Mamici de iulie-august 2008 (32)
Raspunsuri - Pagina 3
M&M spune:
Locca, felicitari!!! Stiam eu ca vin tare din urma baieteii!!!
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
12+, cu
Alice987 spune:
Cristina,multumesc de raspuns,deci cam pe acolo e pretul,oricum eu sunt din sv si nu stiu daca chiar se potrivesc dar am zis ca macar asa,cu aproximatie sa stiu.tu ai 12 saptamani si ai aflat deja ca e baietel???
bujo spune:
Ce scor avem pana acum? Chiar sunt curioasa daca ne facem echipa de fotbal sau grupa de dans.
bujo 17+
album de nunta
burtik
mini Bujo
boticelina spune:
Ruxandra felicitari pt putza! Mai, se echilibreaza balanta!
Fiquelle Vreau sa vad si io poze cu Sofia. Iar acvariul meu este "asezat", pestii astia care tot mor sunt cei mai tinerei, au doar un an jumate, mai am doi de 3 ani si doi de 6 ani. Singurul lucru care s-a schimbat in ultimul timp e ca le-am dat peste weekend mancare de weekend. Inainte era mereu cineva la munca, dar de o luna s-a schimbat programul si sambata si duminica nu mai vine nimeni. Mi-e frica sa-i las fara potol 2 zile, dar e posibil ca mincarea aia sa nu fie cea mai buna solutie.
Mona, poti sa schimbi data ecografiei daca vrei; sau poti sa apelezi la numerologie si sa consideri 13 ca 1+3=4 si 4 e un nr foarte fast
Madina io-s mai mult "cititoare" pe forum, de cand cu odiseea mai scriu si eu, in rest prefer sa citesc
Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 17+ posibil ?
"If you are unware of your choices, then you have none"
MissJJ spune:
Bujo - 15-11. Inca dansam.
Da ce o sa avem o echipa de fotbal si o trupa de majorete.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
M&M spune:
quote:
Originally posted by mada_mxm
Bujo - 15-11. Inca dansam.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
12+, cu
Alice987 spune:
si daca tot am inceput-o cu intrebarile,mai am cateva nelamuriri ca sunt cam speriata .voi pana la cate saptamani ati avut greturi?eu am avut pana pe la 9 saptamani si acum nu mai am,de vreo o saptamana si ceva,doua,nu imi mai e greata,ma simt chiar bine si ma gandeam daca Doamne Fereste a patit ceva?am tot citit ca multe femei mergeau la ecograf si vedeau ca sarcina e oprita in evolutie de vreo 3 saptamani fara sa aiba vreun simptom,multe chiar au spus ca stiau fiindca nu mai aveau greturi.totusi,zic eu,ca aveam vreun semn,de exemplu sangerari,nu?am scurgerea aceea albicioasa,dar burta nu prea a crescut am si eu cam multe pretentii
11+
bobitamica spune:
Buna fetelor,
Am citit tot ce s-a scris si acum reusesc sa va mai scriu si eu cate ceva...
Felicitari tuturor celor care au aflat ce sex are bb!!!!
Merg si eu la sf. lunii si sper sa aflu sexul bebelusului meu...
ANKA...ma bucur mult ca te-ai linistit cu TT....acum stii cum e,faci cum simti tu,daca sa faci sau nu reclamatie. Prin ce stres ai trecut,acum cred ca nu te mai intereseaza decat faptul ca fetita ta e bine....
MADINA...si eu voi naste tot la Polizu cu dl.dr. Lemnete....este un om extraordinar....pe mine cel putin m-a ajutat enorm pana acum,are un optimism fantastic. Eu voi face cezariana pentru ca am avut luxatie de sold bilaterala si asa mi-a fost recomandat de medicul ortoped.Poate ne vom vedea pe acolo....mai stii...
CELULE STEM.....si eu sunt de acord cu recoltarea...tb.sa vb cu medicul ginecolog sa il pun si pe el in tema.
Eu nu mi-am facut TT desi am 32 de ani...o sa fac eco morfologica de trim.IIla Iosup si cred ca la eco se vede tot...
