Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Raport la prima ora : papat deja grapefruitul.E drept ca am papat unul intreg pt ca era f mic.Pt pranz am carne de pasare.Iar diseara voi avea macrou la cuptor cu salata verde si legume.Nu cred ca-mi va fi greu,eu ziua nu prea consumam nimic in afara de cafea si apa.Am uitat sa precizez ca am si sticla de 2.5l cu apa minerala pe care o voi da gata pana in ora 15.
Laura mult va fi pana te vei obisnui,apoi...floare la ureche.
Luna multam de suportul dat si aici!
Andra asteptam rezultate si la tine,bafta!
Briana pupam fetele cucuiete!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by nicoll_mada
eu ziua nu prea consumam nimic in afara de cafea si apa.

ceea ce nu era bine deloc - se reduce drastic rata metabolismului si apoi poti manca si pietre ca tot nu slabesti
e bine ca dieta impune cele 3 mese - nici eu nu am suferit deloc pe parcursul ei - de snacksuri chiar nu aveam nevoie (e adevarat ca in general nu sunt mare mancacioasa)

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Nici eu nu prea mancam nimic in timpul zilei, acum de bine de rau tot mananc de 2 ori pe zi, dimineata cam sar peste grefa....o mananc cu vreo ora doua inainte de "pranz" care e pe la ora 4 iar cina undeva pe la 9 - 10, oricat m-as stradui altfel nu-mi iasa.

[url="http://community.webshots.com/user/crissuky]Mandrele[/url]
Cristiana si cele doua mandre Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Ce multe suntem! Si ce rezultate frumoase! Felicitari!
Ralualexandrei cate kg ai? Da-ne si noua informatii noi.
HHOBR unde esti? Nici o stire noua?
Luna la ce nivel ai ajuns?

Va doresc numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Pfai! Au comandat colegii mei de birou de la un restaurant snitele si cartofi prajiti si clatite si miroase de ma ameteste. Si mi-e o foaaameee! Dar bag repede o combinatie de fructe si promit sa ma tin tare. Am intrat aici sa va spun, ca voi sigur ma intelegeti

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

haideti fetele rezistati......si eu mai trg o tura din 31 martie.....pana atunci ma mentin!!!

Pt cine e interesata eu in astea2 sapt am baut cola 0 si am slabit 5 kg deci a fost buna.....ca fara cola cred ca nu rezistam

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 12

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Karra si eu la fel numai ca beau Pepsi Light si cand mi se face pofta de dulce mi-am luat bomboane Alpenliebe fara zahar,decat sama infig i ciocolata mai bine asa.Despre kg va spun mai tarziu,cand ma cantaresc,oricum la mine s-a vazut cu ochiul liber dupa prima tura scarsdale.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by eva03
Luna la ce nivel ai ajuns?

inca la dieta ...dar nu m-am mai cantarit
la a doua tura nici nu ma gandesc pentru ca a inceput sezonul cald si oricum mai slabesc de la plaja,mare,soare,alergat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Am 62.3 kg,deci am slabit 1.300 ,dar nu reusesc sa ma tin de regim.Am zis ca incep de luni,dar nu m-am tinut de cuvant,asa ca deocamdata sunt tot in pauza Regimul este foarte bun -nu faci foamea si se slabeste in timp dar mie imi este greu sa gatesc si sa nu gust si eu un picut Felicitari fetelor care au slabit...si care au vointa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by yubi
Am zis ca incep de luni,dar nu m-am tinut de cuvant,asa ca deocamdata sunt tot in pauza

Mergi la inceput