..baietelul meu studiaza si vioara din clasa I,e la o scoala de muzica,dar acolo nu se face si scoala normala.as vrea sa nu treaca anul asta fara sa-l mut la o alta scoala.de aceea va cer ajutorul disperata!!!
E o scoala gard in gard cu complexul Noor. Dar mie mi se pare mai civilizata (curatzica, ordonata, micutza) cea de langa blocul Potcoava. Imi pare rau nu le stiu numerele, de cate ori am trecut si le-am studiat am uitat numerele
.Fetele mele
dana d spune:
quote:
Originally posted by betiana
Se pare ca cele mai cautate scoli sunt 195,149,75,199.Iar dintre gradinite ar fi 239,240,241,231,232,64,196.
betiana
Betiana, se pare ca esti in tema. Te rog frumos spune-le si zona/ strada macar ca ma uit eu pe harta. Ma intereseaza imprejurimile complexului Noor ca acolo ne mutam la vara si am nevoie s afie cat mai aproape si gradi, si scoala dar si bune. Multumesc!
Fetele mele