Mamici de iulie-august 2008 (32)
Raspunsuri - Pagina 4
blueeyes2003 spune:
Buna fetelor,
Vreau sa le felicit si eu pe fetele care au aflat ce ascund in burtica!Abia astept sa merg si eu la eco marti,poate aflam si noi!
Anka bine ca pana la urma s-a terminat totul cu bine!Cred ca e ingrozitor sa stai intr-o asemenea incertitudine!
Diana tu faci tratament pentru IR-urile marite?
Alice nu te mai gandi la ce-i rau!Si eu am zile cand imi este bine si zile cand mi-e rau de nu mai pot.
Intr-adevar,cand o sarcina se opreste in evolutie,pot aparea sangerari,dar nu este o regula.Incearca sa gandesti pozitiv!
Referitor la grupele sangvine,si eu stiu ca nu trebuie sa ne facem griji,stiu doar ca incompatibilitatea de RH nu e ok.Eu am B III si sotul A II.
Eu mi-am luat o parte din analize si la testele de coagulare mi-a iesit INR-ul cam mic.
La Medlife imi iesea aceiasi valoare dar ei au alt interval de referinta deci se incadra in valori normale.Nu mai inteleg nimik.
Am sa repet analizele pentru ca sper din suflet sa nu am probleme cu coagularea sangelui.
Multi tuturor!
Mirela 13w
Our little Miracle!
M&M spune:
Alice, da , s-a vazut clar la eco ca e baieteil. A stat intr-o pozitie favorabila, astfel incat s-a putut vedea putzulica...
Cu greturile nu stiu ce sa zic, au fost fete care pur si simplu au scapat de ele fara sa aiba probleme cu sarcina; fiecare organism lucreaza in felul sau. Eu inca am greturi, nu mai sunt asa rele ca pana acum 3 sapt, dar le mai am...Abia astept sa scap de ele. Sanii ii mai ai tari???
Diana, sarcina usoara mai departe!!! Ai grija de tine si bebe.
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
12+, cu
ella81it spune:
Buna ziua fetelor!
Abia acum am terminat de citit!Tare harnicute sunteti!
Felicitari celor care au aflat ce sex are bb!Azi am luat si eu rez.la amniocenteza si stiu sigur ca o sa am un baietel!
MONA ...spui ca ai eco pe 13.Azi ma gandeam ca eu ma duc marti ,pe 12.Se spune ca martea sunt 3 ceasuri rele!Eu ma rog sa fie totul bine!
SUN...pe mine nu ma plictisestiImi esti draga rau !
Am si eu o problemaDe ieri dimineata ma doare capul !Ce sa fac?Imi e putin teama sa iau pastile!Va rog ajutati ma!Azi noapte nu am putut dormii de durere!
De ieri sunt la dieta!Sa vedem cit rezist!
Va pup pe toate!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA20+
M&M spune:
quote:
Originally posted by ella81it
Buna ziua fetelor!
Abia acum am terminat de citit!Tare harnicute sunteti!
Felicitari celor care au aflat ce sex are bb!Azi am luat si eu rez.la amniocenteza si stiu sigur ca o sa am un baietel!
MONA ...spui ca ai eco pe 13.Azi ma gandeam ca eu ma duc marti ,pe 12.Se spune ca martea sunt 3 ceasuri rele!Eu ma rog sa fie totul bine!
SUN...pe mine nu ma plictisestiImi esti draga rau !
Am si eu o problemaDe ieri dimineata ma doare capul !Ce sa fac?Imi e putin teama sa iau pastile!Va rog ajutati ma!Azi noapte nu am putut dormii de durere!
De ieri sunt la dieta!Sa vedem cit rezist!
Va pup pe toate!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA20+
Ella, felicitari pt bebe baietel!!! wowww , in ultima vreme numai carucioarele albastre au umplut lista...
Durerea de cap poate fi de la tensiune, poate ti-a scazut tensiunea si atunci ai o senzatia ca este greu capul.