Oricum nu as putea sa trec prin ce a trecut ANKA...
BUJO...felicitari pentru cursul de mamici...cred ca e interesant. Apropo de clinicile particulare,si eu sunt de acord cu tine,dar am auzit ca daca sunt probleme Doamne fereste!! in Bucuresti copii sunt dusi fie la Polizu, Giulesti sau Filantropia. ..adica maternitati care au toate aparatele sofisticate.
GRUPE DE SANGE DIFERITE....fetelor...ne facem prea multe probleme...o sa ne innebuneasca netul asta.....cae dintre noi nu avem parinti cu grupe de sange diferite ....si mame care nu si-au facut nci un dozaj de anticorpi??? eu stiu ca este o problema in cazul RH-ului,dar legat de grupa de sange, sunt de aceeasi parere cu BOTI.
SUNSMILE....ce meserie frumoasa ai...am inteles ca esti arhitect....si eu urmeaza sa ma mut intr-o casa noua la vara ..cand vine bb,asta in cazul terminam pana atunci. Am si eu oarecare idei,dar pe departe ca cele ale unui arhitect...
VA pup,
bobitamica +16
Dianami spune:
Salutare si de la noi!
Din pacate eu nu prea pot tine pasul cu voi, trebuie sa stau mai mult in pat si nu am laptop. Am tratament injectabil, saptamana asta am ajuns la urgenta cu contractii care nu mai cedau, am tras o sperietura...La ultima ecografie s-au depistat niste probleme cu IR-urile, sper sa dispara pana in saptamana 21, cand am morfologia (pe 10 martie, la dr. Iosup).
Bebe nu a binevoit sa stea intr-o pozitie favorabila, asa ca inca nu stiu ce este . Misca, dar nu-l simt prea bine pt. ca am placenta anterioara.
In rest...sunt tot cu minus 5 kg, mananc toata ziua fructe, legume si junk-food .
Eu sunt optimista . Apropo, DPN-ul iar se modifica, astept urmatorul control sa vad ce mai zice dr. Bebe e mai mare decat varsta ecografica, asa ca e posibil sa nu fi ovulat prea tarziu. Momentan nu stiu sigur decat ca voi naste...candva in iulie .
Felicitari tuturor care ati aflat ce minuni purtati in burtica!
Diana 17+ si Iulia (15.07.2005)
madina71 spune:
Bobiamica, ma bucur ca ai mai aparut pe aici, asa este, dr. Lemnete este extraordinar, mie imi place ca imi insufla curaj, imi place si stilul lui ca ai vazut ca atunci cand are chef mai glumeste... eu am fost multumita de el de la prima sarcina si la nastere, asa ca vreau sa nasc tot cu el, si acum tot el imi monitorizeaza sarcina... Nr de mobil mi l-a dat cam greu la prima sarcina dar oricum nu l-am sunat decat cand mi-a zis el sa il anunt cand vin in Buc sa ma internez pt nastere, bine ca nici nu am avut probleme, slava domnului....
Eu am BIII negativ si tati are AII pozitiv, iar Adrian are AB IV pozitiv si nu a facut icter la nastere, am nascut sambata seara la 8 si luni la pranz am plecat acasa ce bebe.... Eu de Polizu am fost multumita, nu pot sa zic ca era mizerie sau mai stiu eu ce, mai nasol a fost cu buda, sdar e om perioada scurta, cateva zile si nici nu mai conteaza pana la urma, important este sa fim bine, bebe si noi ....
Vreau sa zic ca Adrian s-a nascut cu o "intarziere" fata de DPN de 9 zile, ca mai aveam 2 zile si imi provoca nasterea daca bebe nu se hotara singurel sa vina pe lume.... Asa ca e posibil sa nasc in iulie dar si in august, eu sincer as prefera s fie leutz, adica sa nu se grabeasca....
Boticelina, remarcabila transformare ai suferit sa zic asa, bravo tie ca ai luat hotararea sa faci operatia si sa devii practic alt om, zic eu, ca ma gandesc ca asa te si simti...
17+ si Adrian (20.01.2007)
http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71