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
12+, cu
M&M spune:
Blueeyes , ce inseamna valoare mica a \INR-ului??? De obicei INR-ul la o persoana normala este in jur de 1, iar daca urmezi tratament cu anticoagulante este undeva in jur de 2- 4.
Cristina
12+, cu
blueeyes2003 spune:
Cristina atat la prima sarcina cat si dupa ce am pierdut-o pe a doua,INR-ul mi-a iesit 0,96 si intervalul de referinata la Medlife este intre 0,85-1.20,deci sunt in grafic.
Acum am facut niste analize date de med de familie si mi-a iesit INR-0,93 si valorile de referinta ale laboratorului sunt intre 0.95-1.4,deci sunt in afara.
Conform valorilor celor de la Medlife iar sunt in grafic!
Din cate stiu aceste probleme de coagulare le ai sau nu le ai,nu apar asa peste noapte.
Am sa repet analizle la Medlife si vad cum ies,desi toate testele de coagulare sunt ok.
Mirela 13w
Our little Miracle!
SunSmile spune:
Buna seara scumpele,
Oanasm ma bucur ca ai mai venit pe la noi si ca totul e in regula cu voi!
Dia stai linistita! Si mie mi s-a intamplat sa-mi "explodeze" burtica asa, intr-o clipa! Creste si ea...
Magda iti doresc zile linistite si colegi intelegatori! Si multa sanatate!
Saru'mana Vicule! Eu m-am uitat la Nasterea unei stele si nu am vazut subiectul...e drept ca m-am uitat in mare viteza! O sa-l caut daca zici ca acolo e, pt ca vreau sa citesc ce ai pus!
Bubule Bubule cica-i normal sa mai avem si contractii! Ia no-spa, stai linistita (la orizontala de preferat) iar daca devin dureroase sau se intetzesc, anuntza-ti medicul! Pup fata!
Ana iubita, ce m-ai distrat cu intratul in panica! Chiar asa a fost, imi ziceam dimineata "bai Laura, da-ti doua palme si invata sa te exprimi". Nu m-am suparat absolut deloc, pt ca nu aveam de ce! Oricum imi mentin parerea, sa stii...tu chiar esti o frumoasa! Si ai niste ochi...frumos ar fi sa ti-i mosteneasca Maria!
Caprioara succes maine la control! Doamne-Ajuta sa faceti si eco!
Hai mai Adina, ca nu esti purcelusha! Cu fatzuca aia a ta si parul cretulin, eu iti iert orice kg :)
Ela_d bun venit si sarcina usoara si fara injectii si probleme! Tu acum ai mesajele moderate si vor aparea mai tarziu, ceea ce inseamna ca noi nu le vedem in timp real! Asa ca scrie repede inca 10 mesaje ca sa scapi de moderare! Si da-ne datele tale, ca sa te treaca fetele pe listutza! Tin pumnii sa ai fetitza, de data asta!
Sursula eu stiu ca incompatibilitatea de grupa chiar nu e periculoasa, dar poate nu-s suficient informata! Eu am A, sotul 0 asa ca oricum nu-s probleme dar nici nu mi-as fi dozat nimic...am incredere in medicul meu! Tu fa asa cum simti si cum te sfatuieste medicul tau!
Jovana ma bucur ca bubulina ta e bine, sanatoasa si totul decurge normal! Cu dieta o rezolvi tu cumva...daca mananci salate multe, ar trebui sa te saturi, pt ca sunt satzioase! Tin pumnii!
Mona ce tare..sa-ti pocneasca in burta! Nu te ingrijora, sigur nu-i nimic aiurea! Nici n-am mai auzit, e drept! Eu seara cand stau pe spate la tv simt ca am o "punga plina cu apa" care face baltac-baltac prin burta! Foarte stranie senzatia!Ce smecher e Crisu tau! Si cand o veni si bebe Codrin, sa te tii!
Alice bun venit! Inteleg ca esti gravi. Pai echografie normala sau echo morfologica? Anyway, cred ca preturile variaza intre 100-350Ron, in functie de unde o faci! Si da, evident ca se poate face fara un consult. Consultul il face doar medicul tau ginecolog, echografistul isi vede de echo! Nu ne spui mai multe despre tine?
Bujolino are dreptate Boti cu diploma pt tati! si uite asa 10 zile de la diploma + 5 zile de la stat si se fac 15 zile lucratoare in care tati sta cu voi! Noi o vom avea si or sa fie si zile de concediu, ca sa fim prima luna amandoi cu Galu! Apoi ramane cu mine:)
Moni pare rau la mine despre pestisori! Te cred ca esti tristuta! Si eu am patit-o si de atunci am renuntzat la acvariu. Vezi sa nu ai vreo bacterie care sa ti-i omoare pe toti...eu asa am avut, mi-a zis veterinarul.
Maryb ma bucur ca ai mai trecut pe aici. Pupici si asteptam vestea cea mare!
Anka ma bucur sa mi se confirme ce simteam...Din pacate am asa un gust amar despre "profesionalismul" alora, incat...Eu nu-s razboinica de fel, dar in cazul asta ar merita o reclamatie! E totusi vorba de o viata! Ma bucur ca sunteti bine...asta conteaza cel mai mult!
Madalina eu iti tin pumnii sa-l simti pe bebe cat mai repede! Nu e o regula asta cu peretele mai subtire, dar...Multumesc pt ca esti draguta!
Camy ai grija cu alergatul ala la propriu! Hai ca tin pumnii sa reusesti sa ajungi la scoala mamicilor!
Narcisa tu ce mai faci? S-a terminat nebunia la voi?
Moni si tu cauti "starea zen turturiceasca"? :) Succes cu mesterul..ai mei vin de luni de la 7.30...sunt vreo 10 :). In fine, foarte dedicati, spala tot in urma lor..sunt minunati! Eu ii stiu de multa vreme si am incredere!
Celule stem: da, categoric!
Mona tu esti foarte hazlie. Stiu ca pt tine e o problema serioasa dar pe mine m-a amuzat! Eu n-am nici macar o superstitie, iar cifrele imi plac in general..imi place sa fac asocieri, sa ma joc cu ele. Dar daca 13-le ala dublu te inhiba asa tare, schimba macar ora daca nu si ziua!
Vaaai Madalina ce dulceatza de fetitza ai! M-a topit Sofia! Si m-a oripilat povestea despre acel "doctor". Incredibil...
Cris multumesc frumos!Tin pumnii sa treaca greturile repejor!
Georgiana cred ca pt TT e un pic cam tarziu! Poate e mai bine asa, cine stie! Cat despre poze, te referi la albumul comun, de pe picasa? Daca da, intri pe www.picasaweb.google.com si la username scrii iulie.august iar parola sper ca o stii, daca nu, spune-mi si ti-o trimit pe pm! Succes!
Didi ma bucur ca tu te-ai distrat. Vecinii mei nu cred ca au apreciat miorlaielile (ca ma si cred vreo Aretha Franklin si duc sunetele la extrem iar talentul vocal nu-i tocmai prezent ).
Ruxandra super! Sa va traiasca bebe-putza2! Si tu soacra cu 2 nurori, ca si Mona! :)
Hai mai Alice, nu te panica asa! Esti masochista si mai vroiai greturi?:) Bebe e bine, stai linistita!
Bobita tin pumnii stransi-stransi sa terminati casuta! E asa frumos sa te muti in casa noua! Multumesc de aprecieri, insa nu sunt arhitect ci doar lucrez cu ei si pt ei! Eu asa, ca meserie de baza, as putea spune ca-s diplomat! (geanta, tort, ce vreti voi :) ))
Diana ma uitam mai devreme pe lista si ma intrebam ce mai faci! Imi pare rau ca trebuie sa stai in pat, dar daca asta e solutia pt un bebe sanatos, atunci fie si asa! Succes la eco in martie, sa fie totul bine!
Uof mai Mirelule! Cum sa ai probleme de coagulare? Hai, fruntea sus si "zen mood", ok? Eu te stiu de multa vreme si imi esti pur si simplu foarte draga..by default asha! Si simt ca de data asta va fi bine!
Ella si mie imi esti draga, nebalenutza mea:). Ma bucur ca totul e ok cu bebe-putza! Despre cap...paracetamol simplu ai putea lua. Parca ziceau fetele si de algocalmin, dar nu stiu sigur! Si iti poti face un masaj circular de la tample spre nas si invers, eventual sa-ti pui ceva cald si sa stai linistita! Cred ca mai merge si cu crema foarte mentolata (gen aia chinezeasca). Pup sa treaca!
In sfarsit am terminat, scriicioaselor! La oamenii muncii nu va ganditi:)
Asa...astazi a fost o zi nasoala tare. Eu care-s calma si neenervabila, am facut-o lata. Atat de tare m-a scos din sarite o tipa de la hr, care-si batea joc de niste oameni de-ai mei, incat am explodat! urmarea..am burta tare si acum, dupa 1 no-spa si o calmare cu mozart, stat la orizontala & stuff! Mi-e ciuda pe mine cand explodez asa (cred ca de 2-3 ori/an) pt ca mi se face rau fizic. Dar nu sport nedreptatea. Si nu suport neasumarea responsabilitatii!
Am ajuns acasa si am mai strans in cutii una alta, pana a venit iubi care m-a expediat in pat (unde sunt si acum), mi-a dat cu linguritza o prajitura:) si mi-a zis ca daca ma ridic pt altceva decat pipi, mi-o iau! Si-l ascult, ce sa fac
Asa ca scrieti, ca sunt in pat cu laptoapa in brate si vreau sa nu ma plictisesc:)
Pup
20+
Alice987 spune:
inca ceva! se poate ca bb sa fie asezat in partea stanga si din cauza asta sa simt acolo uterul mai umflat?e mai umflata partea stanga imediat dupa linia aceea mai inchisa la culoare.nu ma doare nimic,acuma stau si cu varianta sarcinii extrauterine Doamne Fereste!o sa mor de inima la cate ma gandesc
11+
M&M spune:
Blueeyes, valoarea nu e mult scazuta e aproape de limita normala. Totusi se poate ca sangele tau sa coaguleze un pic mai repede decat normal, existand riscul de a forma coaguli pe vassele de sange...Dar nu cred ca valoarea pe care o ai tu exista astfel de riscuri. Mie mi se pare ok...
Cristina
12+, cu
MissJJ spune:
Laura auzi mai te hraneste cu lingurita? A meu nu mi-a dat prajituri cu lingurita, tre sa ii atrag atentia ia uite mah cum isi trateaza altii nevestele. Anyway acu spala biberoane asa ca tre sa tac, data viitoare cand e la meci si se joaca fifa pe psp ii zic.
Uff si eu tot zic sa activez wireless-ul asta sa pot sta cu laptopul in brate da mai intai tre sa instalez vechea rasnitza de calculator sa vad daca merge netul si sa trimit laptopul la reparat si apoi sa activez wireless-ul. De cand zic ca il trimit la reparat si mi-e greu sa ma despart de el, asta e bebelusul meu, asta si mp3 player-ul is averile mele, barbatu e cu tv-ul si psp-ul.
Diana mai imi pare rau ca tre sa stai la pat si nu esti tocmai ok da tinem pumnii sa fie bine, ma bucur ca ne mai dai de veste ce si cum. Pupici multi si ai grija de burtica!
Eu am pus sa fac papa ca Flo a ajuns mai devreme acasa azi si eu am fost cu fata oleaca la plimbare in parc sa o dau in leagan a mers mult pe jos s-a bucurat saracutza ca de cand nu am mai iesit din cauza vremii. Apoi am venit acasa si m-am pus pe pregatit papa si a aparut si Flo.
Acu astept sa vina tesco cu shopping-ul ca nu mai avem apa sucuri si wipes la fata si am facut o comannda, sper sa le aduca pe toate. Ce bine o sa fie cu astia ca aduc shopping-ul la usa mai ales cand o sa am doi numai de plimbat prin supermarket nu o sa imi arda.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2